Bildirim
32'' lcd 770 ytl crea VENERA & 733 ytl toshiba 32av635 & 32av607
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Toshiba'nın bahsettiğiniz modellerini bu fiyatlara nerede buldunuz? Eğer gerçek ise fiyatlar çok uygun. -
Fiyatlar iyide tavsiye isteniyorsa yeri burası değil
eğer fiyat konusunda bilgilendirileceksek firma adı veya site adını alalım -
istanbul bilişimde görmüştüm sizce hangi model?
Biliyorsanız görüntü hakkında biraz yorum yapabilir misiniz? -
Crea vatan bilgisayarda
Toshiba istanbul bilisimde -
I.B de stokta yoktur tahminim. -
1080p seyredeceğine göre full hd tv almalısın. -
Ben mediamarkttan 1090 liraya LG 32LH2000 aldım geçen gün. Çok memnunum. Usb girişini aktive ettim forumda anlatılan yöntemlerle ve şu an mkv dahil pekçok formatta film izleyebiliyorum harici hdd'den. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. -
bende almayı düşünüyorum... Acaba hangisini alsak... -
quote:
Orijinalden alıntı: kendinibil
Ben mediamarkttan 1090 liraya LG 32LH2000 aldım geçen gün. Çok memnunum. Usb girişini aktive ettim forumda anlatılan yöntemlerle ve şu an mkv dahil pekçok formatta film izleyebiliyorum harici hdd'den. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Bende aynı modeli 4 gün önc teknosadan 1099 tl ye bonusa 10 taksite aldım görüntü kalitesi ve kasa yapısı çok iyi. Vestel uydu ve normal scart ile kullanmama rağmen görüntü çok net.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X