Şimdi Ara

32' TV Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 32 inç full hd televizyon alacağım şuan için lg 32 lm6300 iyi görünüyor kağıt üzerinde bu televizyon da hangi panel var acaba

• Vestel 32fa9500 var, hdr, android TV, Full HD, direct Led.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 15 Şubat 2021; 7:13:17 >
  • hancı42 H kullanıcısına yanıt

ips panel var. mutfak vs içinse alın geçin düşünmeye gerek yok. ben yazlığa lg 32’lik almıştım üzmez etmez diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: hancı42

32 inç full hd televizyon alacağım şuan için lg 32 lm6300 iyi görünüyor kağıt üzerinde bu televizyon da hangi panel var acaba

Hocam ips panel
  • ArGoDa kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim usta sağol tercihlerim arasında fa 9500 de var 2500 TL dedi bu gün fiyat çok yuksek

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Vestel 32fa9500 var, hdr, android TV, Full HD, direct Led.

Teşekkür ederim usta sağol tercihlerim arasında fa 9500 de var bu gün sordum 2500 TL dedi çok yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

ips panel var. mutfak vs içinse alın geçin düşünmeye gerek yok. ben yazlığa lg 32’lik almıştım üzmez etmez diye.

Odaya alacağım bize yeterli 32 inç yeterki saglam görüntü kalitesi iyi uzun vade götürsün istiyorum onun için araştırıyorum imkanlar kısıtlı fiyatlarda çok yüksek vestel 32 fa 9500 de 2500 lg lm 6300 de 2500

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam ips panel

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim usta sen lg nin yetkililisin benim maddi durumum iyi değil eski tüplü televizyon bozuldu mecbur kaldım yeni tv almaya almışKen sağlam iyi bişey olsun her zaman tv değiştirme imkanım olmadığı için bu marka ve modele yöneldim sen tavsiye edermisin 32 inç tv 2500 TL benim için çok fahali degermi hakkını yada bu parayı hakedermi rica etsem ne dersin

• quote:

Teşekkür ederim usta sen lg nin yetkililisin benim maddi durumum iyi değil eski tüplü televizyon bozuldu mecbur kaldım yeni tv almaya almışKen sağlam iyi bişey olsun her zaman tv değiştirme imkanım olmadığı için bu marka ve modele yöneldim sen tavsiye edermisin 32 inç tv 2500 TL benim için çok fahali degermi hakkını yada bu parayı hakedermi rica etsem ne dersin

Alıntıları Göster
    Hocam internet kalacaksanız ve ekran full hd olsun diyorsanız bence değer tercih sizin.

• Anladım usta çok teşekkür ederim çok düşünmeyeceğim 32 inç televizyonlar içinde en favori olan bu fiyat konusunda çekimser kalıyorum dolar yükseldi fiyatlar uçtu dolar nerdeyse çakıldı ama nedense fiyatlar düşmüyor nasıl bir milletsek

• quote:

Anladım usta çok teşekkür ederim çok düşünmeyeceğim 32 inç televizyonlar içinde en favori olan bu fiyat konusunda çekimser kalıyorum dolar yükseldi fiyatlar uçtu dolar nerdeyse çakıldı ama nedense fiyatlar düşmüyor nasıl bir milletsek

Hocam ürüne talep çok olduğu için az geliyor ve bu fiyattan çok çabuk tükeniyor, Mayıs ayından önce çok düşüş olmaz yeni modeller gelince stok kalırsa fiyat düşüşü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam ürüne talep çok olduğu için az geliyor ve bu fiyattan çok çabuk tükeniyor, Mayıs ayından önce çok düşüş olmaz yeni modeller gelince stok kalırsa fiyat düşüşü olur

Alıntıları Göster

Bilgilendirme için teşekkürler usta sağol

• quote:

Bilgilendirme için teşekkürler usta sağol

Alıntıları Göster
    Rica ederim hocam,
    İyi forumlar.
  • quote:

Teşekkür ederim usta sağol özelliklerine bakınca full hd değil hangisi doğru hangi panel var bunda

Yanlış işaretlenmiş orada, vestel in kendi sitesinden bakabilirsiniz özelliklerine.

• quote:

Yanlış işaretlenmiş orada, vestel in kendi sitesinden bakabilirsiniz özelliklerine.

Tamam usta teşekkür ederim sağol

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.