Şimdi Ara

32 gb sandisk class 10 40 tl şokkk...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hepsiburada da 32 gb c10 sandisk 39.90 kargo bedava üstelik gerçekten inanılmaz fiyat ben 65 e almıştım ihtiyacı olanlar kaçırmasın şu an 227 adet stok var çabbbukkkk...

• blackperson44 B kullanıcısına yanıt
    Hayy sansinma tukiriyim ben gecwn hafta 16 ligi 20 ye aldiydim bileysimbeklerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sandisk 16gb class10 win8,1 1320'de donma yapıyordu arkadaşlar ona göre
  • Sandisk almayın ucuz diye arkadaşım çoğu arkadaş şikayetçi donma sorunu yaşıyor.toshiba kullanıyorum sorun yaşamadım

• Arkadaşlar sandisk degşl toshiba iyi iş görüyor bizim lumialarda,ben sipariş verdim hızlıalda 32gb class10 39,9₺ kaçırmayın,ucretsşz kargo

• Sandisk bataryayı sömürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı heralde bilmiyorum bende toshiba class 10 var 16lık oyunu sd ye attım trafic racer bile ara ara kasıyor cihaz 525 teldeyken yada eski sd kartımda bole bi'şey yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Hepsi aynı heralde bilmiyorum bende toshiba class 10 var 16lık oyunu sd ye attım trafic racer bile ara ara kasıyor cihaz 525 teldeyken yada eski sd kartımda bole bi'şey yoktu.

yok kasıntı değil..

yada sadece 1320ye özeldi birçok arkadaşımızda oldu aynı sorun..

sandisk telefonda donma yapıyordu direk .. uygulama taşırken

başka marka aldım sorun çözüldü..

niye olduğunu da anlamadık
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Ulan Bi sd kart yüzünden bile tel sıkıntı çıkacaksa lanet olsun şu telefona.

• bende sandisk class 10 kullanıyorum, telefon hafızasında hızlı çalışan program sd karta atınca yavaşlıyor
    başka bir örnek galeri depolaması sd olunca galeride resimlerin açılması bile yavaşlıyor
  • Bence sorun hafıza kartında değilde telefonda. Bir ara hafıza kartı bozuk diye durduk yere uyarı veriyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.