uyumluluk modunu ayarlayabilirsen 32'lik (x86) programlar 64'te de çalışır ama çalışmaz ise 32 bit işletim sistemi kurmada sorun olmaz ama driverları var mı önce araştırman lazım.
merhaba arkadaşlar tum yorumları okudum fakat içinde macbook kullanıcıları için bilgi yok ben autocad indirdim fakat benim pc 32 bit olduğu için kuramadım bu işletim sistemimi her neyse tam olarak ta bilmiyorum acaba 64 bite yükseltilemez mi
arkadaşlar size bir sorum olacak prototype 2 yi yükledim ancak oyun orjinal değil ve bir hata veriyor bu hata "bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız windows sürümüyle uyumlu değil bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakarak size programın x86(32-bit) veya x64(64-bit) sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayımcısına başvurun" diye bunu nasıl çözebilirim bir yardım edebilir misiniz şimdiden teşekkürler.
bide benim bilgisayarım 64-bit ile çalışıyor
64 bit işletim sistemlerinde veri trafigi 32 gidiş 32 geliş oldugundan biras seri ve hızlı calısır fazla donma yapmaz zaten bütün laptoplar satılırken 64 bit yüklüdür millet hızlı sansın diye fakat 64 biti destekleyen oyun program hatta anti viürs sayısı bile çok azdır
32 bit 64 e göre biras daha yavas çalışır ama bütün yazlımılar neredeyse 32 bite göre ayalanmılştır. boş kullanacaksanız internet film syerdme haber okuma falan 64 bit kullanın derim ultmate 64 bit manyak seri çalışıyor.
arkadaşlar bana yardım eder misiniz? benim bilgisayarım 64 bitlik ben dos ortamında debug çalısamıyorum 32 bite cevirmek istiyorum bilgisayarımı bi program yçntem var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: minanur
arkadaşlar bana yardım eder misiniz? benim bilgisayarım 64 bitlik ben dos ortamında debug çalısamıyorum 32 bite cevirmek istiyorum bilgisayarımı bi program yçntem var mı?
ya sanal makina olarak 32 bit işletim sistemi yükleyecen
yada format atıp 32 bite cevirecen...
sanal makina olarak 32 biti nasıl yükleyecem hiçbir fikrim yok bu konu da
quote:
Orijinalden alıntı: minanur
sanal makina olarak 32 biti nasıl yükleyecem hiçbir fikrim yok bu konu da
sanal makina programları var bir işletim sistemi üzerinde 3-4 tane işletim sistemi kurabiliyorsun mesela virtulabox programını kullanabilirsin
ben windows 7 64 bit kullanıcısıyım hic bir sorun yasamadım 32bit86 demek ve 2 gb ultimate 4 gb destekliyor 64/64 demek isterseniz 16 gb takabilirsiniz windows 7 64 bit işletim sistemi içinde 32 bit mevcutdur ama 32 bit işletim sisteminde 64 degil 64 bit de c de 2 klasör vardır biri 32/64 yükleyecegin yazılım 32 bit olsa 64 bit olsa uyumludur windows 7 uyumlu oldugu sürece 64 bitde kafanız rahat 4,6,8 gb ram oldugunu düşünelim cogu şeyi aynı ayna calıstırabilir ramda tutabilirsiniz 32 de sıkıntı yaşabilirsiniz ram kullanımı cuvaldıkca windows kendini kasıyor çünkü windows 7 64 bit driver leri uyumlu olanları elle arayak da bulunabilir driver easy programı ile de son sürümleri otomatik kendisi bütün driverleri bulup indirip size yükleme secenegi veriyor tamamen ücretsizdir https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CCoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.warezturkey.net%2Fprogram%2F19427-drivereasy-professional-v4.4.2.28732.html&ei=TOQ7UZXSK4nJPLasgdAL&usg=AFQjCNEW_5KOSYhxG_2wg3oXYEZ-Z6o9Og windows 7 64 cok menmunum vista xp windows 8 kullandım en iyi windows 7