32 inç full hd televizyon alacağım şuan için lg 32 lm6300 iyi görünüyor kağıt üzerinde bu televizyon da hangi panel var acaba |
32' TV Tavsiye (2. sayfa)
-
-
Vestel 32fa9500 var, hdr, android TV, Full HD, direct Led.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 15 Şubat 2021; 7:13:17 > -
ips panel var. mutfak vs içinse alın geçin düşünmeye gerek yok. ben yazlığa lg 32’lik almıştım üzmez etmez diye.
-
Hocam ips panelquote:
Orijinalden alıntı: hancı4232 inç full hd televizyon alacağım şuan için lg 32 lm6300 iyi görünüyor kağıt üzerinde bu televizyon da hangi panel var acaba
-
Teşekkür ederim usta sağol tercihlerim arasında fa 9500 de var 2500 TL dedi bu gün fiyat çok yuksek
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArGoDa
Vestel 32fa9500 var, hdr, android TV, Full HD, direct Led.Teşekkür ederim usta sağol tercihlerim arasında fa 9500 de var bu gün sordum 2500 TL dedi çok yüksek
-
quote:
Orijinalden alıntı: smyrnaips panel var. mutfak vs içinse alın geçin düşünmeye gerek yok. ben yazlığa lg 32’lik almıştım üzmez etmez diye.
Odaya alacağım bize yeterli 32 inç yeterki saglam görüntü kalitesi iyi uzun vade götürsün istiyorum onun için araştırıyorum imkanlar kısıtlı fiyatlarda çok yüksek vestel 32 fa 9500 de 2500 lg lm 6300 de 2500
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam ips panel
Alıntıları GösterTeşekkür ederim usta sen lg nin yetkililisin benim maddi durumum iyi değil eski tüplü televizyon bozuldu mecbur kaldım yeni tv almaya almışKen sağlam iyi bişey olsun her zaman tv değiştirme imkanım olmadığı için bu marka ve modele yöneldim sen tavsiye edermisin 32 inç tv 2500 TL benim için çok fahali degermi hakkını yada bu parayı hakedermi rica etsem ne dersin
-
Hocam internet kalacaksanız ve ekran full hd olsun diyorsanız bence değer tercih sizin.quote:
Orijinalden alıntı: hancı42Teşekkür ederim usta sen lg nin yetkililisin benim maddi durumum iyi değil eski tüplü televizyon bozuldu mecbur kaldım yeni tv almaya almışKen sağlam iyi bişey olsun her zaman tv değiştirme imkanım olmadığı için bu marka ve modele yöneldim sen tavsiye edermisin 32 inç tv 2500 TL benim için çok fahali degermi hakkını yada bu parayı hakedermi rica etsem ne dersin
Alıntıları Göster
-
Anladım usta çok teşekkür ederim çok düşünmeyeceğim 32 inç televizyonlar içinde en favori olan bu fiyat konusunda çekimser kalıyorum dolar yükseldi fiyatlar uçtu dolar nerdeyse çakıldı ama nedense fiyatlar düşmüyor nasıl bir milletsek
-
Hocam ürüne talep çok olduğu için az geliyor ve bu fiyattan çok çabuk tükeniyor, Mayıs ayından önce çok düşüş olmaz yeni modeller gelince stok kalırsa fiyat düşüşü olurquote:
Orijinalden alıntı: hancı42Anladım usta çok teşekkür ederim çok düşünmeyeceğim 32 inç televizyonlar içinde en favori olan bu fiyat konusunda çekimser kalıyorum dolar yükseldi fiyatlar uçtu dolar nerdeyse çakıldı ama nedense fiyatlar düşmüyor nasıl bir milletsek
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam ürüne talep çok olduğu için az geliyor ve bu fiyattan çok çabuk tükeniyor, Mayıs ayından önce çok düşüş olmaz yeni modeller gelince stok kalırsa fiyat düşüşü olur
Alıntıları GösterBilgilendirme için teşekkürler usta sağol
-
Rica ederim hocam,quote:
Orijinalden alıntı: hancı42Bilgilendirme için teşekkürler usta sağol
Alıntıları Göster
İyi forumlar. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArGoDaTeşekkür ederim usta sağol özelliklerine bakınca full hd değil hangisi doğru hangi panel var bunda
-
Yanlış işaretlenmiş orada, vestel in kendi sitesinden bakabilirsiniz özelliklerine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArGoDaYanlış işaretlenmiş orada, vestel in kendi sitesinden bakabilirsiniz özelliklerine.
Tamam usta teşekkür ederim sağol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X