Son bir haftada kaybım 350 liraya ulaştı, tek maçtan yatanlarca cabası.. 50 lira son kasam, bu sefer kazanacağız güzel maçlar var.
güvendiğiniz maçları ve yorumunuzu yazmanızı rica ediyorum sizden, Ben de farklı kaynaklardaki yorumlara ve haberlere göre harmanlayıp sizlerle paylaşacağım..
Teşekkürler.
31 ocak değil ama ayın 2 sindeki maclar icin tahminlerim var konumda bakabilirsin güveniyorum
31 ocak için ise İNP 506 Tottenham - Wigan bu maçı oynamada ne yapıyorsan yap sen bilirsin
udinese lecce 1 arbroath-stirling albion 1
bunlar Benim bankolarım .
bende mainz-friburg ve w. bremen maçlarını baştan sona izledim. Friburg ilkyarının başında 10 kişi kalıp 3-0 geriye düştü sonra o halde maçı çevirmek için tüm gücünü kullandı, Mainz kalesinden çıkamadı, 3-1 bitti maç, Bu maçta çok yıprandı Friburg. bu hafta Friburg-Werder Bremen Maçında Werder Bremen Banko gözüyle bakıyorum, özellikle 2. yarıyı çıkaramayabilir Friburg. 2/2 veya 0/2 olma ihtimali çok yüksek
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Sabri Üzülmez
31 ocak değil ama ayın 2 sindeki maclar icin tahminlerim var konumda bakabilirsin güveniyorum
31 ocak için ise İNP 506 Tottenham - Wigan bu maçı oynamada ne yapıyorsan yap sen bilirsin
Ben h1 vermeyi düşünüyorum. Sen neden öyle dedin ?