Şimdi Ara

32'' tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • smart tv ve 3d olmayan, full hd dahili uydu alıcılı, hem tv hem monitör olarak kullanabileceğim 32'' led tv önerir misiniz arkadaşlar?

• Samsung UE-32F5070 aldım dün senin istediğin özelliklerin hepsi var dostum bugün gelip kuracaklar bende senin gibi hem tv hemde monitör olarak kullanacağım deneyimlerimi buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haswell -- 12 Temmuz 2013; 11:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockSnake

Samsung UE-32F5070 aldım dün senin istediğin özelliklerin hepsi var dostum bugün gelip kuracaklar bende senin gibi hem tv hemde monitör olarak kullanacağım deneyimlerimi buraya yazarım.

Hocam bu ürün gözüme çarptı nette dolaşırken. Nasıldır, biraz bilgi verir misin? Bütçe olarak ancak bunun fiyatına çıkabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

Samsung UE-32F5070 aldım dün senin istediğin özelliklerin hepsi var dostum bugün gelip kuracaklar bende senin gibi hem tv hemde monitör olarak kullanacağım deneyimlerimi buraya yazarım.

Hocam bu ürün gözüme çarptı nette dolaşırken. Nasıldır, biraz bilgi verir misin? Bütçe olarak ancak bunun fiyatına çıkabilirim.

Hocam odamda bu TV yi kullanıyorum genellikle PS3 ve PC bağlı şuanda çok memnunum görüntü kalitesi olsun,ses olsun beni gayet tatmin ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam odamda bu TV yi kullanıyorum genellikle PS3 ve PC bağlı şuanda çok memnunum görüntü kalitesi olsun,ses olsun beni gayet tatmin ediyor.

Memnun olduğuna sevindim hocam peki sen kaça almıştın? Yani Şu aralar 849tl, sence fiyatına göre uygun mudur?

Bir de uydu alıcılı diyor, uydu alıcısından memnun musun? HD kanallar var mı? Yoksa sence ek bir kaliteli uydu alıcıya gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 17 Kasım 2013; 12:39:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Memnun olduğuna sevindim hocam peki sen kaça almıştın? Yani Şu aralar 849tl, sence fiyatına göre uygun mudur?

Bir de uydu alıcılı diyor, uydu alıcısından memnun musun? HD kanallar var mı? Yoksa sence ek bir kaliteli uydu alıcıya gerek var mı?

Bende 900TL ye almıştım 3 ay önce bence fiyatına göre performansı gayet güzel tavsiye ederim uydu alıcısına gelirsek malesef hiç kullanmadım hocam onun performansı hakkında birşey diyemeyeceğim ama kurulumunda gelen servise sorduğumda HD kanallarının olduğunu söylemişti.

• Kurulum mu. Ben internetten sipariş aldığımda gelip kim kuracak ki :S Kargocu getirmeyecek mi. Senin alım işlemi nasıl oldu hocam. Gittin aldın adres verdikten sonra adamlar mı gelip kurdu?
  • quote:

Kurulum mu. Ben internetten sipariş aldığımda gelip kim kuracak ki :S Kargocu getirmeyecek mi. Senin alım işlemi nasıl oldu hocam. Gittin aldın adres verdikten sonra adamlar mı gelip kurdu?

Dostum şöyle birşey var sen mesela internetten aldın televizyonu ve sana ulaştı TV yi senin kurmaman lazım mesela TV arızalı çıktı veya ölü pixel sorunu var nasıl kanıtlayacaksın servisin gelip kurup test etmesi lazım ve garantiyi onaylamaları lazım.
  • Anladım hocam haklısın. Daha tv'yi almadan kurulum derdi çıktı :)) Çünkü hediye olacaktı da :) Nasıl olacak bilemedim. Neyse bu tv'yi alacağım büyük ihtimal. bugün vatan'a gidip baktım. Görüntü gayet güzel o fiyatlardaki rakiplerine göre.
  • quote:

Anladım hocam haklısın. Daha tv'yi almadan kurulum derdi çıktı :)) Çünkü hediye olacaktı da :) Nasıl olacak bilemedim. Neyse bu tv'yi alacağım büyük ihtimal. bugün vatan'a gidip baktım. Görüntü gayet güzel o fiyatlardaki rakiplerine göre.

Şimdi den hayırlı olsun.
  • Eyvallah hocam yardimlarin icin teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu tv'yi konsol ve laptopu bağlayıp film izlemek için düşünüyorum. Özellikle oyun performansı nasıl? input lag olayı belirgin mi? fifa felan oynarken rahatsızlık yaratıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

Bu tv'yi konsol ve laptopu bağlayıp film izlemek için düşünüyorum. Özellikle oyun performansı nasıl? input lag olayı belirgin mi? fifa felan oynarken rahatsızlık yaratıyor mu?

Hayır yaratmıyor bende masaüstü pc ve ps3 bağlıyorum gayet memnunum ne input lag var ne birşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.