Şimdi Ara

Seg 26' 26855 LCD 449 TL CARREFOUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

worlde 20 lira puna veriyor

salıda %5 puan veriyor

tv 400e geliyor nerdeyse

bu paraya daha iyisini kimse bulamz bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

pardon karıştırmışım.. haklısınız..
    Sonuç 2 hdmi'lı samsung' mu ? SEG'mi ?

Bir arkadaş 32" lg demiş.. eğer sadece TV olarak kullanılacaksa o bile daha doğru bir yaklaşım gibi geliyor bana..

bu göreceli bir durum.

tv alırsın benim işimi görür dersin ama sonradan ekran küçük gelmeye başlar. bende 32" var 42 mi alsam diyorum.

monitörüm 24" küçük gelmeye başladı o da 32" tv yi mi monitör yapsam diyorum. samsungun seg'den görüntü kalitesi daha iyidir muhtemelen, 2 hdmi güzel seg'de 1 tane varmış. usb var da film vs oynatıyor mu o önemli. sadece resim ve müzik desteği varsa alınmaz. film desteği varsa anca kıyas kabul eder bence.

• 26" ile karşılaştırmak çok anlamlı değil... İhtiyacınız benim gibi 26" ise tabii...
  • Carrefour dan daha önce Premier marka lcd almıştım sorunlu çıkması üzerine iade etmek istedim ertesi gün ve servis raporu olmadan iade kabul etmediler.

En yakın premier servisinden iade raporunu aldıktan sonra tekrar aldığım tv de de aynı sorun vardı ve tekrar rapor alıp iade ettim.Şanslıydım çünkü servisteki eleman da arızayı öğrendiğinden carreforun müşteriyi bu şekilde mağdur etmesini kınıyordu.

Arıza; tv açıkken bazı zamanlarda kendiliğinden kapanıyordu.Görüntü kalitesi iyi hoştu ama plastik ve işliği berbattı.

Hepsibuarada nın kampanyalarını takip ettim ve kampanya ile 700 tl ye düşen Panasonıc tv yı 50 tl parapuanla 650tl ye mal ettim.

Panasonıc ın kalıtesını gorunce Seg-premierin çok kalıtesız olduğuna karar verdim.Tavsiyem bu ruunu almak yerine pıyasayı araştırıp kampanya ile kalıtelı bır uyunu uygun fıyata almanızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 5 Haziran 2011; 12:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bende 32si var ve çok memnunum

açıkçası salı güğnleride %5 var 20 lirada öyle gelir

gayet iyi fiyat açıkçası

Salı günü %5 indirim nedir.
    kart a özel mi, tüm ürünler mi kapsuyor
    biraz açarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtarik

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bende 32si var ve çok memnunum

açıkçası salı güğnleride %5 var 20 lirada öyle gelir

gayet iyi fiyat açıkçası

Salı günü %5 indirim nedir.
    kart a özel mi, tüm ürünler mi kapsuyor
    biraz açarmısınız

her carrefourun halk günü diye bir uygulaması var. mağazaların günleri belirli, bayrampaşa salı içerenköy çarşamba vs gibi. o günlerde carrefour cartla alırsan %5 puan veriyolar.
  • Bayrampaşa carrefoura gittim bü gün sözü edilen televizyondan alayım diye ama maalesef 449 liraya seg22 beyaz renkli olarak vardı sordum 449 lira olan ürün bu dediler almadan çıktım heralde tükendi ama seg22 449 liradan bayağı bir vardı ama kimse ilgi göstermiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulii

Bayrampaşa carrefoura gittim bü gün sözü edilen televizyondan alayım diye ama maalesef 449 liraya seg22 beyaz renkli olarak vardı sordum 449 lira olan ürün bu dediler almadan çıktım heralde tükendi ama seg22 449 liradan bayağı bir vardı ama kimse ilgi göstermiyordu

Evet Ankara'da da (Batıkent) o üründen vardı...

İki haftadır araştırıyorum, 26" için en uygun fiyatı bu üründe gördüm...Almayı düşenenler için umarım Salı gününe kalır ve 400'e mal ederler TV'yi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulii

Bayrampaşa carrefoura gittim bü gün sözü edilen televizyondan alayım diye ama maalesef 449 liraya seg22 beyaz renkli olarak vardı sordum 449 lira olan ürün bu dediler almadan çıktım heralde tükendi ama seg22 449 liradan bayağı bir vardı ama kimse ilgi göstermiyordu

merhaba,

İstanbul kartal çarşıda bir mağaza 22" seg lcd yi 339 liraya satıyor. cuma günü gördüm. sanırım kapatıyorlar. birçok kalem malda indirim yapmışlar. ancak daha fazla ayrıntı veremiyorum malesef.
  • fiyat 26" içn bence oldukça uygun
  • bugün izmit carfourda gezerken gördüm.
    32" premier lcd tv 550 liraydı.2 usb bir hdmi bağlantı birde monitör bağlantısı var dı.
  • premierle ilgili baya şikayet var

ama evimde kullandığım 2.5 yıllık segden memnuniyetim sebebiyle seg daha avantajlı premiere göre

üstelik vestel garantisi cabası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.