Şimdi Ara

32 ' TV ALACAM AMA FULL HD ÇOK DA GEREKLİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçi buradaki arkadaş daha güzel resimler çekmiş..
    http://forum.donanimhaber.com/m_85975040/f_//tm.htm#85975040
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdiHaberdar

quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

full hd yi hissedebilmek ve anlamak için en az 42 ve üzeri inç ekran lazım.. ben ise 32" alacağım...

Kardeşim;alacaksan Sunny 32 500 TL.He dersen Sunnyde neymiş marka alıcam ozaman Lg Samsung al.Onlarda 800 900 TL.Sunny ve Vestel Paneli Lgden alıyor..İnan bana kendi evimde kullanıyorum her Tvyide satıyorum..Kesinlikle öneririm..Eğer istiyorsan sana RESİMLİ gösterim.Yanlış Anlama Sunny satmıyorum..İnternetten aldım..Sende araştırabilirsin..Ama çok para verme yazık.Evde hayal kırıklığına uğrarsın..Arkadaşada yazdığım yazıyı okursan daha iyi karar vermiş olursun..Ya ben inanırmısın sırf marka takıntısı olanlar var 1,000Tl fazladan aynı özellikteki tvye sırf markası Lg diye alanlar var..Tabiki Lg daha iyi paran varsa al..Ama dar geçitli insanlar için en iyi seçenek 32lerde Sunny yada Vestel...

vestel ve seg in elektrik tüketimlerinin yüksek olduğu söyleniyor......

samsung var, yukardaki ilk mesajımda modelini yazmıştım... yakl. 700 tl.ye geliyor...

tv, çok sık alınıp değiştirlen bir cihaz değil, o yüzden almışken sağlam bir marka olsun diye düşünüyorum..

• quote:

neden? o şekilde alacağıma, uydu alıcısını ayrıyeten almam daha ucuza gelir aslında...

Dahili uydu alıcı daha yavaş kanal silme taşıma ekleme çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

neden? o şekilde alacağıma, uydu alıcısını ayrıyeten almam daha ucuza gelir aslında...

ben de bunu diyorum işte, tv nin kıçına takılan alıcıdan alacağımı ima ettim zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

ben de bunu diyorum işte, tv nin kıçına takılan alıcıdan alacağımı ima ettim zaten

deneyerek alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Şunu söylemek istiyorum ki;Full hd al diyen arkadaşlara; Yani şunu net söylim Türkiyedeki kanallar Full Hd ancak 10 yıl sonra yaparlar..Yani Full hd diye o kadar para döktüğün Tvler Hd Ready Tvlerle aynı Performansı sergiliyorlar...Hd Ready 1080 i görüntü veriyor..Full hd 1080p..Fakat Türkiyede en kaliteli hd yayını verenler bile 1080i veriyor.Bende 2 Tv var..Birisi 42 Lcd Full hd Vestel.diğeri 32 Suuny Led..İnanırmısın Sunny Sdsi bile Hd gibi.Hdde peformans Vestelden daha iyi.Birde Vestelin gerçekten çoğu Tvue göre görüntü kalitesi iyi..Lgnin panelini kullanıyor..520 TL'ye aldım Sunny Led Tvyi.Vesteli ise 2500 TL...Eğer İsterseniz Hd-Sd karşılaştırmalı 2 tvdede resim çekip atabilirim..Bence Sunny Truva al 520TLYe..Hiçte Blueray fila film izlemiyorsan Fullhdlere para dökme..Bu Hatayı ben işi bilmeden önce yaptım 2500TL bayldım...Türkiyedeki en kaliteli Ligtv Hd yapıyor 1080i..Hd Ready de rahatlıkla açıyor..

Yanlış bilgi.
    Hd ready en fazla 720p cozunurluk destekler. 2014 senesinde hala Hd ready tavsiye edilmesi komik. Kaldıki 32" dışında hd ready yok.

