< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu! Galatasaray’ın yarı değerinden de daha düşük olan Mallorca 4 gün önce yendi o öve öve bitiremediğin Real Madrid’i. Biz Cuma kendi sahamızda maç yaparken adamlar Cumartesi Mallorca deplasmanına gidip, oradan Madrid’e dönüp 4 saat İstanbul yolculuğu yaptılar. Bambaşka iklim, bambaşka stad, bambaşka atmosfer.. Bahane üretmeyeceksin kardeşim çözüm üreteceksin çözüm..
Brugge nasıl aynı Madrid’e hem de deplasmanda 2 gol atıp son dakikalara kadar maçı galip götürebiliyor? Ya yine 2 gol atan Levante? Ya Granada? Ya Villareal? Ya 1 gol atan Celta Vigo, ya Valladolid?? Bunların hepsi Galatasaray’dan daha değerli mi görüyorsun?? Bu takımların hepsi Real Madrid’e gol attılar, Real Madrid diyorum Tarsus İdman Yurdu demiyorum bak! Hadi onu geç açık ara ligin en değerli kadrosu ve en çok para harcayan takımın ligde 8 maçta 9 gol atabilmesini onların da çoğunun penaltı, rakibe çarpma, yerdeyken can havliyle vurma gibi bala olmasını hiçbir şekilde açıklayamazsın bana. Galatasaray dediğin takım organize atak yaparak gol bulamıyorsa ve 2 senedir duran top organizasyonu çalışmıyorsa antremanlarda yan gelip yatıyordur! |
Adam kaç kere gelmiş kaç şampiyonluk almış, birini de senin evin gördüğün yerde almış. 1 şampiyonluğu olan Ersun Yanal'la karıştırmayın Fatih Terim'i....
Her şeyi geçtim son 2 sezonun şampiyonu ve şampiyon yapan teknik adamı kim ? Sezon bitti de bizim mi haberimiz yok ? Bunları düşünmeden istekleriniz yerine gelsin diye yazıyorsunuz fakat olmuyor hadi... |
Neyi savunuyorsun ısrarla ya? Bok gibi oynuyoruz işte gol mol atamıyoruz 2 aydır.
|
En çok gol yiyen 3. takımı olarak ek yapalım lütfen.
|
Ya tamam he kardesim dogru diyorsun. Mukemmel oynadik. 30 tane sut cekmis olabilir adamlar ama olsun biz yine de mukemmel oynadik.
Fanatiklik gozunuzu boyamis. Takim 2 aydir gol atamiyor. 32 CL takimi arasindan gol atmamis bi biz variz. Dun aksam en cok sut yiyen takim olmus. Hala bik bik bik otuyorsun burda neyi niye savunuyorsun anasini satayim. Evet bok gibi oynuyoruz. |
Kaybedilen hele 6-0 gibi ağır kaybedilen maçtan sonra herkes konuşur o yüzden çok yazmak istemiyorum ama sadece 6 kelime yazacağım. fatih terim’in aldığı her kuruş haramdır!!!
|
Muhteşem yorum,tebrikler.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 23 Ekim 2019; 2:31:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 23 Ekim 2019; 8:34:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 23 Ekim 2019; 8:58:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropeus77 -- 23 Ekim 2019; 17:11:8 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |