bendede 311 dk var. 2 gündür çözemedik neyin nesi olduğunu. Turkcellde çalışan arkadaşlarıma sordum ama içerde kimse bilmiyor bunun ne olduğunu. Sistem hatası olabilir. şimdilik kullanma dediler. zaten şuan kullanmıyorum. Umarım bugun itibari ile öğreniriz ne olduğunu
quote:
Orjinalden alıntı: Basri Mutaf
bendede 311 dk var. 2 gündür çözemedik neyin nesi olduğunu. Turkcellde çalışan arkadaşlarıma sordum ama içerde kimse bilmiyor bunun ne olduğunu. Sistem hatası olabilir. şimdilik kullanma dediler. zaten şuan kullanmıyorum. Umarım bugun itibari ile öğreniriz ne olduğunu
umarım öğreniriz
görevlilerden biri bilgisayarda maaş hesabı falan yaparken yanlışlıkla sisteme tanımlamış olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
görevlilerden biri bilgisayarda maaş hesabı falan yaparken yanlışlıkla sisteme tanımlamış olabilir.
Bende bugün sabah farkettim. MH bir şey diyemedi. Tek bana özel bir şey diye seviniyodum bende.
Sanırım ben çözdüm işi. Turkcell bize bir numara yapıyor olabilir.Yakın zamanda numara taşımaya başlayacak 1000lerce insan var. şimdi Turkcell online işlemden bunu yani 311 dkyı bizlere gösteriyor olabilir. Numarasını taşıyacak kişide bu dkları görüp numarasını taşımaktan vazgececektir. çünkü başka operatöre geçse 311 dk silinecek.aslında zaten yok 311 dk Ama tabi bizler MH yi arayıp soruyoruz bu 311 dk ne diye. bizede açıklama yapamıyorlar. Ama bilmeyen ve mh aramayan olayı çözemiyordur... Sadece bir fikir...
aynısı bendede var su an
Bendeki 311 dakika silinmiş arkadaşlar
Güzel bir kampanyaydı
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
Benim bugün eklenen 311 dakika, bugün silinmiş.
benimde silinmiş acaba o kadar konuştum bedavadan mı saydılar
benımde sılınmıs yazık oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme