Bildirim
32' lcd monitor???
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düşüncen hiçde saçma değil yabancı forumlarda oyun hastları direk lcd tv alıyorlar çünki lcd tvlerin paneli piyasadaki monitörlerden daha iyi %90'ı ips panel kullanır , dikkat etmen gereken en önemli şey alacağın tv 'nin pixel mapping özelliğini desteklemesi -
tepki süresi 8 ms den aşağı ips panel monitör yok bildiğim kadarıyla. bu da oyunlarda sorun olabilir. bunun dışında en az 2 metre mesafeden kullanmanız gerekir. Büyük bir masaüstü alanın olmasını istersen full hd bir lcd tv almalısın. bana çok mantıklı gelmiyor. ama sunum yapmak veya htpc monitörü olarak kullanılırsa mantıklı olabilir.
NOT: Daha düne kadar bende lcd tv mi bilg. monitörü olarak kullanıyordum. ancak baktım olmayacak bir tane 20" lcd monitör aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 1 Mart 2008; 1:09:34 > -
ips panellerdeki 8ms 12ms gibi yüksek görünen değerler oyunlarda kesinlikle ghostinge sebep olmaz her panelin ms süresi kendine hastır -
cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.. pixel mapping olmadan almamak lazim gercekten de.. -
bi de full hd olması gerekli bence monitorun, yoksa monitor olarak kullanman çok zor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X