Şimdi Ara

32' VESTEL 599 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ne derse desin 599 lira harika bir fiyat keşke bu fiyat üzerinden denk gelebilsemde alabilsem...
  • Modeli Vestel 32VH3004 HDReady ve sadece ilk 10 adet bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Carrefourda 700-999 tl arası elektronik alışverişlerinde 100 tl hediye çeki var bu çek ile alışverişinizi yapabilirsiniz 799 tl ye toshıba nın 82 ekran modeli vardı yanlış hatırlamıyorsam bu sayede tv size 699 tl ye gelecek bence 100 verip toshıba almak daha mantıklı.

arkadaşım çok doğru söyledin
    vestel ile toshiba kıyaslanamaz bile resim ve çalışma kalitesi olarak toshiba kat be kat daha üstün bir teknolojidir.
    bu fiyata sıcak diyen arkadaşlar lütfen piyasa araştırması yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzy. -- 28 Aralık 2010; 22:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yzy.
    quote:

Carrefourda 700-999 tl arası elektronik alışverişlerinde 100 tl hediye çeki var bu çek ile alışverişinizi yapabilirsiniz 799 tl ye toshıba nın 82 ekran modeli vardı yanlış hatırlamıyorsam bu sayede tv size 699 tl ye gelecek bence 100 verip toshıba almak daha mantıklı.

vestel ile toshiba kıyaslanamaz bile resim ve çalışma kalitesi olarak toshiba kat be kat daha üstün bir teknolojidir.

Yanlis anlamayin ama karalama yapip insaar almasin bana kalsin gibi soylemissiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

quote:

Orijinalden alıntı: yzy.
    quote:

Yanlis anlamayin ama karalama yapip insaar almasin bana kalsin gibi soylemissiniz..

forumdaki tv tavsiyeleri bölümüne bi göz atmanızı öneriyorum.
    ben istemezmiyim kendi yurdumuzun üretimi iyi bir seviyede olsun.
    ama vestelin birçok ürünü değerini hiç haketmiyor.tercih edecek arkadaşlarıma kilavuz olması açısından söylüyorum araştırsınlar kıyaslasınlar ona göre karar versinler.bilinçsiz tüketici olmakla ancak geriye gideriz.
    neyi ne kadara alacağını bilmeyen bir kişi ne üretimde iyi yönde katkıda bulunabilir nede parasının hakkını almış olur.üreticiyede tüketiciyede yazık.
    biraz uzun konuştum kusura bakma dostum

• Valla benim kendi fikrime göre eğer HD yayın ile işiniz yoksa bu fiyata gayet alınabilir bir LCD TV.

Ve ben eğer alabilirsem bir tane almayı düşünüyorum. 599 TL. ye Vestel LCD yi bulmuşum, alır geçerim...
  • ben alamadım hata oluştu diyip durdu

alabilen oldumu bu tvlerden...
  • Bana da boş mail göndermişler. Mailin başlığı : ''Vestel E-Mağaza’da LCD TV için indirim şifren burada‏''
    Maili açıyorum şifre falan yok. Bu Vestel'den bi cacık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Bana da boş mail göndermişler. Mailin başlığı : ''Vestel E-Mağaza’da LCD TV için indirim şifren burada‏''

resim gorunmemişdir
    gönderdikleri şifre resim dosyasında yazılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

arkadaşlar hiç sormayın,
    vestelden bu tvyi oturma odasına alayım dedim.

İlk dakikalarda sepete attım ve sipariş onayı yaptım
    Satış sözleşmesinde 599 olmasına rağmen 729 tl çektiler.

Sakın sakın sakın
    bulaşmayın
    3-4 saattir banka ve vestel müşteri hizmetleriyle uğraşıyorum.

Aynı şey benimde başıma geliyordu.sepette 599 gözüküyordu.ödeme sayfasında ise 729tl görünce işlemi sonlandırdım.Eğer dikkat etmeseydim bende bu tv yi 729 tly alacaktım....daha önce adres bilgilerimi girmeme rağmen devamlı adres yazdırdılar.Koskaca vestelin düştüğü duruma bakın kurnaz tüccar tarzında alış veriş yakışmadı açıkçası vestele........SELAMLAR..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 29 Aralık 2010; 15:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Bana da boş mail göndermişler. Mailin başlığı : ''Vestel E-Mağaza’da LCD TV için indirim şifren burada‏''

şifre karsına cıkan reklam resmının ıcınde .
    bana geldı hatta denedım kodu yazdm fıyat 599 a dustu fakat kredı kartımın lımıtı olmadıgı ıcın alamadm malesef.Bı arkadasın kartla alıp ona taksıtle oducektm ondada 400 lımıt cıktı kısmet olmadı bana :(

Ayrıca neden bu kadar kotulendı onuda anlamadm adamlar zaten 3 yıl garantı verıo 600 liraya en az 3 yıl kullancaksın daha ne ıstıon be adam :D

bıde ozellıklerde dokunmatık yazıor tuşlarımı dokunmatık acaba ?
  • Arkadaslar ben sonuna kadar denedım sepette 599 du butun bılgılerı girdim en son odemeye geldım yıne 599 du sora şansımı denedım arkadasın kartla lımıt yetersız geldı.
    demkkı lımıt olsa alabılcektm o fıyata.
  • Benim hala alma imkanım var ama karar veremedim sonuç olarak ne diyorsunuz alınırmı alınmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aessoydan

Benim hala alma imkanım var ama karar veremedim sonuç olarak ne diyorsunuz alınırmı alınmazmı?

ilk 10 ürün indirimli idi nasıl hala imkanın var.
  • bugun 10 dakika ile 32" fullhd LG kaçırdım tasişte. olacak iş değil :(

550 tl bedavaydı resmen :(
  • 599 tl ye vestelin kampanyası ile alanlardan biride benim galiba.. Bende aldım.
  • Almakta kararsiz olanlar direk alip bana satabilir. Bu fiyata baska nereden lcd bulabilirim? Tavsiyesi olan varmi? Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sliceoflife

Televizyon fiyatına göre çok çok iyi 599 liraya şayet verirlerse iyi fiyat heleki sd yayın izleyenler için çok çok iyi bir fiyat adam full hd 100 hz alıyor sd yayın izliyor anlamadım bu nasıl iş duyum mu aldınız acaba bütün tv kanalları ücretsiz hd yayına mı geçecekmiş ki bu televizyon işe yaramaz diyorsunuz neye göre anlamadım gitti ya...

Bu aletlere web tv, dvd player, laptop bağlanıyor bilmem duydunuz mu? 100-150 tl daha koyup daha fazla özelliğe sahip olan bir model almak varken vestelin bu uyduruk kampanyası için kendimizi mi parçalayalım ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.