Şimdi Ara

32'' Crea LCD TV ve SHARP müzik sistemi satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler dilerim herkese evdeki bu ikilinin yerine daha büyük ve iyileri gelince bende aldıklarımın bi kaç taksitini çıkartsın diye satılığa çıkarttım TV de hiçbir problem yok bugune kadar ailecek kullandık müzik setindede sadece volume kontrolunde problem var oda tamirciler 10 dakikada hallediyor .

500》450TL olnustur ikisini vermeyi düşünüyorum hatta birde dvd player verebilirim oda hediyem olsun istanbulda anadolu yakası üsküdar kadıkoy arabayla getirebilirim onun dışında gelip test edip alabilirsiniz.

Resimler;
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suspect58 -- 30 Eylül 2014; 20:33:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Müzik setini sadece kaça bırakırsınız?
  • bende tv nin ayrı fiyatını sorucaktım. PM den cevaplarsanız alıcıyım.
  • Urunu 350 tl ye ihtiyaci var diye sattik pisman oldum ozeti bu . Beddua dolu mesajlar aldim kotu urun satmis olsam refarans istermiydim bir dusunun ? Kararti var dedi lcd dide evden cikmadan once son kez baktim sorun yokta birde kadikoye kadar kendim goturdum arabada arkdasimi aldim yanimaki ekrana bir zarar gelmesin diye dikkatli sekilde getirdik. Alan arkadasta arka koltuga koyup teslim aldi acaba yolda giderken bir zarar gelmis olamazmi? Sonuc satis sonrasi beddua dolu mesajlar aileme karsi hemde.. pisman oldum kendisi bana isportaci diyor gulsemmi aglasammi bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Geçmiş oolsun kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.