Şimdi Ara

32 yaş herşey için geç midir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok zaman da değerli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ergen tayfasına ütopik görünse de 32 yaş hiçbişeye başlamak için geç falan değildir. Kendine bakarsan fiziken de oldukça genç görüneceğin bir yaştır. Çok şey değişebilir-değişir. Ama burda millete sormayla zaman kaybedeceğine şu an koltuğundan kalkıp başlaman lazım.

• AhmetD* kullanıcısına yanıt

okurken kalbim sıkıştı. birazda moral verin diye açtım konuyu.

ben 18 yaşında çıtırlarla takılan ne 30luk adamlar görüyorum duyuyorum bence gayet olur. ilk sosyal medyada dönüyor bu işler zaten, erkeksi, fit, çekici bir erkeğin tavlayamayacağı kadın yoktur. yaş çokta sorun değil diye düşünüyorum. önemli olan yatak performansı

kaldı ki benim yaşlarda evlenmemiş bir sürü müzmin bekarda vardır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Nisan 2024; 16:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Misal ben :)

Yaş 33, hatun 20.

Gayet seviyeli, saygılı ve güzel giden bir ilişkimiz var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Evet arkadas da hakli tabi Z kusagi farkli bir dunya ama gayet aile terbiyesi almis, entelektuel gencler de var, onlara ayak uydurulur bence.

Ayni yasta sayilacak biri olarak merak ediyorum, en buyuk olumsuz yani nedir boyle yas farki olan bir iliskinin? Bence zaten en az 5 yas ideali, ha olmasa da olur yerine gore kadin da buyuk olabilir, ama mesela sizinki bir erkek icin ruya gibi. Tecrubelerinizden istifade edelim.

• Keşke 32 yaşında olsam.50yi geçince bu sözümü anlarsın.

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Allah mutlu etsin hocam. bende şuan 24 yaşında yeşil gözlü sarışın dünyalar güzeli bir çıtırla takılıyorum. internet ortamında film falan izliyor müzik dinliyor, sohbet ediyoruz sabahlara kadar. arada belaltı sohbetler ettiğimizde oluyor. sevgilisi varmış evlenecekmiş ama sorun yok. hatta seni fobilerinden kurtarıcam yanına gelecem diyor Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Nisan 2024; 16:42:25 >
  • Şuan keşke 32 yaşında olsaydım :(

• Black_34 kullanıcısına yanıt

kaçsın reis

Ben 51

41

• Bence olumsuzluk durumu kişiden kişiye değişir. Ne beklediğine, nasıl baktığına bağlı.

Benim özelimde, en olumsuz durum şu anda maddi. Karşı taraf öğrenci olduğu için genelde hesap ödeme kısmı bende. Bundan önceki ilişkilerimde ise genelde karşılıklı olurdu dışarı çıktığımızda, bir ben bir karşı taraf şeklinde. Partnerim karakter olarak olgun. Arada esprisini yaparım, hesabı öde falan diye, anlayışla da karşılar falan fistan.

Onun dışında, bariz, partnerim z kuşağı. Bu kuşaktan olduğu halde biraz daha ağırbaşlı, daha olgun, yukarıda belirttiğim gibi.

Beni sevip sayıyor, fikrimi önemsiyor, bana değer veriyor ve hissettiriyor. Tripleşmiyoruz, kavga etmiyoruz vs. Onun yerine konuşuyoruz. Bir sıkıntımız olduğunda konuşuyoruz. İki taraf anlayışlı olursa her türlü sorunu aşabilir.

Bence kadın, erkekten en az 10 yaş küçük olmalı. Benim yaşıtlarımla çıktığım, benden büyüklerle flörtleştiğim falan oldu, ama en keyif aldığım ilişkilerim son üçü oldu (hepsi ile aramda yaş farkı vardı). Akranlarım bana çok ağır kalıyor. Ben atik, canlıyım mesela, benim bu hatun da öyle. Ama öncekiler ağırdı ve onlarla bir şey yapana kadar göbeğim çatlıyordu.

Bu konuda konuşacak çok şey var ama bağlamdan şaşmak istemiyorum. Sözün özü; zamana, durumlara ve kişilere göre sorunlar değişiklik gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 11 Nisan 2024; 19:20:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.