Şimdi Ara

319. Dönem Yalova Çıkan Var mı, ya da Bilgi Verecek Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yalova İl Jandarma çıkmışım ama nasıl işse bir tane Yalova'ya denk gelmedim daha. Aklımdan koca koca tugaylar geçiyordu, doğuda olsun orta anadoluda olsun ama şansımıza ufacık bir yer çıktı.Yani Yalova'ya tek başıma gittiğimi düşünmeye başladım.
    Neyse, Yalova'ya gidecek varsa ya da bu konuda bilgi verecek minnettar olurum.
    Hepimiz ve mukaddes memleketimiz için hayırlısı olsun, bu vatan için elimizden ne geliyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirto -- 11 Ocak 2008; 16:51:12 >

• dostum bende yalova il jandarma yım
    herkes vay be kebap diyor, jandarma genelde kalabalık olmaz, nerede çokluk orada .... diyorlar, jandarmalar en iyileri diyor bilemicem. Bende tam istediğim yere düştüm marmarada biryer istiyordum yalova iyi oldu. Samsunluyum yarın akşam binerim aartık.

ben açıkçası samsundan karadenizden uzak olsunda neresi olursa olsun diyordum. Zor kolay filan takmamıştım, yeterki samsundan uzak olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 10 Aralık 2007; 12:06:01 >

• Eyvallah devrem al burda gideceğimiz birliğin fotoğrafları var.

http://www.yalova.gov.tr/jandarma/birlik.htm

Anlayacağın ufak bir yere düştük, ben de yarın akşam çıkacağım yola, deniz kum güneş bir de göçmen kızları sayıyorlar bana ama benim umrumda da değil. Bana sorarsan deprem bölgesi derim

Büyük ihtimal orada görüşeceğiz, çünkü anladığım kadarıyla ufak bir birlik burası.

• quote:

Orjinalden alıntı: ispirto

Eyvallah devrem al burda gideceğimiz birliğin fotoğrafları var.

http://www.yalova.gov.tr/jandarma/birlik.htm

Anlayacağın ufak bir yere düştük, ben de yarın akşam çıkacağım yola, deniz kum güneş bir de göçmen kızları sayıyorlar bana ama benim umrumda da değil. Bana sorarsan deprem bölgesi derim

Büyük ihtimal orada görüşeceğiz, çünkü anladığım kadarıyla ufak bir birlik burası.

OKul burası yahu , lise mübarek.... gidince görüşürüz, DH den ispirto kim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• ispirto dostum hayırlı olsun hayırlı teskereler..
  • vay be topu topu 2 kişi gidiyoruz yalovaya
  • Sen Albay ol ben de Kd. Albay, hehe kendime torpil geçtim.

Hakikaten ufak bir yer galiba burası ara ara ki adam bulasın, 2 kişi savunacaz galiba Yalova sahil hattını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirto -- 10 Aralık 2007; 13:14:47 >
  • quote:

Sen Albay ol ben de Kd. Albay, hehe kendime torpil geçtim.

Hakikaten ufak bir yer galiba burası ara ara ki adam bulasın, 2 kişi savunacaz galiba Yalova sahil hattını

Jandarma Trafik olursak iyidir yaw....

• hocam ben yalovada oturuyorum paşalar gibi yaparsın çok da güzel bir mekan...

ben yalovadan şırnağa sen gel bakalım yalovaya :)
  • deniz kenarında ido ya gelmeden merkeze yakın yerde kebapppppppppppppp haliniz
  • Arkadaşlar otobüsle gelmek niyetindeyim, Yalova'da indikten sonra İl Jandarma anladığım kadarıyla çok uzak değil. Saat 16.00 gibi Yalova'da olacak gibiyim herhalde birlik şehre uzak değildir, yani sorun yaşamayız sanırım.

Bu arada sizlere de hayırlı teskereler, inanın öyle kebap yapalım diye bir gram dua bile etmedim, dün akşam msn de arkadaşlara umarım olabildiğince uzak bir yer çıkar demiştim. Beklentim de o yöndeydi ama ailemin temennilerinin de etkisi oldu ki herhalde çok uzak bir yer çıkmadı. Yemin töreni de yemin töreni diye yırtınıp duruyorlardı, ben de bu tür şeylerden hiç hazzetmem, nasılsa uzak olursa gelemezler diyordum, olmadı.

Sırada şimdi bir de uğurlama töreni var, hiç işim olmaz tatile gider gibi evden çıkıp gideceğim, o merasim işini de atlatırsak rahatım artık.

Bekle bizi Yalova, sana kaymakam vali, olarak gelemedik ama idare et yumurtacı jandarma olarak geliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirto -- 10 Aralık 2007; 17:48:18 >

• quote:

Arkadaşlar otobüsle gelmek niyetindeyim, Yalova'da indikten sonra İl Jandarma anladığım kadarıyla çok uzak değil. Saat 16.00 gibi Yalova'da olacak gibiyim herhalde birlik şehre uzak değildir, yani sorun yaşamayız sanırım.

