< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tavsiye tv

-
-
Tv niz samsung olsaydi iade edemezdiniz. Tcl maasallah sorun çıkarmıyor. O tv ye yakın kalite samsung qn90 dir. Bir de onu deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoğun olarak netflix disney gibi platformları izliyorsanız Dolby vision desteği olmasına dikkat ederseniz sizin için + olur..
Oled de geliceksek benim için vazgeçilmez artık.. LG Oled evo C3 kullanıyorum.. LG bayisi bunlarda artık Pixel temizleme vesaire var dedi eski serilerindeki gibi yanık sorunu çözüldü demesine rağmen extra garanti yaptırdım.. Uzun süre açık kalıyor yoğunluk olarak film izliyoruz + olarak göz koruma modu da var. Ps5 pro konsolda bağlı ona rağmen bir sorun yaşamadım.. Şimdi C5 modelini bekliyorum satıp C5 e geçicem büyük ihtimal
Mağazaya gidip bakmakta fayda var bu kadar bütçe ayırdıysan LG derim ben..
-
Ben gene çok fazla forum ve YouTube den video izledim c755 yeniden sipariş verdim gene aynı sorun olursa artık başka markaya o zaman gecicem 40 TL ye aldim
Ben iki adet c755 aldım, ekran testinde evet beyazlarda ekran çerçeve kısmında bir siyahlık var , iki TV de de bu vardı.Normal kullanımda bir sorun görmediğim için sorun etmedim memnunum. Şimdi tekrar baktım sizin TV ye ekran ortasında veya başka yerinde gölgelenme yok bende, sadece kenarlar daha soluk ama normal kullanımda farkedilen bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 16 Mart 2025; 0:47:15 >
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X