Şimdi Ara

3194 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben daha önce beta 5 i kurdum daha sonra sildim ios6.1.3 e geri döndüm şimdi tekrar yüklemek istiyorum ios 7 yi ama bir türlü olmuyor sürekli 3194 hatası veriyor host dosyasını da siliyorum ediyorum her türlü çareyi denedim bir türlü olmuyor delireceğim bu konunun çözümünü bilen arkadaş varsa yardım rica edeceğim..kurtarın beni bu dertten dua edeyim sizlere..
    teşekkürler..

• host doyasının en alt satırındaki apple ile ilgili yeri sildim pc yi restart yaptım yine olmadı.DFU moda aldığımda ise shift+güncellemeleri denetle tuşu etkin değil diğeri ipone a geri yükle tuşu etkin deli olacağım kaç günden beri olmuyor başka pc ler de de denedim olmadı.itunes 11.0.5.5 versiyonu var pc de..ayrıca UDID kaydıda yaptırdım..
  • başka pc lerde aynı kabloyumu kullandın? ben kablo değiştirdiğimde sorun kalmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: suti38

host doyasının en alt satırındaki apple ile ilgili yeri sildim pc yi restart yaptım yine olmadı.DFU moda aldığımda ise shift+güncellemeleri denetle tuşu etkin değil diğeri ipone a geri yükle tuşu etkin deli olacağım kaç günden beri olmuyor başka pc ler de de denedim olmadı.itunes 11.0.5.5 versiyonu var pc de..ayrıca UDID kaydıda yaptırdım..

Hocam DFU modu sürüm düşürmek için kullanılır o yüzden güncellemeleri denetle çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WtFast Error Hatası
    8 yıl önce açıldı
    DirectX Error / HATASI !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.