Şimdi Ara

32 ' TV ALACAM AMA FULL HD ÇOK DA GEREKLİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32 " tv alacam , izleme mesafesi 3 metre.. sanırım boyutu ideal olsa gerek...

tv.de; öyleçok da full hd film izlenecek değil, full hd kanallar da kısıtlı zaten ve ücretli hd tv kanallar da es geçilecek; tüm bunları göz önüne aldığımzda ve ekran da 32 " olunca full hd ye boş yere ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.. onun yerine hd ready almayı düşünüyorum....

şu tv nasıl acaba; Samsung UE-32F4000 32" 100Hz UsbMovie LED TV... 743 tl. olup, banka puanıyla beraber 700 tl. ye civarına geliyor...

ayrıca bu tv modelinde yan taraflardan izleme açıları nasıldır?

TV konusunda deneyimli arkadaşların yardımcı olmasını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Şubat 2014; 0:06:35 >

• niye kimse cevap yazmıyor, sorduğum sorular çok mu zor ?
  • peki seçtiğim tv modeli nası? başarılı m? diğer markalara bakmama gerek var mı? seg veya vestel gibi.. veya üst olarak sony, lg ve philips gibi..
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    1- 42 inç al 32 inç ufak gelir
    2- yanlar dan izlemek için 42 inç panasonıc marka plazma tv al kayıpsız çok net izlersin
    3- ekonomi yapim derken işin ucuzuna kaçma ucuz etin yahnisi olmaz
    4-bırak eski kafaları full hd al
    5-herzaman tv alınmıyor ortalama 10 yılda bir alınır
    6-iyi bir şey al Vestel 9060 modeli 9090 modeli iyidir panasonıc plazlamalar iyidir ucuzdur ama 42 inç veya daha büyüğü olsun
    7-sakın ola 32 inç alma
    8- 32 inç alma
    9-32 inç alma
    10- alın size 10 numara tavsiyeler.
    saygılarımla
    mahcup
    05442375778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 9 Şubat 2014; 6:47:02 >
  • 3metreye 32" az gelir 42al pisman olmazsin full hd al usbden 1080p flim izlersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

1- 42 inç al 32 inç ufak gelir
    2- yanlar dan izlemek için 42 inç panasonıc marka plazma tv al kayıpsız çok net izlersin
    3- ekonomi yapim derken işin ucuzuna kaçma ucuz etin yahnisi olmaz
    4-bırak eski kafaları full hd al
    5-herzaman tv alınmıyor ortalama 10 yılda bir alınır
    6-iyi bir şey al Vestel 9060 modeli 9090 modeli iyidir panasonıc plazlamalar iyidir ucuzdur ama 42 inç veya daha büyüğü olsun
    7-sakın ola 32 inç alma
    8- 32 inç alma
    9-32 inç alma
    10- alın size 10 numara tavsiyeler.
    saygılarımla
    mahcup
    05442375778

fiyat farkı çok 32ile 42 arasında 32" olarak ne marka önerirsiniz hd uydu alıcılı smart tv 3d olmayacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

3metreye 32" az gelir 42al pisman olmazsin full hd al usbden 1080p flim izlersin

full hd film için belki olabilir fakat tv yayını için şuanlık gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

32 " tv alacam , izleme mesafesi 3 metre.. sanırım boyutu ideal olsa gerek...

tv.de; öyleçok da full hd film izlenecek değil, full hd kanallar da kısıtlı zaten ve ücretli hd tv kanallar da es geçilecek; tüm bunları göz önüne aldığımzda ve ekran da 32 " olunca full hd ye boş yere ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.. onun yerine hd ready almayı düşünüyorum....

şu tv nasıl acaba; Samsung UE-32F4000 32" 100Hz UsbMovie LED TV... 743 tl. olup, banka puanıyla beraber 700 tl. ye civarına geliyor...

