Arkadaşlar selamünaleyküm ben de 3070 ekran kartı var max 3.000 tl Civarında curved olmayan 2k 144 hz ve üzeri 27 veya 32 inç Bir monitör önerir misiniz acaba ghosting vb Sorunları olmayan Biraz internetten konulara bakayım dedim ucu Bucağı yok çok kafam karıştı piyasada yüzlerce çeşit monitör var ve ben çok kararsız ve çok bilgisizim monitör konusunda Oyun amaçlı kullanacağım genelde aksiyon oyunları ve futbol oyunları amaçlı ama tabii ki de genel kullanımda yapacağım 3000 TL’ye şu şartlarda pek mümkün mü bilmiyorum yinede sizlere danışmak istedim 32 inç olursa daha iyi olur Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
32” & 27” 144+ hz monitör tavsiyesi lütfen (curved olmayan bütçe 3000)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
27" 170Hz ve 2K çözünürlüğe asusun VG27AQ1A modeli var kampanyada belittiğin bütçeye yakın. Düz IPS panel ve renk gamutları iyi bir ekran.
www.vatanbilgisayar.comAsus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aq1a-1ms-mprt-170hz-2k-ips-freesync-g-sync-uyumlu-gaming-monitor.html -
Çok teşekkür ederim hocam , inceleyeyim gün içinde ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeyi biraz zorlama imkanın varsa 32"de bu monitörü öneririm.
www.cimri.comViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 144 Hz QHD Curved Monitör Fiyatlarıhttps://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx3258-2kpc-mhd-32-144-hz-qhd-curved-monitor-fiyatlari,393327236 -
Fiyatına göre güzel monitördür.
-
Hocam hala hazırda aynı markayı kullanıyorum hiç memnun değilim söz de 1 ms gecikme var ultra hızlı gecikme ayarını açtım vakitte nesnelerin bir gölgesi de farklı saçma şekillerde pardon farklı Saçma renklerde arkasından onları takip ediyor görüntü çok saçma bir görüntü haline geliyor bir daha asla bunları kanın monitörün almam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1 değil de 4ms Online Oyunda sıkıntı yaşatır ama :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X