Şimdi Ara

32.000-40.000 TL ARASI ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar aracımı sattım ve 10 gün içinde yeni araç alacağım. 32-40 bin tl arası bütçem var

öncelikli otomatik vites araç almayı istiyorum. fakat otomatik alıp da yakıta bi dolu da para yatırmak istemiyorum bir yandan.

az yakan manuel tavsiyelerinizi de dikkate alabilirim.

ikinci el araçların da düşük km li olması lazım. örneğin senede ortalama 15.000 km yapan araçlar

yarı otomatik şanzımanları arıza çıkarmalarından dolayı düşünmüyorum özellikle DSG.

KESİNLİKLE LPG'Lİ DÜŞÜNMÜYORUM. (otomatik ve lpg istemiyorum, otomatik olmazsa dizel olsun)

aklımdaki araçlar

1. Kia ceed 1.6 CRDİ Motion Otomatik vites
    2. Hyundai ix20 1.6 CVVT Prime Otomatik vites
    3. Hyundai i20 1.4 CVVT Sense Otomatik vites

Tavsiyeleriniz, önerileriniz nedir?

EDİT: Otomatikten vazgeçtim manuel 0 km araç bakacağım ve aklımda şu an bunlar var

1. Kia Rio 1.25 Fancy (39.100 tl çok geliyor ama güvenlik açısından en iyisi)
    2. Skoda Fabia 1.4 Elegance (hem cebe uygun hem de mantıklı)
    3. Fiat Punto 1.4 Lounge S&S (az yakıyor donanımı iyi fakat markası düşündürüyor)
    4. Hyundai i20 1.2 Sense (donanımı özellikleri iyi fakat hala tam olarak ısınamadım)
    5. Opel Corsa 1.4 Enjoy Active (yeni kasası çıkacak ve donanımı diğerlerine göre zayıf)
    6. Seat İbiza 1.4 Style (donanımı diğerlerine göre zayıf)

Bu 6 araba içinden hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anilatay -- 19 Temmuz 2013; 12:09:37 >

• Kia ceed diger ikisini üter ama cok yakan bir dizel motor var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır dersen bende bu paralara araç bakıyordum 4 modele kadar düşürmüştüm size de yazayım
    -Opel Astra H kasa
    -Chevrolet Cruze
    -Suzuki Swift
    -Fiat Punto
    Hepsinin ayrı ayrı artıları var fiattaki en büyük artı 18 bin %0 faizle kredi veriyor. Ayrıca punto donanım olarak B sınıfının üstünde ancak C sınıfından geride.
    İkinci el; yelpaze çok geniş Ancak o paralara alınabilecek mantıklı arabalar; honda civic, Seat Exeo (a4 kasa),mazda 3 ve yukarıdaki saydığım sıfır arabalarda ikinci el olarak gene tercih edilebilir.
  • Düşündüğünüz araçlarda güzel özellikle ceed bendece diğerlerinden daha konforlu olacaktır. ix20 kendi sınıfında sanki pek tutunamamış bir araç gibi. ben bahsettiğiniz araçlardan sadece ceed'i kullandım. ek bir tavsiye olarak eğer b sınıfıda düşünüyorsanız az yakan benzinli otomatik vitesli sıfır bir Seat ibiza 1.2 tsi dsg alabilirsiniz.

1.2lt TSI 105 hp DSG Style > 38.500TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notredame_kamburu -- 18 Temmuz 2013; 23:48:54 >
  • Otomatikten vazgeçtim manuel 0 km araç bakacağım ve aklımda şu an bunlar var

3. Fiat Punto 1.4 Lounge S&S (az yakıyor donanımı iyi fakat markası düşündürüyor)
    4. Hyundai i20 1.2 Sense (donanımı özellikleri iyi fakat hala tam olarak ısınamadım)
    5. Opel Corsa 1.4 Enjoy Active (yeni kasası çıkacak ve donanımı diğerlerine göre zayıf)

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anilatay

Otomatikten vazgeçtim manuel 0 km araç bakacağım ve aklımda şu an bunlar var

Teşekkürler..

1. Kia Rio 1.25 Fancy (39.100 tl çok geliyor ama güvenlik açısından en iyisi) Kia'da kredi faizleri uygun değil b sınıfı benzinli araba için pahalı
    2. Skoda Fabia 1.4 Elegance (hem cebe uygun hem de mantıklı) Yine kredi oranları uygun değil, ikinci el olarakta zarar ettirir
    3. Fiat Punto 1.4 Lounge S&S (az yakıyor donanımı iyi fakat markası düşündürüyor)Kredi oranları iyi (18 bin %0 faiz 24 ay)ikinci eli corsa hariç ötekilere göre iyi
    4. Hyundai i20 1.2 Sense (donanımı özellikleri iyi fakat hala tam olarak ısınamadım) Kredi faizleri uygun değil ikinci eli yeteri kadar güçlü değil
    5. Opel Corsa 1.4 Enjoy Active (yeni kasası çıkacak ve donanımı diğerlerine göre zayıf) zaten neden olmayacağını kendiniz yazmışsınız
    6. Seat İbiza 1.4 Style (donanımı diğerlerine göre zayıf) Neden olmayacağını kendiniz yazmışsınız

Bunlar arasından kesin ve net fiat punto.Uygun kredi seçenekleri, Esp, çift kademe açılan hava yastıkları,cruise control, start & stop başlıca tercih sebepleri.
    Bunların dışından düşünürseniz Ford'da da çok uygun krediler var. Fiesta 1.4 tdci titanium düşünülebilir ancak esp ve cruise control gibi puntoda olan özellikler yok. Buna rağmen dizeli Fiat punto kadar kazık değil.üstelik puntonun dizelinde espde yok.
    Araştırdığım kadarıyla alfadada uygun krediler var acak alfa'nın modelleri size pahalı kaçar.

• http://forum.donanimhaber.com/m_46861775/tm.htm
    Kia Ceed'le ilgili yorumları burdan okuyabilirsiniz
  • Kore araçları ( Hyundai Kia Otomotiv Grubu ) benzinli modelleri fabrika değerleri üstünde çok yakar, bilginize.
  • Hyundai i20 derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçeneklerimi bugün 4'e indirdim.

1. Hyundai i20 1.2 Sense 33.750 tl
    2. Skoda Fabia 1.2 Elegance 34.250 tl
    3. Opel Corsa 1.4 Enjoy Active 34.000tl
    4. Ford Fiesta 1.25 Trend 32.000tl

bu 4ü içinden ne almalıyım?
  • Skoda fabia 1.4 çok az yakar kullandım, eskilerde motor sesi sorunu vardı yenilerde onu azaltmışlar. Vw motoru olduğu için çok seri ve az yakıyor kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.