Arkadaşım ben bu işi yapıyorum..1366x768 Tv lerin hepsi 1080i açar..Hangi mantığa göre komik diyorsun anlamış değilim..Tv firmaları sırf Televizyonları daha iyi satmak için Full Hd Full Hd Led gibi makinelere isim verip üretime başladı..Sana Diyorumki 2 aynı özellikteki 2 tvyi yanyana alın.Birinde Hd Ready biride Full Hd olsun..İkisindede 1080i Ligtv yada Dsmartın Smart Spor kanalını izleyin.Bakın en ufak bir fark görürseniz bu mesleği bırakıcam...Hadi Full Hdde 1080p açın diğerinde 1080i açın..Diyorum ya o farkı görücek daha İnsanoğlunun gözü yok!!!He sen farkedersen Allah seni özel yaratmış derim..Tabiki ben Full hd almayn Hd Ready alın demiyorum.Fakat bütçeye göre alın diyorum.Hee Full Hd Tvleri alıpta hayal ettiği görüntüyü almayan müşterilerim var..Çünkü Türkiyede o teknoloji daha gelişmediki keza Avrupadada yok..Şimdİ Müşterilerimde doğal olarak Full Hd neden diyor Hd Ready tvler gibi daha iyi olması gerekiyor..Eee adama anlatıyoruz böyle böyle diye o da sizin gibi aynı kafada..Ya diyorum bak ben evime aldım 2 tv..Birine 2.500 verdim birine 500 TL onda bile öyle gözle görünür fark yok..Türkiyede Bitrate ler çok düşükk..

Bunlar hep Tüketiciyi kandırma İşlemleri...Bende Showroomlarda Full Hd tvlere özel Blueray filmleri koyup gösteriyorum..Hd Readylerede Blueray koyuyorum fakat direk Blueray çıkışlı veriyorum.Üzerinde bir oynama yapmıyorum..Hani nasıl desem bir Resim çkersin birinde Photoshp yaparsın birinde resim saftır..Full Hdyede takacağım Blueray Film üzerinde en az 7 ek oynama yapılıyor...Özel Progrmları var..Görüntüyede bakıyorsun ooo bu Full Hd diyorsun daha iyi diyırsun alıyorsun eve gidincede ne göresenki Çamur banyosu...Arkadaşada diyorumki 32 alıcakmışsın en güzel görüntüyü alabilceğin ucuz olan bir Tv öneriyorum..Neden 400 500 fazladan versinki? Bu olaylar hep Psikolojik anlladınmı...Hani nasıl marketlerde 1,99 derlerde 2,00 demezler..Buda aynı şey..Hd demiyorda Full hd diyor..Senin dediğin görüntü farkı 4k tvlerde var.Yeni Teknoloji o da en az 25.000TL..Gerçekten belli ediyor kendini..Ben Satıyorum fakat mantıklı düşünen bir adam gidipte Full hd lere para dökmez..Film izlemeyecekse..Tv yayınları 1080i dir..Yeni nesil Hd Readylerde rahatlıkla açar.4 Sene önceki Hd Readyler açamıyordu.Onlar 1366x720 idi..Tek farkı aralarında yazı boyutlarında görebilirsin.1920x1080 lerde biraz yazılar küçülür..diyorum 2 kişiye evde izlet o 2 kişide yayındaki kalite farkını hissedebiliyorsa ben sana Tv hediye edicem!!!

Türkiye deki
    cok bilen satış Danışmanı yada tüccarlarindan misiniz yani?
    Hd ready nin izlenebilirligi konusunda bisey iddia etmiyorum ben. O konuda bi fikrim yok. 100 lira kâr edicem diye asla oyle bisey yapmazdim neyse. Ben Sadece; asılsız olan hd ready 1080i görüntü verir söyleminize cevap veriyorum.
    Hayır arkadaş hd ready 1080 görüntü falan vermez. Tabiki acar 1080 görüntüyü ama 720 olarak acar. Bilmiyorsaniz öğrenin. Google denen bisey var en basitinden. Teknik dayanağı olmayan, teșbihe dayalı yaptığıniz isi bırakacaksanizda birakin. Bu isi yapıyorsunuz diye hemen ehil ilan etmeyin kendinizi. Bu forumda bile niceleri var sizi cebinden çıkarır.
    Ne kadar deneyimli olduğunuz vestel tv ye 2500 tl vermenizden belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 15 Şubat 2014; 10:34:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben de bütçedeki delikten dolayı 32inç samsung siparişi verdim. Aslında 42.inç vestel 9060 alacaktım ama param yetmedi
    Şu televizyonu aldım: Samsung 32es5700 3 de dışında herşeyi var.
    100hz, uydu alıcılı, smart tvli (Benim için çokta gerekli değil), pvr(kayıt özellikli bu benim için gerekli) Usb den hemen hemen bütün formatları oynatıyormuş (Bu da gerekli) slim kasa, modül girişli
    Bedavacım diye bir siteden aldım (İlk defa bu siteden alış veriş yaptım, nasıl bir site tam olarak bilmiyorum) Tv yi bugün sipariş verdim herhalde hafta içi elimde olur
    799 lira artı kargo özellikleri ve fiyatı açısından iyi gibi gözüküyor hadi bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.