arkadaşlar sakın kanmayın tekrar aradım M.H. böyle bir şey kesinlikle yok. Sakın kullanmayın Sistemde sorun varmış bundan kaynaklandığını belirttiler . turkcell
bendede var 311 dk sanırım tum faturalı hatlarda var
quote:
Orjinalden alıntı: serkanim
arkadaşlar sakın kanmayın tekrar aradım M.H. böyle bir şey kesinlikle yok. Sakın kullanmayın Sistemde sorun varmış bundan kaynaklandığını belirttiler . turkcell
zannetmiyorum orda gözüken şeyi her zaman kullanan biri olarak o 311 dakikayı afiyetle kullanabiliriz zaten müşteri hizmetleri açıklayıcı olamıyor bir türlü acaba neden bir düşün bakalım
bende de görünmüyor halen
görünür sende sıkma canını sen ben zaten senin nasıl bu kampanyada olmadığına şaşırdım
piri reis imzan güzelmiş
Benimde kardeşimin hattında var 3 gündür ama hiç azalmıyor nedense...O kadarda konuşma yapılıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
Benimde kardeşimin hattında var 3 gündür ama hiç azalmıyor nedense...O kadarda konuşma yapılıyor...
evet bendede azalma olmadı işgillenmeye başladım
yaww faturalı hattım olsa da ben de görebilseydim nerden yüklendiğini. merak ettim şimdi.
Bendede var, Kullanalım mı kullanmayalım mı?
gökhan kardeş sen bile bilmiyosan biz nasıl bilecez yaw? Harbiden bu konu hakkında hala bir bilgi yok dimi ne olduğuna dair?
quote:
Orjinalden alıntı: Achina
gökhan kardeş sen bile bilmiyosan biz nasıl bilecez yaw? Harbiden bu konu hakkında hala bir bilgi yok dimi ne olduğuna dair?
bende tam aynı şeyi yazacaktım ama hak veriyorum gökhana. o kadar çok kampanya varki yetişemiyorlar artık.
vodafone ve aveanın kampanyalarını ezbere sayarım ama turkceli aklımda tutamıyorum.
Gold paket kullanıyorum bendede var
311 dk olan bi kampanya yok. böyle bi abone gelse bana sistemdeki ekrandan anlarım fakat online işlemdeki ekranda hiçbişi yazmıyor ki. ah ulan gelmezki şöle abone bakalım ağız tadıyla anlayalım olayı. bide neden 311 dk onu da anlamadım. sistem hatası olabilir arkadaşlar dikkat !!!
bende de 311 dakika var
311 dk kullanmayın sonra ben ne yaptım demeyın
quote:
Orjinalden alıntı: serefbey d1
zaten nasıl kullanılacakki?...
şimdiye kadar heryöne konuşma yaptım ama hiç düşmedi ondan...bildiğin bir kullanım yöntemi varsa söyle bizde deniyelim...
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
quote:
Orjinalden alıntı: serefbey d1
zaten nasıl kullanılacakki?...
şimdiye kadar heryöne konuşma yaptım ama hiç düşmedi ondan...bildiğin bir kullanım yöntemi varsa söyle bizde deniyelim...
simdi bazıları dıyebılır nasıl olsa bedavam var dıye oaktıf bır kampanya degıl kullanıması ımkansız ben sunu dedım benım 311 dk var dıye sarılmasınlar telefona
Evet hiçbir yöne hiçbir şekilde KULLANILAMIYOR... Sakın denemeyin fatura tutarınız ağırlaşmasın...!!
ahaha bende de varmış yeni gördüm.
311 dakika ama açıklama yok öylece duruyor. Farketsinler kaldırırlar kimbilir ne tür bir abuk hatadan ötürü pörtlemiştir orada..