bana sorunsuz b138 üzerine kurabileceğim rom önerirmisiniz çünkü 35 kernelli romlar hep sıkıntı yarattı şu şebeke ulaşılamama sorunundan bıktım artık.32 kernelde bu sıkıntıyı yaşamamıştım artık geri dönüş yaptım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: sofiemrah05
bana sorunsuz b138 üzerine kurabileceğim rom önerirmisiniz çünkü 35 kernelli romlar hep sıkıntı yarattı şu şebeke ulaşılamama sorunundan bıktım artık.32 kernelde bu sıkıntıyı yaşamamıştım artık geri dönüş yaptım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
hocam siz hangisini önerirsiniz 9.7 galneti biliyorum kullandım daha önce
şarjı iyi giden bi rom istiyorum cm7 de görünüm açısından hoşuma gitmiyor ama bilemiyorum hangisini kursam
sbasilin romu nasılldır acaba birde ben 2.4.20 yi .35 karnel biliyodum ama .32 miydi o
teşekkürler...
Sbasil bu defa 32 kernel olanida cikardi. Deneyebilirsiniz yani.
Sorunsuz calisma acisindan Cm7 en iyilerden biridir. Gorsellik konusu kolayca halledilebilecek birsey. Cm7 de Adw Launcher standart geliyor. Farkli bir launcher ve widgetler kullanarak pekala istediginiz gorunumu elde etmek mumkun.