Şimdi Ara

318i mi yoksa c 180 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Talisman alınır.Hem elinizde bir miktar para kalır hemde havanız olur. Sizde sıradan insanlar gibi BMW yada Mercedes alabilirsiniz ama eğer ben özel bir insan olmak istiyorum genel sistemin bir parçası olmak istemiyorum diyorsanız Talisman sizin için biçilmiş kaptan

Hatta talisman premium bmw mercedes ise halkın rahatlıkla ulaşabileceği bi araba . Talismana az bile para istiyolar bmw ve mercedesten daha lüks. E bide tabi masaya bmw mercedes anahtarı koymak var renault anahtarı koymak var

utanmadan halâ talismanı her ota moka öneriyorsun ya. Adam bide 2 araç içinde hangisi diye sormuş 3. Bi seçenek talisman diye sormamış ki ? İkiside değil de olsun bitsin. Bi kökün kurumadı senin allahın trolü

sende 100 bin TL bütçesi olup benzinli araç arayan Adama 200 bin küsürlük dizel araba önerdin. O ne olacak peki

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş . Ben en azından senin o saz arkadaşın gibi bi markanın körü körüne fanatikliğini yapmıyorum. Herşeye RÖNÖ RÖNÖ RÖNÖ demiyorum.

O kadar aciz olan birisinki benim her adımımı takip edersin anca. Yaran büyük sanırım . Senin şu "SÖZDE" otomotiv firmasında çalıştığın satış temsilciliğin parça ustalığına noldu he . İş güç sahibi insan burda milletin ne yaptığına dedektif gibi bakar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Ekim 2017; 21:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Boş yapma. 100 binlik bütçeyle benzinli araba arayan Adama 200 bin küsürlük dizel araba önerdin mi önermedin mi onu söyle ne güzel tam denk geldi değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Boş yapma. 100 binlik bütçeyle benzinli araba arayan Adama 200 bin küsürlük dizel araba önerdin mi önermedin mi onu söyle ne güzel tam denk geldi değil mi

Ben senin gibi şu bölümde çalıştım bu bölümde çalıştım o departmanda çalıştım diyip hiçbirini kanıtlayamayan birisi olmadığıma göre kim boş yapıyor hiç tartışmayalım istersen . Klavyeden delikanlılık yapıp kendini övmek kolay ya bende senin gibi klavyeden 200 bin liralık araba önerdim ? Sonuçta bu klavye herşeyi yazabiliriz dimi aynı senin "sözde" o markada bu markada çalıştığını söylediğin satış temsilcilikleri parça ustası vs olduğun gibi

zoruna mı gitti 200 bin liralık araba önerdim diye ? Çok pardon ben şu şu otomotiv firmasında satış temsilciliği, parça ustalığı yapıyorum diyipte insanlar hangi firmada diye sorunca hiçbir şey diyemeden hönk diye kalmalıydım senin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Ekim 2017; 21:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Talisman alınır.Hem elinizde bir miktar para kalır hemde havanız olur. Sizde sıradan insanlar gibi BMW yada Mercedes alabilirsiniz ama eğer ben özel bir insan olmak istiyorum genel sistemin bir parçası olmak istemiyorum diyorsanız Talisman sizin için biçilmiş kaptan

Hocam aslinda haklisin ben olsam bmw yada mercedes almam ama babam premium haraci almam diyor insignia ya goturdum bakmadi bile, o yuzden bu ikisi arasinda tercih yapacaz.

Baban akıllı adammış.

3 serisinin içi ve hacmi bence daha güzel. Geniş ve ferah. Motor olarak c serisi daha iyi. C200d çok iyi satıyor 1.6 dizel olduğu için. C serisi biraderde var. Çok dar

• Bmw de daha cok teknolojik goz boyayan donanim var, mesela hayalet gosterge harman kordon ses sistemi ve buyuk ekran navigasyon icerisini daha yeni gosteriyor, mercedesinde motor avantaji var, yakit olarak ne kadar farkeder bilemiyorum ama daha az yakacaksa 3 silindirli motor daha iyidir bizim icin, performans beklentimiz yok sonucta.

