Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: citra

Ya boyle seyler cok normal bence sampiyonlugun havasini kime atacak bize atacak. Tuncay bir baba hindi cektirirken Meireles tavuklari pisirmisem yaparken normaldi simdi bi garip oldu. Ne dedi sinan engin dun gs bizi rakip bile gormuyor keske Besiktas aglama deselerdi falan dedi ki cok hakli.

Simdi mi garip oldu yazacaktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arenada kupamızı kaldırırken kendi çekimim izleyin
    https://youtu.be/_cOTX4Qbwcw

• Fenerli futbolcular stad ortasında küfürlü Beste söylerken olay yok şampiyonluk KUTLAMASI için köpek getirince olay yok omo Sneijder fonor oğlomo Dodo

Bırakın Abicim bu işleri

• Şampiyonluk kutlaması 10 numara bir organizasyon oldu araştırın dünyada böyle klas bir olay yoktur.kürsüye Apo ve ali dürüst çagrılmaması ayıptır.Duygun başkan adamın dibidir.Bazıları sneijder in laflarına takılmış.adam küfür mü etmiş arkadaşım.Bunlara takılmayın küfür olmadığı sürece birbirimizle şakalaşırız bunları aşın artık.Bazı ahlaksız yöneticilerin gazına gelmeyin saha içinde ezeli rakibimiz saha dışında ebedi dostuz.sneijder karısına bazı ahlaksızlar sosyal medyadan sallamışlar bunu yapanlar terbiye ve ahlak yoksunu mahlukatlardır

• Fotolar videolar pcde aksam yüklerim

•  31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU]

Şunun kadar güzel bişey varmı ya
     31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU]

• mutluluk tarifi yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Alın beyler kaliteli buldum bi tane

https://www.youtube.com/watch?v=iFtU9ajtRXI

Agladim laynn..

• 4. Yıldızlı forma ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

4. Yıldızlı forma ne kadar

99TL Şuan
  • xchampionx kullanıcısına yanıt
    Yok hala yok ortada aradığım.Stada gelişten itibaren turgay serenin gelmesi irem derici öbur sanatcılar sonra amatörler futbolcular kupa kaldırma sıralamasıyla kesintisiz full video yok ortalıkta.30 milyon taraftar diyoruz bir tane video çeken yok ortalıkta turkiye kupası macını bile ertesi gun bulamıyoruz koskoca ulkede bu işlere bakan bi adam yok
  • Ali dürüst ve Albayrak için üzülmüş Melo ve bu yüzden suratı asıkmış, bu yüzden inanılmaz üzülmüş ve onlar bu durumdayken yüzü gülmemiş.
  • finallerle ugrasmaktan pek izleyemedim de birazdan bakayim

• Melo: Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. İstediğimi takip ederim. Takibi bıraktım diye Galatasaray’dan gidiyorum anlamına gelmez.

Melo: İki hocayı karşılaştırmak hiç sevmediğim bir olay. Hamza hocaya bir kez daha teşekkür ediyorum. Büyük iş başardı, çok iyi bir hoca.

Melo: Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. İstediğimi takip ederim. Takibi bıraktım diye Galatasaray’dan gidiyorum anlamına gelmez.

Melo: Menajerim aracılığıyla haberler bana da geliyor. Ben de geleceğimi düşünmek zorundayım ama şu an tek düşüncem kupa finali.

Melo: Mancini’nin benim hakkına söylediği güzel şeyler var. Kendisine teşekkür ediyorum. Ben sadece Galatasaray’a odaklandım.

Felipe Melo: "Sadece Galatasaray’ın başarısına odaklanmış durumdayım. Inter’den veya herhangi bir takımdan teklif almadım."

@NTVSPOR CANLI YAYIN
  • melo ciddi anlamda agresif sezon sonu itibariyle keskin konuşuyor nedense.

inşallah gelecek planları ayrılmak yönünde değildir.

Melo: Ben her zaman taraftarlardan sevgi ve ilgi gördüm. Galatasaray’da da adımızı tarihe yazdırdık.

Melo: "Galatasaray’ın başarısını istemeyen ve durmadan konuşan insanlara prim vermiyorum, umrumda değiller."

Melo: Galatasaray’da dün çok üzüldüğümü hissettim. Hiç bu kadar üzülmemiştim. Abdurrahim Albayrak ve A.Dürüst’ün de orada olmasını isterdim.

Melo: Abdurrahim ve Ali Bey çok önemli. İkisinin de G.Saray’a ihtiyacı yok. Ama G.Saray’da ödeme sorunu olduğunda Abdurrahim Bey ödedi.
  • Sneijder'in mikrofonu eline alıp Fener Ağlama diye tezahürat yapması beni bile eğlendirdi. Demek ki bir de Galatasaraylı olsam gözüme uyku girmezdi dün gece. Kocaelisporlu olarak, Galatasaray'ı bu başarısından ötürü tebrik etmek lazım. Fenerli arkadaşlar da Volkan'ın, Meireless'in yaptıklarını unutup, Sneijder'e laf etmesin.
  • vallah melonun konuşma şekli hiç hoşuma gitmedi burası galatasaray eğer ayrılmak istiyorsan adam akılı soyle bizde adam gibi uğurlayalım, ciddi anlamda agresif sezon sonu itibariyle keskin konuşuyor, yönetimle arasını bozacak böyle giderse, sanki istediği şey fesih etmek ve Galatasaray’dan ayrılmak gibi geliyor bana.
  • bugün hangi gazeteler poster veriyor bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU]

Teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.