Bildirim
32' TV Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bu boyutta 4k bulamazsınız şuan piyasanın en ust modeli
LG 32LM6300 -
Hocam teşekkür ederim, Samsung bir model de var ama o da Turkiye' de satılmıyor sanırım. Çokta önemli degil, bu LG modeli görüntü kalitesi ne Netflix için uygun mudur? Karsilastiracagim bununla aynı segmente başka tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim. -
Hocam bu boyutta alabileceğiniz en iyi ürün hem görüntü kalitesi hemde internet hızı cok başarılıquote:
Orijinalden alıntı: mya1903
Hocam teşekkür ederim, Samsung bir model de var ama o da Turkiye' de satılmıyor sanırım. Çokta önemli degil, bu LG modeli görüntü kalitesi ne Netflix için uygun mudur? Karsilastiracagim bununla aynı segmente başka tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim. -
Teşekkür hocam, sipariş verecegim. -
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.quote:
Teşekkür hocam, sipariş verecegim. -
LG 32LM6300PLA ve Philips 32PFS5803 arasından tercih yapmanız gerekir.
İsmi "donanimhaber" olan bir forumda, donanımları konuşalım, ona göre hareket edelim.
LG 2019, Philips 2018 üretimidir. Her ikisi de Full HD paneldir, 1920x1080 çözünürlüktedir (32 inç TV'lerin çoğu 720p panel oluyor).
4K desteği yoktur. Gerçek 4K kalitesini hissetmek için 65 inç TV'ler uygun düşer. 32 inç TV'lere 4K uydu alıcısı bağlasanız bile FHD-4K farkını gözlemleyemezsiniz.
LG, 500 lira daha pahalıdır.
Temel farkları şu şekildedir:
LG'de HDR özelliği var, Philips'te yok.
Ses çıkış gücü değeri LG'de 10 W iken Philips'te 16 W.
LG'de HEVC çözücü yok, Philips'te var.
LG'de 3 adet, Philips'te 2 adet HDMI girişi var.
LG'de ses kulaklık çıkışı yok, Philips'te var.
Ortalama yıllık enerji tüketimi LG'de 50 kWh, Philips'te 36 kWh
Bunlara göre karar verirsiniz.
LG 500 liralık farkı hak edip ediyor mu, kendiniz sorgularsınız.
-
Hocamquote:
Orijinalden alıntı: MarcosDH
LG 32LM6300PLA ve Philips 32PFS5803 arasından tercih yapmanız gerekir.
İsmi "donanimhaber" olan bir forumda, donanımları konuşalım, ona göre hareket edelim.
LG 2019, Philips 2018 üretimidir. Her ikisi de Full HD paneldir, 1920x1080 çözünürlüktedir (32 inç TV'lerin çoğu 720p panel oluyor).
4K desteği yoktur. Gerçek 4K kalitesini hissetmek için 65 inç TV'ler uygun düşer. 32 inç TV'lere 4K uydu alıcısı bağlasanız bile FHD-4K farkını gözlemleyemezsiniz.
LG, 500 lira daha pahalıdır.
Temel farkları şu şekildedir:
LG'de HDR özelliği var, Philips'te yok.
Ses çıkış gücü değeri LG'de 10 W iken Philips'te 16 W.
LG'de HEVC çözücü yok, Philips'te var.
LG'de 3 adet, Philips'te 2 adet HDMI girişi var.
LG'de ses kulaklık çıkışı yok, Philips'te var.
Ortalama yıllık enerji tüketimi LG'de 50 kWh, Philips'te 36 kWh
Bunlara göre karar verirsiniz.
LG 500 liralık farkı hak edip ediyor mu, kendiniz sorgularsınız.
2018 ANDORİD yazılımı ne kadar güncelleme alır?
WEBOS 4,5 kullandınız mı test ettinizmi hiç?
NETFLİX ağırlıklı dıyor bence webos ta test edin ordan ne demek istediğimi daha net anlarsınız.
-
Şahsen test etmedim. Ama pekçok uygulamaya destek vermeyen bir işletim sistemi olduğunu biliyorum. O yüzden çok ballandırılması, toz kondurulmaması taraftarı değilim.quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam
2018 ANDORİD yazılımı ne kadar güncelleme alır?
WEBOS 4,5 kullandınız mı test ettinizmi hiç?