• quote:

quote:

Ben senin gibi şu bölümde çalıştım bu bölümde çalıştım o departmanda çalıştım diyip hiçbirini kanıtlayamayan birisi olmadığıma göre kim boş yapıyor hiç tartışmayalım istersen . Klavyeden delikanlılık yapıp kendini övmek kolay ya bende senin gibi klavyeden 200 bin liralık araba önerdim ? Sonuçta bu klavye herşeyi yazabiliriz dimi aynı senin "sözde" o markada bu markada çalıştığını söylediğin satış temsilcilikleri parça ustası vs olduğun gibi

zoruna mı gitti 200 bin liralık araba önerdim diye ? Çok pardon ben şu şu otomotiv firmasında satış temsilciliği, parça ustalığı yapıyorum diyipte insanlar hangi firmada diye sorunca hiçbir şey diyemeden hönk diye kalmalıydım senin gibi

Senin işin benimle bırak artık başkalarına sataşmayı!

Automan bu forumun değerli bir hocasıdır.Ve ben onun dogruları söylediğine inanıyorum şuana kadar asla yalan veya arkadan konuştugunu görmedim.Yaşı senden kaç yaş büyüktür saygılı olacaksın

Hakaret edeceksen bana et başkalarına değil .

Merak etme bu forumda zaten gidiciyim sonunda kurtulursunuz benden !

• quote:

quote:

quote:

Automan bu forumun değerli bir hocasıdır.Ve ben onun dogruları söylediğine inanıyorum şuana kadar asla yalan veya arkadan konuştugunu görmedim.Yaşı senden kaç yaş büyüktür saygılı olacaksın

Sana mı soracağım kiminle tartışıp tartışmayacağı mı ? Senden mi öğrenicem ben kimin saygıyı hak edip hak etmediğini ? Bana cevap veren birisine benimde cevap verme hakkım var ben sana yazacağımı yazdım. Ben orda burda çalıştım şunu bunu yaptım diyen vatandaşın dediklerinin hiç birini kanıtlayamamış olması yani insanları kandırdığını söylemek mi saygısızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Ekim 2017; 22:12:8 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana mı soracağım kiminle tartışıp tartışmayacağı mı ? Senden mi öğrenicem ben kimin saygıyı hak edip hak etmediğini ? Bana cevap veren birisine benimde cevap verme hakkım var ben sana yazacağımı yazdım. Ben orda burda çalıştım şunu bunu yaptım diyen vatandaşın dediklerinin hiç birini kanıtlayamamış olması yani insanları kandırdığını söylemek mi saygısızlık

Senden büyük adamla dalga geçmen ve alaycı bir üslup takınman evet saygısızca.Sen kimsin ki insanları yargılayabiliyorsun ! Bu forumda tanıdığım ve sevdiğim kişileri savunurum kusura bakma özellikle ortada yalan yanlış iddialar varsa.Herkes haddini bilsin lütfen.

Ayrıca sen bana ne hakla karışıyorsun diyen insan ilk yorumuma karışan insan ne ironi ama !

Daha fazla saçmalama dan yat uyu, insanları rahatsız etme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senden büyük adamla dalga geçmen ve alaycı bir üslup takınman evet saygısızca.Sen kimsin ki insanları yargılayabiliyorsun ! Bu forumda tanıdığım ve sevdiğim kişileri savunurum kusura bakma özellikle ortada yalan yanlış iddialar varsa.Herkes haddini bilsin lütfen.

Ayrıca sen bana ne hakla karışıyorsun diyen insan ilk yorumuma karışan insan ne ironi ama !

Daha fazla saçmalama dan yat uyu, insanları rahatsız etme.

