Şimdi Ara

32' VESTEL 599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce gördüm. Detayları çok bilmiyorum.

32" VESTEL 599 TL 29 aralıkta yazıyor.

http://emagaza.vestel.com.tr/registerannouncement.aspx?utm_source=virgul&utm_medium=banner&utm_content=300x250&utm_campaign=lcd&_rpc=989964&_rpt=950584

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 25 Aralık 2010; 23:36:59 >

• Fırsatlar sadece Vestel E-mağaza’da geçerli olup, kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya günü, şifreniz 29.12.2010 tarihine kadar kayıt yaptırdığınız e-posta adresine gönderilecektir. Kampanyadan faydalanmak için alışveriş sırasında kampanya şifresinin sepetim ekranında girilmesi şarttır. Kampanya kapsamında ilk 10 adet VESTEL 32VH3004 LCD TV, %31 indirimle 599 TL’den, sonraki 90 adet VESTEL 32VH3004 LCD TV, %16 devam indirimiyle 729 TL’den satışa sunulacaktır. Görseller temsilidir.

ben bu hafta bu tarz bi kampanyalarından bir fırın aldım %50 indirimli saat 14:00 da satış başlıyacaktı 14:01 de site kilitlendi 14:30 da alabildim umudu kesmiştim ama kimse alamamış galiba bitmeden aldık bugünde fırın geldi.site kesinlikle çok ilgili ne sorarsanız sorun size telefonla dönüyorlar birileri gibi kopyala yapıştır cevap almıyorsunuz.sayı 10 adetmiş rekabet fazla olcak....
  • Çözünürlüğün ne olduğu bile belli değil.. Muhtemelen hd ready'dir ama insan yazar..
  • 2005'te 2300 TL vermiştim :(
  • Hd ready ama yanlız sadece 10 tv bu fiyattan satılacak ,sonraki 90 adet tv 729 tl den satılacak yani stok 100
  • 10 tanemiş öylemi, aman ne müthiş kampanya
    koca firmanın yaptığı kampanyaya bak
  • DOSTALR BU KAMPANYA DA SATILAN TV NİN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366:768 MODELİN AYNISI 32" TV LER KISMINDA BAKIN GÖRÜCEKSİNİZ... hİÇBİR İŞE YARAMAZ BENCE...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 55O9900 55 inç OLED TV 25 bin tl
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

DOSTALR BU KAMPANYA DA SATILAN TV NİN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366:768 MODELİN AYNISI 32" TV LER KISMINDA BAKIN GÖRÜCEKSİNİZ... hİÇBİR İŞE YARAMAZ BENCE...

Tvler full hd yayına mı geçti neden alınmaz ben bunu anlamadım tam olarak?
    Aydınlatırsanız müteşekkir kalacağım...
  • Ben almayı düşünüyorum ps3 oynamak için alacağım işimi görmez mi peki çünkü fiyat olarak gerçekten çok uygun
  • ps3 için iyi çözünürlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

ps3 için iyi çözünürlük

Teşekkür ederim cevap için zaten ps3 dışında muhtemelen sd yayın izlerim uydu alıcımdan oda her zaman televizyon izlemem haberler tartışma programları falan hd olsa nolur olmasa nolur.
  • Çok iyi fiyat.
  • ilk 10 adet VESTEL 32VH3004 LCD TV, %31 indirimle 599 TL’den, sonraki 90 adet VESTEL 32VH3004 LCD TV, %16 devam indirimiyle 729 TL’den satışa sunulacaktır.

Hd ready bir alet için bu kadar kasmaya gerek yok sanırım.
  • Carrefourda 700-999 tl arası elektronik alışverişlerinde 100 tl hediye çeki var bu çek ile alışverişinizi yapabilirsiniz 799 tl ye toshıba nın 82 ekran modeli vardı yanlış hatırlamıyorsam bu sayede tv size 699 tl ye gelecek bence 100 verip toshıba almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarman

2005'te 2300 TL vermiştim :(

-offtopic-

2003'de Vestel'in 87 ekran tüplü tv'sine 2.500 tl vermiştim... :)
  • Hiç kasmaya gerek yok, illa Vestel alacaksan Carrefour'da SEG 32" LCD zaten 599 lira ve onu da Vestel üretiyor zaten.
  • Teknolojinin Turkcesi yim diyen firmaya bak hele. Ne hallere düşürüyor kendini ? Neden buyuk bir marka olamadiginin kanitidir. Buyuk olabilmek icin ya yaptin mi adam gibi yapacaksin, yada hic yapmayip boyle kendini rezil atmeyeceksin. Yazik yani.
  • Televizyon fiyatına göre çok çok iyi 599 liraya şayet verirlerse iyi fiyat heleki sd yayın izleyenler için çok çok iyi bir fiyat adam full hd 100 hz alıyor sd yayın izliyor anlamadım bu nasıl iş duyum mu aldınız acaba bütün tv kanalları ücretsiz hd yayına mı geçecekmiş ki bu televizyon işe yaramaz diyorsunuz neye göre anlamadım gitti ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigLbwsk

quote:

Orijinalden alıntı: sugarman

2005'te 2300 TL vermiştim :(

-offtopic-

2003'de Vestel'in 87 ekran tüplü tv'sine 2.500 tl vermiştim... :)

Seninki de iyiymiş...
    Ben de 2004'te 72 ekran tüplü vestel'e 1.500 lira veren enayilerdenim...
    Şimdilerde aynı cihaz sağda solda 500 liralara satılıyor.
    Güya 100hz olacak ama filmde birileri yüzünü hızlıca çevirse görüntüde gölgelenme oluyor...
    Sırf bu yüzden Vestel'e tövbeliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanerkan -- 27 Aralık 2010; 14:46:50 >

• o kadar eskiye giderseniz, ben de 1988 de 16 ay boyunca maaşımın yarısını vererek 56 ekran bir tüplü tv aldım.

güncele bakmalı, şu an için 599 çok iyi fiyat gibi duruyor. bu arada pixellence imiş bu tv

http://www.akakce.com/televizyon-lcd/en-ucuz-vestel-pixellence-32vh3004-fiyati,378155.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 27 Aralık 2010; 16:32:07 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.