Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro-RTX 4060, 32 GB RAM 1 TB SSD Sıfır Gibi - 40.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lenovo Legion 5 Pro-RTX 4060, 32 GB RAM 1 TB SSD Sıfır Gibi - 40.000 TL

Laptop bir tanıdık vasıtasıyla Canada'dan 2024'ün Mart ayında sıfır olarak satın alındı. Garanti kapsamı 2025 Mart ayına kadardır.

Alındığından beri yalnızca masaüstü bilgisayarı kullanamadığım zamanda nadiren kullandım. Pil sağlığı yüzde yüz pil döngüsü 8 cihazın üretim tarihi ise 2024 Ocak ayıdır. Özetle cihazın sıfırdan bir farkı bulunmamaktadır. Temizliği 10 üzerinden 9.8 alır. Bir tek kapağının üzerinde minik bir çizik bulunmaktadır, fotoğraf ekledim. Valizde yer olmadığı için kutusu getirilmemiştir. Atıl bir şekilde beklediği için satmaya karar verdim.

Cihazı bilen bilir fiyatı segmentinde alınabilecek en iyi bilgisayardır. Full hd %45 srgb 144hz ghostingli victus vb. modellerle kıyaslanmamalıdır. Özellikle bu modeli seçmemin nedeni 165 Hz 2k ekranıyla fiyatındaki en iyi ekranlardan biri olması, portların arkada bulunması, kasa ve bileşenlerinin kalitesi yüzündendir. Bu bilgisayara da bir başka orta-üst segment olan ROG Strix'den geçiş yapmıştım, ekran kalitesi fark ettirmişti.

16 ram 32'ye yükseltilmiş, 2. m2 slotuna 512lik Exceria G2 takılmıştır. Ram vatandan, SSD N11 prote satıcısından alındı. 2024'ün 9. ve 10 aylarında satın aldım diye hatırlıyorum.

Özellikler;

İntel 13700HX,

RTX 4060 140w (maksimum değer) ekran kartı,

16 inç 2K (Qhd) 165 Hz ips ekran,

16x2 Crucial rame yükseltilmiştir,

512 GB Kioxia Exceria G2 eklenmiştir, toplamda 512x2 1 TB SSD mevcuttur. SSD sağlığı her ikisinin de yüzde yüzdür.

Son derece performanslı bir bilgisayardır. Alacak kişi durmak, prime95, crystaldiskmark vb. Her türlü testi yapabilir. Ekranda ölü piksel vb panel hataları bulunmamaktadır. Kadıköy’de elden teslim edilecektir. Cihazın kendisi ve orjinal şarj aleti ile verilecektir. Pazarlıkla uğraşmamak adına son derece adil bir fiyat yazdım.

Fotoğraflar için;

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-lenovo-legion-5-pro-rtx-4060-32-gb-ram-1-tb-ssd-1221575219/detay

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Mart 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.