Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
    biletler rahat alınmadı çabuk bittiği için alamadık yıllardır maçlara gidiyorum sadece son 2 sezon çok az gittim 5-10 maça gitmişimdir ondan önce pegasus alt kombineliydik zaten genellikle şehir dışında olduğum için ben o stada istesem her türlü girerdim sen rahat ol ben olaya kendi gözümle bakmıyorum yanımda gelmiş yaşlı başlı kadınlar yaşlı aamcalar ilk defa giricekler baktım polisler yaşlı adamla küçük çocuğuna vuruyo arkadaşlarla 15 kişiydik biz tepki gösterdik diğer arkadşlar hep kombineydi zaten onlarla beraber girmedik milleti koruduk resmen
  • Swashbucklers1 S kullanıcısına yanıt
    ben rahatım merak etme sadece insanları yanlış yönlendirme yeter
    biletler yoğun ilgiden dolayı tükendi ve doğal olarak büyük bir çoğunluk alamadı bu normal bir durum
    polisler nasıl davrandılar onu bilemiyorum içerideydim ama bir sıkıntıya yardımcı olduysanız Allah razı olsun

bende yıllardır maçlara gidiyorum gerek kombine gerekse bilet aldığım zamanlar oldu bu işin en temizi kombine almak ben kulübüme fayda sağlamak istiyorum diyen ve maddi durumları imkan sağlayan arkadaşlar lütfen böle maç maç bilet peşinde koşacağına alsınlar kombinelerini hem takım para kazansın hem maçlarınızı rahat rahat izleyin hemde gitmediğiniz zaman birilerini gönderin hayır duası alırsınız.
    (tabi bu sadece sizi kapsamıyor bütün taraftarlardan bahsediyorum.)
  • biletsiz giriş olsa ben gitmezdim,bu şekil daha medeni bir kutlama yaptık taşkınlık çıkmadı
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Sen adamsın adam.

• Biz şampiyonluk kutluyoruz milletin kutladığı şeye bak.
  • 2006-2010-2015 ağlamaaaa
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Bunlardan cacık olmaz adamların en iyi zamanlarında mahvettiler kimin ne çevirdiğini lucescu söylemişti o gunden beri kafayı kaldıramadılar ama hala işleri guçleri azizi yalamak.Allah akıl versin benim Galatasaraylı olmama vesile olan babama da sonsuz teşekkurler
  • Bu resmi de ben paylaşmak istedim

• https://youtu.be/xLOuN1L8r9c
    bu da sabri reyizin gelişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Ali dürüst ve Albayrak için üzülmüş Melo ve bu yüzden suratı asıkmış, bu yüzden inanılmaz üzülmüş ve onlar bu durumdayken yüzü gülmemiş.

Kim dedi?
  • *
    * * *
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Zlatanoviç

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Ali dürüst ve Albayrak için üzülmüş Melo ve bu yüzden suratı asıkmış, bu yüzden inanılmaz üzülmüş ve onlar bu durumdayken yüzü gülmemiş.

Kim dedi?

melo dedi NTVSPOR canlı yayında.
  • https://vine.co/v/ehgEgBwKL9D

SNEİJDER Gollerine devam ediyor
  • Ali Dürüst'ün açıklamaları canımı sıktı.Bu kadar emek vermiş adamı hiçe saydılar.Dürüst istifa ettiğini deklare etti ve asla yeni yönetimde yer almayacakmış.Dakika 1 gol 1.Tam bişeyler düzeliyor diyorsun hemen camiada koca adamların karı gibi birbirini çekememesine rastlıyorsun.Hep olan şey bu bizim camiada maalesef.Albayrak da zaten yok bizim vizyonsuz başkanla işimiz artık iyice zor.Daha 1 gün geçti güldük eğlendik kutladık çok mü gördünüz be ayıp ayıp...

Albayrak ve Dürüst'e yapılanlar büyük ayıptır.Önce yönetimden kimse platforma çıkmayacak diye karar al sonra sen şampiyon yapmışsın gibi çık takıl.Çıkacak biri varsa zaten Duygun Yarsuvat olması gerekiyordu.
  • Pazar günü stadtaydım. Hepinizin dediği gibi iyi gün taraftarı adamlarla yanyana izledim. Daha üçlü çekmeyi bilmeyen, besteyi söyleyemeyen abuk sabuk tipler vardı. Dışarıda da keza öyle. Adam yoldan geçerken gelmiş bana bileti nerden alabilirim gardaş diyor? ne bileti usta dedim, içeri giriş bileti. Passoligin varmı dedim ? O ne ki nerden alacaz ? Kimseyi aşağlamıyorum yanlış anlamayın.
    Albayrak ın neden platforma çıkartılmaması benimde kafama takıldı. Hatta bi ara dev ekrana yansıttılar el falan salladı. Ama sonra hiç görülmedi. Meğer stadı terketmiş.. Üzüldüm açıkçası böyle olmasına.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.