NETFLİX ağırlıklı dıyor bence webos ta test edin ordan ne demek istediğimi daha net anlarsınız.
Alıntıları Göster
Netflix, bahsi geçen Philips'ten de izlenebiliyor. Ben oraya ikinci bir seçenek sundum. Madem ki "serbest piyasa ekonomisi" ve "ürün çeşitliliği" var, insanlar uygun seçenekleri detaylıca inceleyebilmeli. Sonuçta bir bakkala girip sakız alınmıyor, bunlar "dayanıklı tüketim malları", uzun süre hayatımızda olacak ürünler.
Bir esnaf veya elektronik mühendisi olarak değil, bilinçli bir tüketici olmaya çalışan sıradan bir vatandaş olarak yazıyorum. "LG bu 500 lira farkı hak eder mi?" diye soruşum, "LG'yi almayın" gibisinden alt mesajlar vermek için değildir, sadece bir ürün alınırken alternatifleri kıyaslatmaktır. Kararı, alacak olan kişiler verir. Kendi ihtiyaçları, beklentileri, bütçeleri doğrultusunda.
Philips'te Android mevcut değil (Saphi TV). Ve en son Ekim 2019'da, 4 ay önce yazılım güncellemesi verilmiş.
Android'i de hiçbir yerde övmüşlüğüm olmadı. Uydu alıcısı başlığı altında "Androidli uydu alıcı alacağınıza Android emülatörü kullanın" gibi şeyler yazmış, Android 4.4'te çakılı kalmış bir cihazı almaması yönünde birisine tavsiyede bulunmuştum.
Netflix'ten alınacak verim de, işletim sisteminin ne olduğundan ziyade, internet bağlantısının hızı ve kalitesine paralel olacaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MarcosDH
Şahsen test etmedim. Ama pekçok uygulamaya destek vermeyen bir işletim sistemi olduğunu biliyorum. O yüzden çok ballandırılması, toz kondurulmaması taraftarı değilim.
Netflix, bahsi geçen Philips'ten de izlenebiliyor. Ben oraya ikinci bir seçenek sundum. Madem ki "serbest piyasa ekonomisi" ve "ürün çeşitliliği" var, insanlar uygun seçenekleri detaylıca inceleyebilmeli. Sonuçta bir bakkala girip sakız alınmıyor, bunlar "dayanıklı tüketim malları", uzun süre hayatımızda olacak ürünler.
Bir esnaf veya elektronik mühendisi olarak değil, bilinçli bir tüketici olmaya çalışan sıradan bir vatandaş olarak yazıyorum. "LG bu 500 lira farkı hak eder mi?" diye soruşum, "LG'yi almayın" gibisinden alt mesajlar vermek için değildir, sadece bir ürün alınırken alternatifleri kıyaslatmaktır. Kararı, alacak olan kişiler verir. Kendi ihtiyaçları, beklentileri, bütçeleri doğrultusunda.
Philips'te Android mevcut değil (Saphi TV). Ve en son Ekim 2019'da, 4 ay önce yazılım güncellemesi verilmiş.
Android'i de hiçbir yerde övmüşlüğüm olmadı. Uydu alıcısı başlığı altında "Androidli uydu alıcı alacağınıza Android emülatörü kullanın" gibi şeyler yazmış, Android 4.4'te çakılı kalmış bir cihazı almaması yönünde birisine tavsiyede bulunmuştum.
Netflix'ten alınacak verim de, işletim sisteminin ne olduğundan ziyade, internet bağlantısının hızı ve kalitesine paralel olacaktır.
Alıntıları Göster
Tamamdır haklısınız.
-
Esnafçılığı iyi becermek ayrı konu, doğruları bilmek ayrı konu. -
Her ikinize de değerli yorumları için teşekkür ediyorum. -
Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın şimdidenquote:
Her ikinize de değerli yorumları için teşekkür ediyorum. -
Ayrı konu açmak istemedim, ben de full hd 32" televizyon bakıyorum. Benim farkım ise zaten hali hazırda Apple TV olması. O yüzden smart kısmı hiç önemli değil. IPTV de yüklü Apple TV içerisinde ama dahili uydu alıcısı olması bir artı.
