Şimdi Ara

32 bine 4070 Ti Super alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RX 6700'ü değiştireceğim çünkü hem 2K'ya geçtim FPS değerleri sınırda hem monitör 170 Hz hem de AI ile uğraşıyorum. 6700 ile 2 dakikada aldığım AI baskıyı 2060 bile 10-20 saniyede veriyor.

Diğer yandan RX 7900 XT var ama onunda çok büyük bir cazibesi yok. FPS olarak %10 kadar falan daha güçlü bazı oyunlarda kafa kafaya ama sadece native ayarlarda böyle araya DLSS FG falan girmemiş hali fiyatı ise aynı.

NV'nin nasıl planlı eskitmeci bir firma olduğunun farkındayım ama AI'deki avantajı AMD'yi doğrudan elememe sebep oluyor. Siz olsanız hangisini alırsınız ?

• alınır,fiyat farkı da pek yok.
    tabi ocak-subat gibi yeni seri geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 17 Kasım 2024; 12:28:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer stable diffusion gibi programlar ile çıktı alıyorsan Nvidia şart.. RX oyunlarda ne kadar oraya yetişmeye çalışsa da yapay zeka konusunda hala güven veremiyor. Sürekli, hızlı bir şekilde kendini geliştiren yapay zeka teknolojisini düşününce Nvidia'dan vazgeçme derim.

• Hangi marka ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zandatsui kullanıcısına yanıt

Ever SD kullanıyorum AMD kartlar için yüklemesi çin işkencesi olduğu gibi kaliteli modelleri de kullanamıyorum.

Galax bu arada markası

• www.incehesap.com
    COLORFUL iGame RTX 4070 Ti SUPER Ultra 16GB GDDR6X 256Bit W-OC-16G-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/colorful-igame-rtx-4070-ti-super-ultra-16gb-gddr6x-256bit-w-oc-16g-v-gaming-ekran-karti-fiyati-70185
  • 32 bine galax alacağına 37 38 bine Asus tuf almanı öneririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Draker kullanıcısına yanıt

vade farkı yüksek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.