Şimdi Ara

311 DAKİKA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sakın kanmayın tekrar aradım M.H. böyle bir şey kesinlikle yok. Sakın kullanmayın Sistemde sorun varmış bundan kaynaklandığını belirttiler . turkcell
  • bendede var 311 dk sanırım tum faturalı hatlarda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanim

arkadaşlar sakın kanmayın tekrar aradım M.H. böyle bir şey kesinlikle yok. Sakın kullanmayın Sistemde sorun varmış bundan kaynaklandığını belirttiler . turkcell

zannetmiyorum orda gözüken şeyi her zaman kullanan biri olarak o 311 dakikayı afiyetle kullanabiliriz zaten müşteri hizmetleri açıklayıcı olamıyor bir türlü acaba neden bir düşün bakalım
  • bende de görünmüyor halen
  • görünür sende sıkma canını sen ben zaten senin nasıl bu kampanyada olmadığına şaşırdım
  • piri reis imzan güzelmiş
  • Benimde kardeşimin hattında var 3 gündür ama hiç azalmıyor nedense...O kadarda konuşma yapılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Benimde kardeşimin hattında var 3 gündür ama hiç azalmıyor nedense...O kadarda konuşma yapılıyor...

evet bendede azalma olmadı işgillenmeye başladım
  • yaww faturalı hattım olsa da ben de görebilseydim nerden yüklendiğini. merak ettim şimdi.
  • Bendede var, Kullanalım mı kullanmayalım mı?
  • gökhan kardeş sen bile bilmiyosan biz nasıl bilecez yaw?
    Harbiden bu konu hakkında hala bir bilgi yok dimi ne olduğuna dair?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Achina

gökhan kardeş sen bile bilmiyosan biz nasıl bilecez yaw?
    Harbiden bu konu hakkında hala bir bilgi yok dimi ne olduğuna dair?

bende tam aynı şeyi yazacaktım ama hak veriyorum gökhana. o kadar çok kampanya varki yetişemiyorlar artık.

vodafone ve aveanın kampanyalarını ezbere sayarım ama turkceli aklımda tutamıyorum.
  • Gold paket kullanıyorum bendede var

• 311 dk olan bi kampanya yok. böyle bi abone gelse bana sistemdeki ekrandan anlarım fakat online işlemdeki ekranda hiçbişi yazmıyor ki. ah ulan gelmezki şöle abone bakalım ağız tadıyla anlayalım olayı. bide neden 311 dk onu da anlamadım. sistem hatası olabilir arkadaşlar dikkat !!!
  • bende de 311 dakika var
  • 311 dk kullanmayın sonra ben ne yaptım demeyın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

311 dk kullanmayın sonra ben ne yaptım demeyın

zaten nasıl kullanılacakki?...

şimdiye kadar heryöne konuşma yaptım ama hiç düşmedi ondan...bildiğin bir kullanım yöntemi varsa söyle bizde deniyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

311 dk kullanmayın sonra ben ne yaptım demeyın

zaten nasıl kullanılacakki?...

şimdiye kadar heryöne konuşma yaptım ama hiç düşmedi ondan...bildiğin bir kullanım yöntemi varsa söyle bizde deniyelim...
    simdi bazıları dıyebılır nasıl olsa bedavam var dıye oaktıf bır kampanya degıl kullanıması ımkansız ben sunu dedım benım 311 dk var dıye sarılmasınlar telefona
  • Evet hiçbir yöne hiçbir şekilde KULLANILAMIYOR...
    Sakın denemeyin fatura tutarınız ağırlaşmasın...!!
  • ahaha bende de varmış yeni gördüm.

311 dakika ama açıklama yok öylece duruyor. Farketsinler kaldırırlar kimbilir ne tür bir abuk hatadan ötürü pörtlemiştir orada..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.