Bu arada sizlere de hayırlı teskereler, inanın öyle kebap yapalım diye bir gram dua bile etmedim, dün akşam msn de arkadaşlara umarım olabildiğince uzak bir yer çıkar demiştim. Beklentim de o yöndeydi ama ailemin temennilerinin de etkisi oldu ki herhalde çok uzak bir yer çıkmadı. Yemin töreni de yemin töreni diye yırtınıp duruyorlardı, ben de bu tür şeylerden hiç hazzetmem, nasılsa uzak olursa gelemezler diyordum, olmadı.

Sırada şimdi bir de uğurlama töreni var, hiç işim olmaz tatile gider gibi evden çıkıp gideceğim, o merasim işini de atlatırsak rahatım artık.

Bekle bizi Yalova, sana kaymakam vali, olarak gelemedik ama idare et yumurtacı jandarma olarak geliyoruz.

aha benden biri
    bende öyle seromoni işlerine gelemem, adama gülerler yahu 5 aylık askere gidiyorsun. peh birde uğurlamalar filan. Bende aynen bizim kuzene diyecem at beni iki dakka otogara, Zaten eşya götürmeyecem pek( ha bu da ayrı bir konu).

Eşya olarak bize herşeyi verecekler mi? Arkadaşlar diyor al bişiler kısa dönemlere pek bişiler vermiyorlar, kimileri diyor herşeyi veriyorlar olmasa bile kantinden alırsın filan.

Sen ne düşünüyorsun ispirto?
    Ayrıca neredensin sen?

• Dostum İzmir'deyim ben. Bence de fazla birşey almaya gerek yok ama yine de ben küçük orta boy bir çanta alacağım o kadar. İçine de şimdilik beşer tane kadar iç çamaşırı çorap, 2 içlik aldım. Ama gel gelelim benim haberim olmadan eldiven bere ayak kremi pudra falan zaten alınmış. Ama neyse ki çok yer tutmuyorlar, 7 liraya bir tane dandik çanta aldım. İçine doldurdum. sivil olarak üzerimdekiler bir de 2 adet tişört götüreyim diyorum, nasılsa yer tutmaz. Baharda giyeriz herhalde.

Bu arada ne ballı yere düşmüşüz, her söylediğim ballısın kebapsın şöylesin böylesin diye şişiriyor. Daha yarım saat önce bir arkadaş Türkiye'deki en iyi yeri çekmişsin lan ne biçim şans sende ki dedi.

Duyan da bütün Türkiye'deki birliklerden haberdar sanır, belki de dışardan göründüğü gibi değil kendine has zorlukları vardır.

Sana bilgilerimi PM olarak da attım, senin için de benim için de kollayacak bir kıç daha oldu anlayacağın

• quote:

Dostum İzmir'deyim ben. Bence de fazla birşey almaya gerek yok ama yine de ben küçük orta boy bir çanta alacağım o kadar. İçine de şimdilik beşer tane kadar iç çamaşırı çorap, 2 içlik aldım. Ama gel gelelim benim haberim olmadan eldiven bere ayak kremi pudra falan zaten alınmış. Ama neyse ki çok yer tutmuyorlar, 7 liraya bir tane dandik çanta aldım. İçine doldurdum. sivil olarak üzerimdekiler bir de 2 adet tişört götüreyim diyorum, nasılsa yer tutmaz. Baharda giyeriz herhalde.

Bu arada ne ballı yere düşmüşüz, her söylediğim ballısın kebapsın şöylesin böylesin diye şişiriyor. Daha yarım saat önce bir arkadaş Türkiye'deki en iyi yeri çekmişsin lan ne biçim şans sende ki dedi.

Duyan da bütün Türkiye'deki birliklerden haberdar sanır, belki de dışardan göründüğü gibi değil kendine has zorlukları vardır.

Sana bilgilerimi PM olarak da attım, senin için de benim için de kollayacak bir kıç daha oldu anlayacağın

ben yarın akşam çıkıyorum yola, çarşamba sabah 8 de oradayım
    Aslında istanbula geçip orada arkaşlarımla takılıp sonra vapurla yalova ya geçeyim diyordum ama salla ya zahmet flan...

• arkadaşlar ben de geliorum yalovaya:)hatta izmirden iki kişi gelioruz oraya jandarma er...bi de ispirto 3 olduk
  • ooo iyi iyi bende jandarma ile alakalı yazılar okuyorum filan, büyük ihtimal mezra ya gönderliriz eğitimden sonra filan, yalovanın ilçelere kasabalara filan, birde bizim yalova jandrma komutanı tutuklanmış bir zaman önce
    bela bir tip olmasa bari
  • Ben Çarşamba sabah saat 08.00'de Uludağ Turizm'in arabası varmış onla gideyim diyorum. Saat 15.00 sularında Yalova'da olacak gibi görünüyor. Tehlikeli diyen de var ama umrumda değil, sanmıyorum yetişme sorunu yaşayacağımı.

İzmir'den giden diğer arkadaşlar sizlerin durumu nedir nasıl gideceksiniz Yalova'ya?
  • bakalım evdekıler goturcek galıba ama daha belli değil aynı otobuste de olabılrım
  • bu gece yola çıkıyorum, 9.5 da samsundan sabah 8.5 gibi yalova da olacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.