Sen benim kaç yaşında olduğumu ne yapıp ettiğimi nerden biliyosun ha bana söylesene bi ? Benim kaç yaşında olduğumu nerde yaşadığımı adımı sanımı bi döksene şuraya hele ? Var mı böyle elinde kanıtlayabilcek bişeylerin ? Yok o yüzden sen şimdi sütünü içip doğru yatağına yat hadi bakalım. Zaten objektif ve olgun birisi olsan tanıdığın sevdiğin insanları bile haksız oldukları halde savunmazdın

Sen asıl her insana her araç sorana rönö rönö tolosmon mokkommol ozol bo oroç diyip insanların kafasını ütüleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Ekim 2017; 23:30:15 >

• quote:

Allahın trolü , yine karıştımışsın ortalığı. O değilde kaşla göz arasında bir günde auto_man ı nasıl harcadın anlamadım. Büyük başarı

• 2016 model, m paket f10 5 serisi alinir o paraya.

Dediginiz iki kasa da halihazirda onumuzdeki sene kasa degisecek.

Hem 5 serisi daha gosterisli, hemde vakum kapi vs. Farkli ozellikleri var

ne yapayım arkadaşım ergen gibi ehliyet ve anahtar fotoğrafı mi paylasayim (vurdu bir daha gol oldu) Arkadaşım doktorum mu dedim ne dedim? Teknik lise motor, iki yıllık myo otomotiv mezunuyum dedim. Haliyle bu bölümü okuyan biri gidipte kasiyerlik yapmayacak. Neyin ispatıni yapayım? Ayrıca satış temsilciliği yaptım demedim. Servis danışmanlığı dedim. Istediğin arabayı öner. Istersen 500 binlik öner beni bağlamaz. Ama sen başka konuyu trollerken başkasının trollemesine takılma. Neyse sen çekmece karıştırmaya devam et. Iphone 8 çıktı belki denk gelirsin (vurdu 2 oldu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

2016 model, m paket f10 5 serisi alinir o paraya.

Dediginiz iki kasa da halihazirda onumuzdeki sene kasa degisecek.

Hem 5 serisi daha gosterisli, hemde vakum kapi vs. Farkli ozellikleri var

Onuda sorduk ellerinde 0 arac kalmamis f10 olarak birde yakit olarak f10 fazla yakiyor.

• karti K kullanıcısına yanıt
    c180 alın güle güle kullanın. Hiç Kafa yormayın bence. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

ne yapayım arkadaşım ergen gibi ehliyet ve anahtar fotoğrafı mi paylasayim (vurdu bir daha gol oldu) Arkadaşım doktorum mu dedim ne dedim? Teknik lise motor, iki yıllık myo otomotiv mezunuyum dedim. Haliyle bu bölümü okuyan biri gidipte kasiyerlik yapmayacak. Neyin ispatıni yapayım? Ayrıca satış temsilciliği yaptım demedim. Servis danışmanlığı dedim. Istediğin arabayı öner. Istersen 500 binlik öner beni bağlamaz. Ama sen başka konuyu trollerken başkasının trollemesine takılma. Neyse sen çekmece karıştırmaya devam et. Iphone 8 çıktı belki denk gelirsin (vurdu 2 oldu)

Kendini böyle ergence "vurdu gol oldu" "vurdu 2 gol oldu" diye tatmin etmenden zaten anlamalıydım yaşının çokta büyük olmadığını hayırdır ben gol falan göremiyorum ortada aklı 18 yaş altı olan arkadaşların arasında yaptığın iyi laf sokma yarışında mıyız ? benim bildiğim bu çabalara girişenler liseli ergen çevresine bişeyler kanıtlamaya çalışan olgunluğa erişememiş insanlar oluyor tribünlere oynuyosan bileyim ona göre çocukluk yapmak pek adetim değil de . Ordan pek iş güç sahibi aklı başında birine hiç benzemiyorsunda bi yaran var bişeyler zoruna gidiyor senin belli. Yoksa hangi işsiz senin gibi zıt düşen bi üyede bişeyler bulabilmek için, "bi açığını bulsamda şuna laf soksam" hırsına kapılıp profilinde dakikalarını, saatlerini harcayıp attığı mesajları konuları didik didik eder ki ? Zavallı. Benim işim neyseki senin gibi gıcığıma giden üyelerin her mesajını konusunu takip edip laf sokmaya çalışmak gibi boş şeyler değil

Mesajlarını artılamak için hazırda bekleyen senden farksız mouesondan hiç bahsetmiyorum bile. Resmen çocuk gibi sen bana destek ol kanka bende sana arka çıkıyım kafası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 24 Ekim 2017; 0:25:48 >

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    üstad moueson forumda gördüğüm en büyük trollerden biri. Ama bir kere saygısızlık yaptığını görmedim. Dümdüz küfür edenleri de gördük. Keşke hepsi böyle olsa.

