Şimdi Ara

32 '' led tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 32 '' led tv almaya karar verdim. marka konusunda karar veremedim. evde uydu cihazıyla tv seyretme ve dvd film seyretmek için en fazla 1100 tl bütçeyle
    alınabilecek led tv tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlara teşekkür ederim. vestel led tv ler nasıl dır kullananlar varsa payalaşbilirmi

• Cevaplayan arkadaş olmadı şu an Hızlıal da Lg 32LV3550 ful HD 100 hz 32" 1109 tl. bu fiyata bu led tv alınırmı? tv nin kalitesi nasıl bilen kullanan varmı ?
  • full hd almanın mantığını hiç anlamadım. gercek full hd film ancak blureyle oynatılır. bence fazla para verıp full hd almana gerek yok.
  • Aynı konu başlığı, farklı cevaplar. Yardımcı olacaktır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54974596/tm.htm

Saygılar,
  • Ben aldım. Çok aradım...İnceledim..GRUNDIG 82 ekran GR 32 -130 FHD 100 Hz S LED TV aldım. Receiveri içinde ve wireless internet bağlantısı özelliği var..İstediğin .yayınları kayıt yapabiliyorsun ..V. s. ancak FHD bir tek TRT HD yayını alıyorum..Diğerlerinin tamamaı SMART ta toplanmış..Gidip abone olacaksın CA modülü dedikleri şifreli kart alıp receivere takacaksın HD yayın alacaksın...Beleş değil her ay para ödeyeceksin.. Durum böyleyken böyle arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.