Bildirim
32 GB USB 3.0 Bellek Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsungun modellerine bak. -
Baktım şimdi hocam da tuzlu geldi biraz f/p birşey bulmak sıkıntı olacak anlaşılan -
Sandisk 50+ liralık 3.0'ları ve 3.1'leri biraz hızlı gibi hocam. Ama memnun bırakır mı bilemem.quote:
Orijinalden alıntı: aziz istifa
Baktım şimdi hocam da tuzlu geldi biraz f/p birşey bulmak sıkıntı olacak anlaşılan -
Akşam 7 gibi girdiğimde bu konu aklıma geldi uplasam mı dedim kendi kendime şimdi baktım siz yazmışsınız
Aslında çok efsane performanslı birşey aramıyorum sadece 30 lira civarı olanları hep gömmüşler yorumlarda ondan dolayı kafam karıştı sonra da bu konuyu açtım. Yani merak ettiğim şey bu 30 lira olanlar gerçekten çöp mü 2.0 dan bir farkı yok mu?
Eğer böyleyse de 40 45 liraya biraz daha tatmin edici performansta bir cihaz var mı? -
Sandisk'in Ultra fitlerinde hızdan oldukça memnunum. Ama nedense Sandisk kötü bir nam yaptı, ismi çıktı yani. Ama bendeki flash çok iyi, yani 2.0 da hayabusanın 10-15 dk'da yüklediği şeyi 5-6 dk'da yüklüyor.quote:
Akşam 7 gibi girdiğimde bu konu aklıma geldi uplasam mı dedim kendi kendime şimdi baktım siz yazmışsınız
Aslında çok efsane performanslı birşey aramıyorum sadece 30 lira civarı olanları hep gömmüşler yorumlarda ondan dolayı kafam karıştı sonra da bu konuyu açtım. Yani merak ettiğim şey bu 30 lira olanlar gerçekten çöp mü 2.0 dan bir farkı yok mu?
Eğer böyleyse de 40 45 liraya biraz daha tatmin edici performansta bir cihaz var mı?
Kingston metallerin ısınma sıkıntısı var. Bundan ben de mustaribim.
Son olarak Toshiba 2.0. lar çok yavaş ama bir veriyi orada 25 yıl saklamak mümkün herhalde.
Vatanda Sandisk Ultra fit 3.1. - 41 lira , bende 16'lığı var oldukça memnunum. İleride ne olur, Allah bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED6D34AAB -- 4 Eylül 2019; 22:51:24 >
-
Ultra fit iyi diyorsanız ondan alayım bari fiyatı da makul duruyor -
Hayabusalardan daha iyi bence. Açıkçası ben memnunum.quote:
Ultra fit iyi diyorsanız ondan alayım bari fiyatı da makul duruyor -
silicon power m70 öneririm. 60tl+kargo. kullanıyorum ve memnunum. 40 MB yazma hızını veriyor, özel firmware ini bulursanız 80 MB yazma hızına çıkıyor. urun.n11.comSilicon Power Marwel M70 32gb Usb3.0 -200 Mb/s Okuma/40mb/s Yazma - n11.comhttps://urun.n11.com/usb-flash-bellek/silicon-power-marwel-m70-32gb-usb30-200-mbs-okuma40mbs-yazma-P65705588
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X