Arkadaşım kapak yapmak hoşuma gider. Tribünlere oynamak hoşuma gider. Yaşı mi ispat için nüfus cüzdanının fotoğrafını mi atayım (en büyük acizliktir ) hiçbirşeyi ispat zorunluluğum yok. Hele ki sana hiç yok. Konu geçmişine bakmak 5 dakikalık iş. Saatlerce arama yapmaya gerek yok. Moueson u severim. Hatasi varsa kabul eder. Efendi efendi trollüğünü yapar. Kimsenin bana arka çıkmasına gerek yok. Neyse arkadaşın konusunu daha fazla baltalamayalim. Neyse sana kolay gelsin. Forumdan otomobil bilgisi arttırmaya devam

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Şaka mı ? Talisman ile BMW nin ve Mercedes’in yakalayamadığı havayı mi yakalayacağınızı düşünüyorsunuz ?

Günün fıkrası olsa gerek

• quote:

Arkadaşım kapak yapmak hoşuma gider. Tribünlere oynamak hoşuma gider. Yaşı mi ispat için nüfus cüzdanının fotoğrafını mi atayım (en büyük acizliktir ) hiçbirşeyi ispat zorunluluğum yok. Hele ki sana hiç yok. Konu geçmişine bakmak 5 dakikalık iş. Saatlerce arama yapmaya gerek yok. Moueson u severim. Hatasi varsa kabul eder. Efendi efendi trollüğünü yapar. Kimsenin bana arka çıkmasına gerek yok. Neyse arkadaşın konusunu daha fazla baltalamayalim. Neyse sana kolay gelsin. Forumdan otomobil bilgisi arttırmaya devam

-Kapak yapmak hoşuma gider
    -Tribünlere oynamak hoşuma gider
    -Konu geçmişine bakmak 5 dakikalık iş.

Ha işsizliğini ve zavallığınınıda kabul ediyorsun yani . Bi tek şu dürüstlüğün + geri kalanın yerlerde, diplerde gezer. Adam akıllı olgun birisi olsan zaten kapak yapmak tribünlere oynamak gibi saçma salak kuruntularla kendini tatmin etmezdin. Burası konser salonu değil veya futbol maçı değil seyirciler seni izleyip alkışlamıyor sana itibar ve dikkat çekicilik getirmiyor yeğenim Sana yazdığım alıntılar ve cümleler seni fena bozduğu için galiba karşılığını vermek için profilimdeki attığım mesajlara ve konulara bakmışsın e doğal insan kendinde bi vasıf göremeyince üstündekini kendi seviyesine çekmeye çalışır . Ben senin o profiline girip aşağı kısımlara inecek kadar ergence bi hırsa girmediğim için farkımız burda belli oluyor

Kıyamam aylar öncesinde karşılık olarak yazdığım bütün mesajları aklına yazmış . Çok mu bozuldun yarın bi gün karşılaşırızda hesabını sorarım diye . Ben seninle uğraşılmaya değicek ne 1 dakikam olduğunu düşünüyorum nede profilini cıncık edene kadar attığın mesajlara ve konulara bakacak gerekli zahmeti görüyorum. Ama sen bu konularda iyi bi kuyruk acısı çekmişsin benden belli . Hadi ikile ikile bu kadar boş parazit yaptığın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 24 Ekim 2017; 1:0:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Şaka mı ? Talisman ile BMW nin ve Mercedes’in yakalayamadığı havayı mi yakalayacağınızı düşünüyorsunuz ?

Günün fıkrası olsa gerek

Sormayın hocam. Bide bunun gibi saçma sapan trollüğünü destekleyen, birbirlerinin mesajlarını artılayıp birbirlerini yukarı çıkarmaya çalışıp olgunluğa erişememiş insanlarla tartışıyoruz burda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.