Şimdi Ara

32' Siemens FL232V7 LCD 1.700,16YTL+KDV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler alabileceğim en ucuz 32" LCD yi arıyorum vede dandik markalara girmek istemiyorum, siemens köklü bir avrupa firması ve de fiyatı çok uygun geldi bana, aslında Toshiba'nın 32WL66Z modeli de var kafamda; oda 2.337,73YTL+KDV ve de yanında DVD-Player hediyesi var (ki dvd-player almam lazım...), toshiba çok daha üst klas bir ürün ama fiyat farkıda var.. Siemens, Crea gibi markalara oranla çok daha mantıklı gözükmekte ki HD-READY olduğunuda söyleyeyim, siz ne dersiniz siemens i kullanan var mı içinizde bi fikir verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Teknik özellikleri
    Vatan'da 1.700,16YTL+KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quafir -- 24 Eylül 2006; 15:13:12 >

• Öncelikle markası ne olursa olsun, piyasadaki muadillerine göre uygun fiyatta satılıyorsa, %99 ihtimalle özellikleri, herhangi bir markanın o fiyattaki (Vestel, Crea dahil) ürününden farklı değildir.

Hele hele tanınmış markaların ucuz ürünlerinden daha da uzak durmak lazım; çünkü onların ucuza sattığı ürün özellik olarak kuvvetle muhtemel çok geridedir.

Yukarıda söylediğim genel görüşlerden sonra, bu cihazı Siemens'in kendi sitesinde incelediğimde (tıklayın) tepkime süresi hakkında hiçbir bilgi verilmediğini görüyorum.

Ayrıca, Vatan Bilgisayar'ın web sitesinde DVI girişi olduğu yazıyor, ancak Siemens'in kendi sitesinde HDMI girişi olduğu yazıyor.

Gidip yerinde izlemek gerekir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 24 Eylül 2006; 16:15:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: quafir

Beyler alabileceğim en ucuz 32" LCD yi arıyorum vede dandik markalara girmek istemiyorum, siemens köklü bir avrupa firması ve de fiyatı çok uygun geldi bana, aslında Toshiba'nın 32WL66Z modeli de var kafamda; oda 2.337,73YTL+KDV ve de yanında DVD-Player hediyesi var (ki dvd-player almam lazım...), toshiba çok daha üst klas bir ürün ama fiyat farkıda var.. Siemens, Crea gibi markalara oranla çok daha mantıklı gözükmekte ki HD-READY olduğunuda söyleyeyim, siz ne dersiniz siemens i kullanan var mı içinizde bi fikir verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Teknik özellikleri
    Vatan'da 1.700,16YTL+KDV

bence de önce gidin yerinde görün.ben tv yi almadan önce burada arkadaşlara sormuştum.şu an sebepleri hatırlamıyorum ama herkes aman uzak dur demişlerdi

• @dandini2000 hangi tv yi almadan önce ??? sende de siemens mi var...
  • quote:

@dandini2000 hangi tv yi almadan önce ??? sende de siemens mi var...

dandini2000'de Crea Lcd var; herhalde bir tv almadan önce demek istedi.
  • eywallah, arkadaşlar araştırmalarım sonucunda Toshiba "32WL66Z" almaya karar verdim vatan'da 16x187,40=2998YTL + TOSHIBA SD 360 DVD PLAYER hediyeli özellikleri ve toshiba kalitesi kafamı çeldi, ve araştırmalarım sonucunda bu televizyonun oldukça güzel yorumlar ve de ödüller aldığını gördüm bu fiyata 2xHDMI lı üst klas bir tv bence, tabii sizlerin yorumlarınıda beklemektyim, ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...

TOSHIBA 32WL66 özellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quafir -- 25 Eylül 2006; 0:06:36 >

• quote:

eywallah, arkadaşlar araştırmalarım sonucunda Toshiba "32WL66Z" almaya karar verdim vatan'da 16x187,40=2998YTL + TOSHIBA SD 360 DVD PLAYER hediyeli özellikleri ve toshiba kalitesi kafamı çeldi, ve araştırmalarım sonucunda bu televizyonun oldukça güzel yorumlar ve de ödüller aldığını gördüm bu fiyata 2xHDMI lı üst klas bir tv bence, tabii sizlerin yorumlarınıda beklemektyim, ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...

