Şimdi Ara

318i mi yoksa c 180 mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    haklısın ben işsiz ergen biriyim geçen hafta honda konusunda forumdaki diğer arkadaşlar seni zaten çözdü. Bu akşamda muhatap olmayacaktım Ama kendi yaptığı trollüğü normal görüp başkasının yaptığını kötü göstermeye çalışınca dayanamadım işte. Bir insanın trol olduğunu düşünürsem konu ve mesaj geçmişine bakarım. Bir kere okuduğumu da bir daha unutmam. Kaç kişi çekmece karıştırıp iphone bulur? Ütü masasının altında play station bulur. 37 yaşındayım Ama Olgunluk yaşta değildir. Karşında hiç tanımadığın insanla tartışmayı bile güzel bir üslupla yapacaksın. Sen şu anda ne beni yeriyorsun ne de Küçük düşürüyorsun. Sadece kapasiteni Foruma gösteriyorsun. Eğer muhabbete devam etmek istiyorsan konu aç devam edelim. Yoksa arkadaşın konusunu daha fazla sabote etmeyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

haklısın ben işsiz ergen biriyim geçen hafta honda konusunda forumdaki diğer arkadaşlar seni zaten çözdü. Bu akşamda muhatap olmayacaktım Ama kendi yaptığı trollüğü normal görüp başkasının yaptığını kötü göstermeye çalışınca dayanamadım işte. Bir insanın trol olduğunu düşünürsem konu ve mesaj geçmişine bakarım. Bir kere okuduğumu da bir daha unutmam. Kaç kişi çekmece karıştırıp iphone bulur? Ütü masasının altında play station bulur. 37 yaşındayım Ama Olgunluk yaşta değildir. Karşında hiç tanımadığın insanla tartışmayı bile güzel bir üslupla yapacaksın. Sen şu anda ne beni yeriyorsun ne de Küçük düşürüyorsun. Sadece kapasiteni Foruma gösteriyorsun. Eğer muhabbete devam etmek istiyorsan konu aç devam edelim. Yoksa arkadaşın konusunu daha fazla sabote etmeyelim.

-Bu akşamda muhattap olmayacaktım ama dayanamadım işte.

Seni ben cidden fena benzetmişim bu nasıl bi kuyruk acısıdır . Her foruma girip beni gördüğünde yada gün içinde muhattap olmak için plan falanda yapıyosundur sen . Senin gibi acizler zaten kendi kusurlarını başkalarının kusurlarıyla örtmeye çalışır ya o yüzden profilimdeki mesajlara ve konulara bakıyorsun abim . Honda konusundaki diğer arkadaşların beni çözüp çözmemesi benim bi taraflarımdamı sanıyorsun gece gece sana hala gülüyorum . Göçüklü arabanın nesini savuncam ulan işte senin kafan bu kadar basıyor Kusura bakma ama ben senin gibi ergence zıt düştüğüm herkese hırslanıp yarın bi gün muhattap olduğumda suratına vururum gibi çocukca şeylere girişmiyorum . Yaşın 37 değil 3 ile 7 nin toplamı anca çıkar

Benim kapasitem senin gibi mouesonla dağlar kadar farkı olan araba sorularına bile, herşeye rönö rönö rönö diyen bi trolle işbirliği yapacak kadar aşağıda olamaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 24 Ekim 2017; 1:33:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    böyle devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

böyle devam

Özel mesaja bakarmısın. Biraz uzun oldu ama okursan çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 24 Ekim 2017; 1:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.