Şimdi Ara

Seg 26' 26855 LCD 449 TL CARREFOUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir 26" TV arıyordum...Bugün Carrefour'da 500,- TL'den aşağı bulamadığım SEG 26" 26855 LCD TV'nin 449 TL'ye düştüğünü gördüm....Peşin fiyatına 12'ye kadar taksitli alınabiliyor...

Kurulumu servis yapmadığı için (daha doğrusu 35,- TL ücret talep edildiğini duyduğum) için hemen mağazada ürün kutusunu açtırarak çalışığ çalışmadığını kontrol ettikten sonra TV'yi satın aldım, en çok aşağıdan-sağdan-soldan bakıldığında ekranın karanlık görünmesinden çekiniyordum ama öyle birşeyle karşılaşmadım...

• 450 TL güzel fiyat gibi,

pc , hdmi vs bağlantıları var dimi ?
  • özellikleri yazıyor mu acaba bir yerlerde =)
  • Sadece Google'dan arama yapsanız bulursunuz özelliklerini, bu kadar zor olduğunu sanmıyorum.

http://www.bimeks.com.tr/urun/117073/seg-26855-66-ekran-lcd-tv.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Sadece Google'dan arama yapsanız bulursunuz özelliklerini, bu kadar zor olduğunu sanmıyorum.

konuya yamak ta zor olmamalıydı dimi ?
  • bende 32si var ve çok memnunum

açıkçası salı güğnleride %5 var 20 lirada öyle gelir

gayet iyi fiyat açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Sadece Google'dan arama yapsanız bulursunuz özelliklerini, bu kadar zor olduğunu sanmıyorum.

konuya yamak ta zor olmamalıydı dimi ?

Doğru, benim hatam. Tıklamanın da zor geleceğini düşünemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yazmadim basliga ozelliklerini...zor oldugunu dusunmedim arastirmanin. Yazsam da almayi dusunen yine arastirir zaten... Bu arada sali gunu %5 olsa da kalmayabilir... benim aldigim batikent ankara carrefourda 2 tane kapalu kutu vardi... Bu arada teshir urunu hyundai 24" led tv 429 tl, vestel 32" lcd 619 tl'ydi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 4 Haziran 2011; 15:06:30 >
  • 32 inc lcd sini babam 599 almış valla ben çok memnun kaldım. çok üst model istemiyorsanız tansiye ederim
  • a101 de 19" olanı 319 ona bakarsak iyi fiyat. ve 19" olanı usb den film oynatabiliyormuş, verilen bimeks linkinde bu tip bişey yazmıyor. yok mu ya da yazmayı mı unuttular acaba
  • quote:

a101 de 19" olanı 319 ona bakarsak iyi fiyat. ve 19" olanı usb den film oynatabiliyormuş, verilen bimeks linkinde bu tip bişey yazmıyor. yok mu ya da yazmayı mı unuttular acaba

Hayır unutmamışlar...USB girişi yok...

HDMI,
    Scart,
    PC (vga),
    Anten,
    SPDIF,
    YPbPr,
    Kulaklık,

Çıkışları var...
  • sanıyorum bu televizyondu bu gün teknosanın borşüründe 399 TL yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehlione07

sanıyorum bu televizyondu bu gün teknosanın borşüründe 399 TL yazıyordu

Zannetmiyorum...Teknosa teşhir bile olsa bu fiyata vermez....22" olabilir gördüğünüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehlione07

sanıyorum bu televizyondu bu gün teknosanın borşüründe 399 TL yazıyordu

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011633&CS_Category=_SBA_853_1662_824_3852&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu&T_Category=_LCD_TV853

599 TL Teknosa'da. (50 TL'lik de çek veriyor).

• hocam pardon ama DVI girişli Samsung'un 22" Full HD TV'si 449 TL
    üstelik usb girişi falan da var.. DVI 'ın ne olduğunu bilmeyenler biraz araştırsın..
    Ayrıca Entegre DVB-T Turner'ıda var..

Valla SEG'e o parayı vermektense Samsung çok daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.
    Ayrıca Darty'de kargo bedava, kurulum bedava, peşin fiyatına 8 taksit :)

http://www.darty.com.tr/e_commerce/tr/pages/kampanya_haziran.cfm
    Bu sayfadaki kampanyalı ürünler arasında..
  • yahu hdmi yazmış adam orda, sen dvi diyosun. hani bu araba 300 yapıyo diyen birine başka araba gösterip bu da 200 yapıyor üstelik markası da şu diyosun resmen :)

ki dediğin samsung 2230 hd ise onda dvi vs yok.

o mavi şey vga girişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 4 Haziran 2011; 20:03:05 >
  • arada 4' fark var bir de =) ama biraz daha para koyulup migrostan lg 32' full hd alınabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 4 Haziran 2011; 20:13:32 >
  • yanlış olmasın samsungta da hdmi var hem de 2 tane usb olayı da ekstra güzellik ama, dartyde ne pozisyonda çalışıyosun bilmiyorum ama dvi monitörlerde önemli bir olay, hani vga mı ne gerek var git dvi'lısını al dersin de
    hdmi dvi'in daha gelişmişidir. hani hdmi olan bi mekanda dvi tercih sebebi olmaz, olamaz, olmamalı.... ki samasungda dvi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 4 Haziran 2011; 20:19:29 >
  • quote:

yahu hdmi yazmış adam orda, sen dvi diyosun. hani bu araba 300 yapıyo diyen birine başka araba gösterip bu da 200 yapıyor üstelik markası da şu diyosun resmen :)

ki dediğin samsung 2230 hd ise onda dvi vs yok.

o mavi şey vga girişi.

Input Video Compatibility: Analog RGB, Digital, Component
    Connectors: D-Sub, HDMI, Component, USB, DTV Antenna
    D-Sub: 1
    DVI: No
    Video: Component
    HDMI: 2
    USB 2.0: 1
    Built-in TV Tuner: ATSC DTV Tuner
    Built-in Speakers: 3 W x 2 ch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETA -- 4 Haziran 2011; 20:35:29 >

• pardon karıştırmışım.. haklısınız..
    Sonuç 2 hdmi'lı samsung' mu ? SEG'mi ?

Bir arkadaş 32" lg demiş.. eğer sadece TV olarak kullanılacaksa o bile daha doğru bir yaklaşım gibi geliyor bana..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.