Şimdi Ara

32 bit den 64 bite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JANT!

Bu arada @dogan23 yukarıda yaptığım açıklama ile ilgili söyleyeceklerin var mı?
    Çünkü üstteki mesajında " yanlış biliyorsun , araştır " demiştin.

JANT! araştırırsan görürsün 64bit'in birçok faydası var, sadece söylediğin şey değil. Windows 7 konusunda 64 ile 32'yi karşılaştıran testler de verilmişti.
  • jant sen hariç herkes kur diyo napıyım.bu da gerçekten zor bi kadar şu ana kadar forumlarda sadec 1-2 kişi kurma dedi.hem hoşuma gitmezse atarım bi format daha donerim 32 bite nolcak
  • 64 bitin avantajı 3 GB ve üstünü kullanabilirsin. 4 gb ve üstü ramin var ise ve 32 bit işletim sistemi kullanıyorsan 3GB lık kısmını kullanabilirsin.

64 Bit işletim sistemin olunca. 2 adet program files'ın olur. birinde 64 bit çalışan programlar diğerinde de 32 bit çalışan programlar. 32 bitte çalışan herşeyi çalıştırabilirsin. 64 bitlik programlar daha performanslıdır. ama şu anda pek 64 bit program bulunmamakta. yavaş yavaş çıkıyorlar. winrar 64 bit, cfos 64 bit gibi. mozillanın bir sonraki versiyonu büyük ihtimalle 64 bit destekli çıkabilir.

Sonuç olarak, 64 bit işlemcin var ise 64 bit işletim sistemi kullanmak , 32 bite oranla daha performanslıdır diyebiliriz.

Şahsen 64 bit işlemcim var 2 GB ram var makinamda ama 64 bit Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve gayet memnunum
  • işte cevap budur legolas.çok teşekkürler senin sayendi rahat bi şekilde 64 bite geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisgobel

işte cevap budur legolas.çok teşekkürler senin sayendi rahat bi şekilde 64 bite geçicem

yardımcı olduğuma sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisgobel

jant sen hariç herkes kur diyo napıyım.bu da gerçekten zor bi kadar şu ana kadar forumlarda sadec 1-2 kişi kurma dedi.hem hoşuma gitmezse atarım bi format daha donerim 32 bite nolcak

İnsanlar beni anlamak istemiyor böyle konularda.
    Ben " kurmayacaksın " şeklinde bir yorum yapmadım. Bilir herkes.. ben yorumumu yaparım ve sonunda da " kur, dene" derim.

Burada sana bilgi verdim , emin ol ilerki zamanlarda 32bite döneceksin. İşte o zaman " Janti demişti .. dersin. " Emin ol.

Kuruyorsan, Windows 7 7600rtm 64bit kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

64 bitin avantajı 3 GB ve üstünü kullanabilirsin. 4 gb ve üstü ramin var ise ve 32 bit işletim sistemi kullanıyorsan 3GB lık kısmını kullanabilirsin.

64 Bit işletim sistemin olunca. 2 adet program files'ın olur. birinde 64 bit çalışan programlar diğerinde de 32 bit çalışan programlar. 32 bitte çalışan herşeyi çalıştırabilirsin. 64 bitlik programlar daha performanslıdır. ama şu anda pek 64 bit program bulunmamakta. yavaş yavaş çıkıyorlar. winrar 64 bit, cfos 64 bit gibi. mozillanın bir sonraki versiyonu büyük ihtimalle 64 bit destekli çıkabilir.

Sonuç olarak, 64 bit işlemcin var ise 64 bit işletim sistemi kullanmak , 32 bite oranla daha performanslıdır diyebiliriz.

Şahsen 64 bit işlemcim var 2 GB ram var makinamda ama 64 bit Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve gayet memnunum

Eklemek isterim.
    Benim anlatmak istediklerim ile @legolas nickli arkadaşın söyledikleri arasında hiçbir fark yok.

Dikkat edin, aynı şeyler. Ben " 64 bit program ile 64 bit 'in farkını yaşarsnız.. " tarzında yorum yapmışım.. arkadaşım biraz daha farklı bir cümle tarzı ile aynı anlamı ifade etmiş.

Dediğim gibi bazen insanlar anlaşılmak istenmez. Sanırım bu konuda o duruma düştüm.

Ve yine arkadaşımın dediği gibi, genel olarak yardımcı olundu ise, bu yeterli.

Tekrar ve son kez, iyi forumlar. :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.