Hocam bu televizyonu almayı düşünüyorum da garanti durumları nasıl işliyor? Kurulum için servis geldiğinde sorun çıktığında muhatapımız kim hepsiburada mı? |
32-50-55 inç TV indirimleri [Ana Konu] (27. sayfa)
-
-
Grundig 55GHU7505B’yi 13278₺ aldık bakalım. Pişman olmayız inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teknosanın kendi sitesinden alırsanız yanında traş makinesi hediyesi mevcut bilginiz olsun.13619 Tlye geliyor yanında traş makinesiyle birlikte.
-
link verir misin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.teknosa.comGrundig 55ghu7505b 55” 139 Ekran 4K UHD Smart Android TV Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/grundig-55ghu7505b-55-139-ekran-4k-uhd-smart-android-tv-p-110017538
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yararlandım. Teşekkürler paylaşımınız için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Grundig 55GHU7505B Teknosa'dan aldım bende, Bonus karta 4 taksit yapıyor bilginiz olsun.
-
iyi bir cihaz mı bu next in 55 inç modelinden üstünlüğü nedir mesela
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam benim de çok bir bilgim yok malesef internetteki yorumlarına istinaden aldım, genelde olumlu yorumlar. Vestel fabrikasında üretiliyor diye biliyorum bu fiyata da 55 inç tv yok piyasada zaten, fazla seçeneğimiz olmadığı için aldık bakalım hayırlısı olsun.
-
Arçelik neden Vestel fabrikasında üretim yaptırsın? Bence karıştırdınız.
-
Google'a yazınca öyle çıkıyor hocam.
-
Grundig Arçelik tarafından üretiliyor. Vestel ile bir ilgisi yok. Vestel'in ürettiği o kadar çok marka var ki karıştı herhalde. Neye elimizi atsak vestel üretimi çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bin bir türlü marka çıktı alsan bir türlü almasan bir türlü.
Vestel de iş yok hep karma panel üretiyor. Seg tv var sitesi bile yok ürün özelliklerini gösteren.
Grundig'in paneli neymiş ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bi risk alsa iade kabul ederler mi ?
-
Arçelik ve türevleri de panel bilgisi devlet sırrı 😂
TCL 50C755GTV 4K MINI LED 50'' GOOGLE TV
26799₺
-
quote:
Orijinalden alıntı: takirtiTCL 50C755GTV 4K MINI LED 50'' GOOGLE TV
26799₺
bu model nasıl önerir misiniz
-
Fiyatı çok iyi, çıktığından beri bu kadar inmemiş 18.999 55"
www.vatanbilgisayar.comPhilips 55PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-55pus8309-55inc-139-cm-4k-uhd-smart-tv-3-tarafli-ambilight-uydu-alici.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X