Eskiden 82 ekran televizyonların çoğu full hd olurdu, hatta 4k bile vardı sanki kısa bir ara. Fakat şimdi bakıyorum neredeyse hepsi HD çözünürlüğe düşmüş buna çok şaşırdım.
Benim de gözüme smart özelliği olmayan full hd Philips 32PFS4132/62 modeli çarptı. 1300 lira civarında oluyor. Öneriniz var mıdır başka?
Bir de Toshiba 32LL3A63DT modeli gözüme çarptı, bunda smart özelliği var fakat ayağının ortada olmasını sevdim. Çünkü koyacağımız sehpa epey dar. Philips'te de ayaklar birbirine yakın olduğu için dikkatimi çekmişti. -
Hocam almışken internet kullanacaksanız tavsiyem.quote:
Orijinalden alıntı: onder.t
Ayrı konu açmak istemedim, ben de full hd 32" televizyon bakıyorum. Benim farkım ise zaten hali hazırda Apple TV olması. O yüzden smart kısmı hiç önemli değil. IPTV de yüklü Apple TV içerisinde ama dahili uydu alıcısı olması bir artı.
Eskiden 82 ekran televizyonların çoğu full hd olurdu, hatta 4k bile vardı sanki kısa bir ara. Fakat şimdi bakıyorum neredeyse hepsi HD çözünürlüğe düşmüş buna çok şaşırdım.
Benim de gözüme smart özelliği olmayan full hd Philips 32PFS4132/62 modeli çarptı. 1300 lira civarında oluyor. Öneriniz var mıdır başka?
Bir de Toshiba 32LL3A63DT modeli gözüme çarptı, bunda smart özelliği var fakat ayağının ortada olmasını sevdim. Çünkü koyacağımız sehpa epey dar. Philips'te de ayaklar birbirine yakın olduğu için dikkatimi çekmişti.
Philips olur
-
Apple TV'ye bağlayacağım için panel kalitesi ve dahili uydu alıcısının kanal sıralaması yapmaya izin vermesi gibi özellikler daha önemli benim için. Toshiba'yı beğendim fakat kullanmayacağım smart özelliği için 300 lira fazla vermek istemiyorum. -
Hocam osaman alın geçin toshibayı beğendim dıyor sun fazla vermenin bir anlamı yok. -
Geçen sene Netflix ve Youtube oldugu için şu televizyonu almıştım: www.vatanbilgisayar.comPhilips 32pfs5803 smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Philips 32pfs5803 smart televizyon kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.https://www.vatanbilgisayar.com/philips-32pfs5803-32-80-cm-fhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
Dışarıdan uygulama yüklenebilecegini sanıyordum tüm smart tvlere cahillik işte. O zamanlar netflix yetiyordu ama şimdi ücretsiz Vodafone TV paketim var ancak smart tvye kuramıyorum. Çünkü işletim sistemi Saphi diye dışarıya kapalı bir sistem. Netflix- Youtube- SS Iptv- Puhu TV- BLu tv var tvde ama ben spor manyagı olarak dışarıdan vodafone tv'yi yüklemek ve s sport izlemek istiyorum. Teknoloji öyle bir şey ki insanı rahatlıga alıştırıyor. Alırken android işletim sistemi olan tvleri tercih edin. Ya da 430 TL'ye mi box alın. Tüplü tv'yi bile akıllı hale getiriyor ve dışarıdan istedigin kadar uygulama yüklersiniz.www.hepsiburada.comXiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-media-player-hdr-dolby-dts-chromecast-pm-HB00000EUG0Z
Netflix keser diye bakmayın, teknoloji sınırsız bundan 1 sene sonra acayip bir uygulama gelir 3000-4000 tl verdiginiz tv'ye yükleyemezsiniz öyle bir koyar ki adama..
-
32'' 4k TV bulunabilir mi?
Benzer içerikler
- grundig 65 gho 9700
- lg mi samsung mu
- google tv mi android tv mi
- peaq tv alınır mı
- arçelik tv alınır mı
- en iyi televizyon markası
- huawei televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X