Hocam yapacak bişi yok güzel kız bakmaz kendinden aşağasına < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
31 yaşındaki kız da beni istemedi (4. sayfa)
-
-
İdare hukuku medeni hukuk genel özel hukuk miras hukuku eşya hukuku sınırsız ehliyetli sınırlı ehliyetsiz bunları ders olarak görüomm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani tipsiz deyildim
King bana kızın fotoyu atsana özelden
Hocam kadinlarin olayi o zaten
18-32 arasindayken
1.50 kiz 1.76 boyu begenmez
Issiz kiz doktoru begenmez
Aptal kiz zekiyi begenmez
Ama isler 30-32yi gectikten sonra basliyor, anliyorlar ki bir anda yaslaniyorlar ve gelen gencler bunlara fark atiyor. Basliyor o begenmedigi erkeklerin pesinde kancik gibi gezmeye.
Ben de artik ona gore davraniyorum, tabi hayatim diyip eve goturup 1 posta atip yolluyorum. Bu zamana kadar akillari nerdeydi?
-
Dostum bir foto rica edebilir miyiz? bizde teyit edelim.
-
Yani 30 yaşını geçmiş kadını bile düşüremiyorsam ben cidden tipsiz yıkık bir zavallı mıyım?
Ne alakasi var hocam yasin genc ondan. Sen 33 olsan kadin kendini sana surtunurdu beni al diye
-
Kardes bu para mevzusuda farklı birşey nasıl göstereceğiz parayı daha önemlisi nasıl kız bulacağız tanisacagiz alnimizda yazmıyor ki? Mesela 1 milyona yakın evim var kiraya veriyirum arabam var bankada parada var bir miktar yaş 23 ama askerden geldikten sonra bir fabrikaya girip çalışcam ee bu asgari ucretli bir işçi olarak görecekler beni ee ne anladım bu işten? Adamin boyu en fazla 1.70 kilosu 100 var kara killo birşey kirada oturuyorlar eşi manken gibi gelde haset yapma kıskançlık yapma işte😕
26 santim deseydin belki bir düşünürdü
Bence tipsiz değilsin ama yakışıklı da değilsin eh idare eder ortalama bir tipin var
babo belki cirkinlikle degil problem, kadin sirf yaslaniyor diye ilk onune gelene vermek zorunda mi evlenmek zorunda mi?
ilgi cekici biri misin, yaptigin isten memnun musun, hayattan zevk aliyor musun, vs bunun gibi onemli sorularin cevabi negatifse zaten istersen zengin ol istersen model ol yine de o insanoglunu tamamlayan zevkleri hislere ulasamazsin
gelip buraya yazmandan belli zaten kadin 31 yasinda olmasina ragmen beni istemedi diye, yasin onemi tabi yok onemli olan kendinle mutlu musun (ki belli, degilsin); kendisiyle mutlu olmayan adam nasil baskasiyla mutlu olsun?
-
Yakışıklı olsam ilgi çekici olduğumu düşünürdü
Belirli bir süre sonra kafayı yedirtir adama yalnızlık
evindeki duvarda kolları 2 mt. hamam böceği filan görmeye başlarsın.
Günümüzdeki ilişkiler daha çabuk kafayı yedirtir hocam bence.
Hem ben daha kendime bakamıyorum, başkasının yükünü de taşımak zor.
Hoş, benim için de ölüp biten yok :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
31
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde kalmış karılar bile beni istemiyor.
para her kapıyı açar
-
Kadın sana en başta sıcak davrandıysa ve seninle buluşmaya geldiyse demek ki seni beğeniyormuş ama buluşmadaki davranışlarından dolayı senden soğumuş.Yaş meselesini de reddetmek için bahane olarak kullanmış.Sonuçta senin ondan küçük olduğunu buluşmaya gelmeden önce de biliyordu muhtemelen.
Redpill, 30 yaş üstü kadınlar önüne gelen erkeğin üzerine atlar demiyor.20 li yaşlarına göre daha az seçici olurlar diyor.Eğer senin cinsel pazar değerin çok düşükse 40 yaş üstü kadın bile seni istemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X