dahili hd uydu alıcısız tv almayın

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    neden? o şekilde alacağıma, uydu alıcısını ayrıyeten almam daha ucuza gelir aslında...
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    malesef 32 inç olarak hiç yorumum yok çünkü ufaklar
    aldınmı en az 42 inç olsun kafan rahat 10 yıl seyredersin
    birdaha masraf edip bir büyüğünü almak için uğraşmazssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 10 Şubat 2014; 11:03:58 >
    dahili uydu alıcılı tv de daha az bağlantı olduğundan sinyal kaybı daha azdır ve daha nettir
    tabii dahili uydunun kalitesi önemlidir
    uydu recever görüntü kalitesini %100 çok etkiliyor dikkat
  • Bende var 32 inc lg dahili hd uydu alıcı 3d smart tv evim küçük olduğu için bana göre ideal sesi çok hoş hatta bazen eve gelen arkadaşlarım bu ses bu televizyondan mı çıkıyor diyorlar :) Digitürk Play var internete bağlanıp maçları canlı izliyorum ve acayip net hiç kasma vs yok.. Evin küçük ise tavsiye ederim.
  • ben de ona buna sorarak bir türlü hangi marka hangi özellikte ve hangi boyutta.. bir türlü karar verememiştim. sonra birgün, daha önceden alışverişim olan arçelik bayisine gittim, bana öyle bir anlattı ki arçeliği sanki samsung philips hikaye :) .. şaka bir yana ben de 50 kafadan ses çıkınca biranda arçelik led 32'' full hd uydu alıcılı smart tvyi almış bulundum. pişmanmısın derseniz hiç pişman değilim, gayet memnunum, smart özelliğini çok kullanmıyorum ama ful hd olması baya iyi, uyduda birkaç kanal var hd olan ama diğer kanalları da baya kaliteli gösteriyor, inanın ben bu kadar memnun olacağımı tahmin etmezdim, hele bir de arçelikten bu kaliteyi pek beklemiyordum açıkcası. bence çok takılmayın samsung'a philip'se lg'ye..yerli malı yurdun malı :)
  • quote:

32 " tv alacam , izleme mesafesi 3 metre.. sanırım boyutu ideal olsa gerek...

Full HD bi DVD PLAYER gibi bişi taktığında film Full HD Olacak da onu izliceksin bunun için yada uydudan olcak da falan filan türkiyede çok yaygın değil ne yazıkki

• full hd film takıntısı pek yok, uydudan izlesen akıcı değil.. yani full hd li alacaksın ama bu özellik atıl kalacak tv.de, kullanılmayan bir özelliğe boş yere para vermiş olacam.. yarı hd özellik, idare eder diye düşünüyorum
    madem yarı hd idare eder diye düşünebiliyorsun daha niye soruyorsun ?
    al ozaman hd ready tv otur seyret
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdiHaberdar

Şunu söylemek istiyorum ki;Full hd al diyen arkadaşlara; Yani şunu net söylim Türkiyedeki kanallar Full Hd ancak 10 yıl sonra yaparlar..Yani Full hd diye o kadar para döktüğün Tvler Hd Ready Tvlerle aynı Performansı sergiliyorlar...Hd Ready 1080 i görüntü veriyor..Full hd 1080p..Fakat Türkiyede en kaliteli hd yayını verenler bile 1080i veriyor.Bende 2 Tv var..Birisi 42 Lcd Full hd Vestel.diğeri 32 Suuny Led..İnanırmısın Sunny Sdsi bile Hd gibi.Hdde peformans Vestelden daha iyi.Birde Vestelin gerçekten çoğu Tvue göre görüntü kalitesi iyi..Lgnin panelini kullanıyor..520 TL'ye aldım Sunny Led Tvyi.Vesteli ise 2500 TL...Eğer İsterseniz Hd-Sd karşılaştırmalı 2 tvdede resim çekip atabilirim..Bence Sunny Truva al 520TLYe..Hiçte Blueray fila film izlemiyorsan Fullhdlere para dökme..Bu Hatayı ben işi bilmeden önce yaptım 2500TL bayldım...Türkiyedeki en kaliteli Ligtv Hd yapıyor 1080i..Hd Ready de rahatlıkla açıyor..

Yanlış bilgi.
    Hd ready en fazla 720p cozunurluk destekler. 2014 senesinde hala Hd ready tavsiye edilmesi komik. Kaldıki 32" dışında hd ready yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• full hd yi hissedebilmek ve anlamak için en az 42 ve üzeri inç ekran lazım.. ben ise 32" alacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 14 Şubat 2014; 3:44:21 >
  • quote:

full hd yi hissedebilmek ve anlamak için en az 42 ve üzeri inç ekran lazım.. ben ise 32" alacağım...

Digiturk, d smart gibi bir sağlayıcı kullanmayacaksanız HD gerek yok.

Her özellik + maliyet.

Saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.