Şimdi Ara

31 yaşındaki kız da beni istemedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 87 doğumlu bir öğretmen hanımefendi ile 2-3 hafta konuştuk, yaş 30'u geçince iki tarafta ne için konuştuğunu biliyor zaten evlilik yani amaç. Konu bir şekilde ciddi düşünülen ilişkiler ve evlilik konularına geldi, işte kaç yaşında evlenmeli insan falan konuşup gidiyoruz tatlı tatlı derken ben yaşımı söyledim ilk defa ve kadın şok.

Bizi tanıştıran kişi önceden kıza yaşıtsınız demiş, kız benim 88 'li olduğumu öğrenince bir tripler bir konuşmalar. Güzel kızdı ama kafa boşmuş aramızdaki fark 10 ay, "ben senden büyüğüm" , "sen küçüksün yaa offff" tirpleri ile görüşmeyi kestik. Sizin yine iyi 5 yıl anlarım bir şekilde. 10 ay nedir? insan şimdi bunu düşününce gerçekten çok saçma buluyor. 10 ay yaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tug4Ra -- 9 Mayıs 2022; 16:18:19 >
  • Tug4Ra kullanıcısına yanıt

Ben de işler ilerlese evlilik düşünebilirdim güzel bi kızdı o yaşta neden bekar anlamadım biraz sessiz bi tip belki ondandır

• Arkadaşlar kadınlar belirli bir yaştan sonra çıtayı düşürüyor diye bir şey yok. Düşürse de o düşen çıtanın eksikliğini karşı taraftan başka beklentileri oluyor.

Mesela tip'e eskisi kadar takılmıyorlar ama para, güven vb. şeylere daha fazla önem veriyorlar.

• Maaşım ondan fazlaydı.

• Senin çözümün kızın yaşında gizli

• @inonu88 yalvarırım bana yardım edin

• meola147of kullanıcısına yanıt

Benim yanıma nasıl kız yakışır ss at

• Sessiz tipler genelde ya sorunlu yada kariyer peşinde koşanlar oluyor.

Eğer kendin bulamıyorsan aile bulur o zaman tipin vs önemi kalmaz.  

• Erwin kullanıcısına yanıt

Çok tipsizim o yüzden mi istemedi sence

bi de buluşmaya vapurla gittim bmw ile gitsem farklı olur muydu

• BMW ile cafe önüne git böğrünü biraz açarak mekana gir bir sürü kız dolar yanına.

• Erwin kullanıcısına yanıt

Durum çok ciddi

• Böyle şeyleri kafana takmamayı öğren. Hayat bir kız bulup evlenmekten ibaret değil. Hiç umurumda olmadı şu yaşa kadar kız arkadaş vs.

• Eğer troll değilse tiple hiç bir alakası yok durumun. Benim dış görünüşüm ile ilgili hiç bir sorunum yok, korona öncesine kadar takılmadığım tarz kadın yoktu, koronadan sonra maddi sıkıntıya düştüm. Haliyle özgüven düştü, herşey özgüvende bitiyor. Tiple boş özgüvenin olduğu ve ekmeğini yiyebildiğin yaşlar 16-22 arasıdır maksimum. Sonrası için money talks, hayatın gerçekleri ortaya çıkar. Para = Güç = Özgüven . Istedıgın kadar tipsiz ol, gücün varsa yanlız kalmazsın.

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt

Yani buluşmaya vapurla deyil mersoyla gitsem farklı mı olurdu?

• %100. Bu arada bu durum kadının seninle paran için birlikte olması da değil insanlar öyle düşünüyor alakası yok. Kadınlar yanında güçlü erkeği seviyor bu kadar basit. Kadınlara çekici gelen bu. İlla mercedes veya çok zengin olmakda değil mevzu ama en azından belli bi çıtayı geçmek lazım. Ondan sonra oturuşun, hitap şeklin, kıyafetin ufak detaylardan bile anlar kadın zaten. Yani benim sana tavsiyem eğer bu kadar kafana takıyorsan kadın mevzularını, tipine odaklanmak yerine kendini geliştirmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 9 Mayıs 2022; 18:1:26 >
  • Hayt hosgelmissen, kizi mizi birak la sana bisey olmasin.

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt

Hocam bu arada kız benden kıdemli ama benim maaşım daha fazla.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Tipsizim diye istemedi dimi yaş bahane

• para kazan tipin önemi kalmıyor lol. tabi ona göre de eşin arkadaşın oluyor o ayrı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.