Şimdi Ara

22'' 24'' led tv tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 22, 24 inc led tv almayı düşünüyorum. hangi modelleri önerirsiniz? yardımcı olursanız sevinirim.

• ben de mutfak için 22' veya 24' bakıyorum

Samsung LT22C300EW 22" UsbMovie FULL HD LED TV

LG 22MA53D 22 inç 55 cm Premium Full HD IPS LED TV

Philips 24PFL2908H 61 Ekran LED TV

bu üçünü seçtim.kullanan var mı acaba hangisini almalı?
    fiyatları 450-500 tl arasında üçünün de
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

ben de mutfak için 22' veya 24' bakıyorum

Ben mutfağa vestelin 5065 modelini aldım. Dahili uydu alıcılı olduğu için tercih etmiştim, gayet memnunum. Kutudan basit bir duvar monte aparatıda çıkıyor fazladan para vermiyorsunuz. Uydusunun özellikle hd kanal geçişleri bariz yavaş ama onun dışında gayet iyi. Usb den oynatma ve hatta kayıt dahi yapıyor, dahili alıcılı olduğu için kumanda, kablo, fiş kalabalığı olmuyor, görüntü kalitesi de yeterli, biss girişi desteği ile trt ve ntvspor daki uyduda şifrelenen programları izleyebiliyorsunuz, daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

Ben mutfağa vestelin 5065 modelini aldım. Dahili uydu alıcılı olduğu için tercih etmiştim, gayet memnunum. Kutudan basit bir duvar monte aparatıda çıkıyor fazladan para vermiyorsunuz. Uydusunun özellikle hd kanal geçişleri bariz yavaş ama onun dışında gayet iyi. Usb den oynatma ve hatta kayıt dahi yapıyor, dahili alıcılı olduğu için kumanda, kablo, fiş kalabalığı olmuyor, görüntü kalitesi de yeterli, biss girişi desteği ile trt ve ntvspor daki uyduda şifrelenen programları izleyebiliyorsunuz, daha ne olsun.

vestel diyince aklımda nedense hep adi ucuz televizyon geliyo
    değer mi peki vestele?3 ay sonra pişman olmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 1 Mayıs 2014; 18:22:26 >

• Samsung LT22C300EW 22" UsbMovie FULLHD
    ben bu tv yi aldim dün aksam. Yarin elimde olur buyuk ihtimal.
    Digiturk kullanacagim icin tv de dahili uydu alicisina onem vermedim. Hepsiburadadan aldim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

vestel diyince aklımda nedense hep adi ucuz televizyon geliyo
    değer mi peki vestele?3 ay sonra pişman olmayalım

Ben 6,7 aydır kullanıyorum. Bir sıkıntı olmadı. Bende kalite anlamında çok iyi falan diyemem, benim salonda da Panasonic var mesela, 2,3bin verip vestel almam ama sonuçta 400-500tl ye 22" cihaz alacaksınız iyisiyle kötüsü çok fark etmez yani. Son söz, Lg, samsung ne kadar kaliteliyse vestelde o kadar!

• ben geçen sene LG M2252D yi almıştım IPS panel televizyonunu görüntüsü çok çok güzel. şu ana kadar da sıkıntısız kullanıyorum. ve gerçekten televizyona aşık oldum diyebilirim. evde 82 ekran tv de var onu hiç izlemiyorum mesela.

samsung 22C300 ile LG 22MA53D yi ankara bimekste yanyana görme fırsatım olmuştu. görüntüleri birebir aynıydı ve çok güzellerdi. Sanki aynı teknolojiyi kullanıyorlar gibi. vestelide vestel mağazasında görmüştüm dahili uydu alıcısı olup 4 ayaklı olan 5065. HD görüntü koymuşlardı beğenmiştim ama sd görüntüsü nasıldır bilemem. tabiki samsung ve LG den sonra vesteli duyunca insan bir irikiliyor ama inanın eğer benim vestelin dahili uydu alıcılı 22 inc televizyonunu bilseydim LG yerine vestel alırdım. zaten vestel 3 yıl mı ne garanti veriyor . 3 yıl dayansın yeter zaten bana o televizyon :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    32" TV Tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende mutfağa tv düşünüyorum. Monte edeceğim yer göz hizasından yukarıda olacak.Bu durumda ekran kararmasını nasıl çözeceğiz. Yada bazı modellerde bu sorun olmuyor mu?
  • Konu 2 yıllık fakat su an piyasada tv yok bu olculerde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.