Şimdi Ara

32 bit olan bilgisarımı 64 bite yükselticem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi bilgisayarım 32 bit bunu 64 bit yapmak istiyorum fakat nasıl yapcağımı bilmiyorum :)
    Anakartım filan 64 biti destekliyo anladıgım kadarıyla fakat HP'nin sitesinde baktımda ses kartım 64 biti desteklemiyo heralde bunu nasıl halledicez ?

bu linkte 32 bit için olan driverler var:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=3734910

bu linktede 64 bit için olan linkler var:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2100&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=3734910

2. olan linkte driverlar fılan yok olanlarında eksik var.

Ekran kartım Gforce 8500 Gt
    Ram 2 GB yeterli gelmicek heralde ama yakında RAM almayı düşünüyorum.

• 2 linkte bütün 64 bit driverları var eksik yok 64 bit kurabilirsiniz ama şu şartlarda size 64 bitin hiç bir getirisi olmaz hatta götürüsü olabilir 64 bitin ram kullanımı bir miktar daha fazla geçecekseniz raminizi yükseltin öyle geçin .
  • öncelıkle zaten wındows 7 kendı drıverları otomatık buluyor neden bunun ıcın telaş edıyorsunkı ?
  • quote:

2 linkte bütün 64 bit driverları var eksik yok 64 bit kurabilirsiniz ama şu şartlarda size 64 bitin hiç bir getirisi olmaz hatta götürüsü olabilir 64 bitin ram kullanımı bir miktar daha fazla geçecekseniz raminizi yükseltin öyle geçin .

zaten 2GBlık bi ram daha alıcam..

quote:

öncelıkle zaten wındows 7 kendı drıverları otomatık buluyor neden bunun ıcın telaş edıyorsunkı ?

bunu bilmiyodum ..

O zaman sizce windosw7 mi yüklesem daha mantıklı olur (kaç bit oldugunu sölerseniz sevinirim bide) yoksa tekrar vista mı yüklesem daha mantıklı olur (kaç bit?) ?
    Bilgisayarın gücünü azçok biliyosunuz.

• w7 yüklersen daha iyidir. ram yükseltirsin 64 bit yüklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fAt joe

quote:

2 linkte bütün 64 bit driverları var eksik yok 64 bit kurabilirsiniz ama şu şartlarda size 64 bitin hiç bir getirisi olmaz hatta götürüsü olabilir 64 bitin ram kullanımı bir miktar daha fazla geçecekseniz raminizi yükseltin öyle geçin .

zaten 2GBlık bi ram daha alıcam..

quote:

öncelıkle zaten wındows 7 kendı drıverları otomatık buluyor neden bunun ıcın telaş edıyorsunkı ?

bunu bilmiyodum ..

O zaman sizce windosw7 mi yüklesem daha mantıklı olur (kaç bit oldugunu sölerseniz sevinirim bide) yoksa tekrar vista mı yüklesem daha mantıklı olur (kaç bit?) ?
    Bilgisayarın gücünü azçok biliyosunuz.

Windows 7 mi vistamı diye sormaya düşünmeye bile gerek yok Sanrım herkez windos 7 diyecektir çünkü vista microsftun çıkardıgı en hantal işletim sistemi

• Windows 7 64 bit kurarsan ''Programlar açılmıyor yardım!'' diye konu açar durursun. 64 bit için uyarlanan program sayısı çok az , 32 bit kur keyfine bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok sagolun arkadaşlar fikirleriniz için dediklerinizi yapıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.