Kararınız hayırlı olsun, gerçekten üst model bir tv. Siz başka siteden bulmuşsunuz ama, Toshiba 32WL66 - Resmi Ürün Sayfası

Bu arada, neden 2 HDMI sizin için bu kadar önemli, Türkiye'de bağlayacak bir HDMI'li cihaza bile kullanım alanı bulamazken

• siemensse eğer uzak durmaya değer

cihazın logosuna kanma(siemens)kesinlikle uzaktan yakından alakası yok tamamen telra fabrikalarında üretilen vasat bir ürün..

hatta aynı ürünü profilo olarakta görebilrsin ve dahada ucuza alabilirsin..
  • 32" ekran düşünyosn mutlaka lg'yide incele derim
  • @realpassion üstad çok haklısın LG bendende tam not aldı ve bende LG 32LB1R'yi aldım şuana kadar gördüğüm en iyi DVD performansını aldığımı söylesem abartmamış olurum ayrıca bu kalitede PHILIPS DVP 5960 DVD-player'ında hakkı büyük zira HDMI çıkışı mevcut ve bende HDMI'dan bağladım ve çok memnunum...

LG'nin bu yeni seri 32" LCD sini sizlerede tavsiye ediyorum, yan yana izlediğim LG 32LC2R'den çok daha üstün bir ürün olduğunu söyleyebilirim tabii bunda 1:1600 kontrastında payı büyük, yorum ve yönlendirmeleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum...

LG 32LB1R Teknik Özellikler

2.429,72YTL+KDV=2867,07YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quafir -- 28 Eylül 2006; 6:43:17 >

• quote:

@realpassion üstad çok haklısın LG bendende tam not aldı ve bende LG 32LB1R'yi aldım şuana kadar gördüğüm en iyi DVD performansını aldığımı söylesem abartmamış olurum ayrıca bu kalitede PHILIPS DVP 5960 DVD-player'ında hakkı büyük zira HDMI çıkışı mevcut ve bende HDMI'dan bağladım ve çok memnunum...

LG'nin bu yeni seri 32" LCD sini sizlerede tavsiye ediyorum, yan yana izlediğim LG 32LC2R'den çok daha üstün bir ürün olduğunu söyleyebilirim tabii bunda 1:1600 kontrastında payı büyük, yorum ve yönlendirmeleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum...

güle güle kullan arkadaşım iyi seçim
    bu arada siemens den vazgeçip de lg ye yönelmen ve alman takdire şayan

• quote:

@realpassion üstad çok haklısın LG bendende tam not aldı ve bende LG 32LB1R'yi aldım şuana kadar gördüğüm en iyi DVD performansını aldığımı söylesem abartmamış olurum ayrıca bu kalitede PHILIPS DVP 5960 DVD-player'ında hakkı büyük zira HDMI çıkışı mevcut ve bende HDMI'dan bağladım ve çok memnunum...

guafir arkadaş LB1r bu fiyata nerde ve bu fiyat peşinmi yoksa bölünmüş fiyatımı

• quafir den ses soluk çıkmadı LB1R yi bu fiyata veya yakın rakamlana nerden bulabileceğimi reklam olmaması için pm gönderebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • @cincibir

kusura bakma üstad mesajını ancak farkedebildim, bırak okadar da reklam olsun ki rekabet artsın :D bu fiyat vatan'da ve cardfinans'la 8 taksite +3 hediye taksit ve %8 indirimli fiyattır...

LG 32LB1R Vatan bilgisayarda tıkla ve al :D
  • bende dün aldım nakıt 2620 bı arkadas vasıtası ile digicom garantili.phlips 7331 alacaktım ama ikisini yanyana koydum (teknosada baktım)iyi bir gözüm olduğunu düşünüyorum .Lg 7331 den cok daha iyi görüntü verdi aynı kaynaktan yani çok daha iyi derken seçmekte zorlanılmıyordu iyi grüntüyü. iki cihazında kasaları aşağı yukarı aynı.yalnız lgde ayak sağa ve sola çok güzel bir şekilde dönebiliyor.dahası lgde çift tuner var.bir de beni phlipsden soğutan pixel plus demosunda (biz salağız ya) sağ tarafı düzeltmek yerine sol tarafı bariz bir şekilde bozuyor yani yanıltmaya yönelik insanları sol taraftaki standart görüntüyü izlemek zaten imkansız. ama LG de XD demosunda daha az fark vardı yani daha dürüstler gib geld bana.sonuç olarak lcdyi panel üreticisnden almayıda hesaba katarak LG 32LB1R aldım gercekten DVD görüntüleri oldukça üst seviyede eski tv me göre 32"telefunken LCDyd oda.

• siemens in fırınları güzel olur bayisinde 2800 e satılan plazmalarınıda inceledim onlarda felaket
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.