Şimdi Ara

32 bit'te video izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bilgisayarımda 128 mb'lık onboard bir ekran kartı vardı. geçenlerde arkadaşım daha iyisini aldığı için kullanmadığı ekran kartını bana verdi. o da 256 mb geforce 6200 LE. birlikte bu kartı bilgisayarıma taktık, driver'ını yükledik vs. buraya kadar bir sorun yok. gerçi harici donanım olarak görüyor ekran kartını ama ondan bir şey çıkar mı bilmiyorum tabi. onun dışında onboard olan ekran kartına dair herhangi bir iz yok aygıt yöneticisinde falan. sorunum şu; ekran çözünürlüğüm 1024 e 768 32 bit. 32 bit'teyken video izleyemiyorum. ses var görüntü yok. 16 bit'e geçince düzeliyor sorun. internette dolanan her şeyi denedim. codec yükledim, ekran kartı driver'ını silip baştan yükledim vs. ama ne yaparsam yapiyim olmadı. bir ara çıkarayım dedim. bilgisayarı kapatıp ekran kartını çıkardım. tekrar açtığımda işletim sistemi hatası verdi. sonra yeniden takıp format attım. windows 7 yükledim. yine olmadı yine olmadı. çıldırmak üzereyim. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.