< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
32 yaşına kadar 1.000.000₺ biriktirmek (2. sayfa)
-
-
Doğru bir strateji olduğunu düşünmüyorum.Öncelikle üründe bir hedefin olmalı o hedef doğrultusunda ister 1 gün ister 5 sene gördüğünde satışı vermelisin.Satmadığın ürün istersen x100 yapsın kar almış olmassın.Her zaman kar cebe yakışır.
Ayrıyetten enflasyonu düşük bir para birimini işletmek her zaman çok daha rahattır.Baz paranın TL olduğu seçeneklerde içerde kalırsan ana paranın alım gücünü orada bırakmış olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu işleri öğrenmek istiyorum ve kesinlikle yarıda bırakacak disiplinsiz birisi değilim. nereden öğrenmemi onerirsin, genel iktisatta bilgim oldugunu soyleyebilirim ama borsada para kazanmayi bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazınızın tamamını okudum ve isminizin çağlar olması, çağlar isminin ünisex olması, isminizi babaannenizin koyması dışında hiçbirşey anlamadım
bir teşekkür bekliyorum
-
zaman ayırdığın için teşekkür ederim ama yazıya bu mesajı okumak zorundasınız diye başlamadı ther.. heee bunu da 10 parmak yazabilirdim sanki sabah sabah ama yani..
-
Cevabım : yıh hu huah hahahahahah hahahahaaaa
-
Artan enflasyonla 1 Milyon biriktirmek dahada kolaylasacak kendinizi kasmayin bu hizda devam ederse 1 Milyonluk Banknotlar gelir ve iktidar hepinizi Milyoner yapar
-
İşte sıkıntı burada , eskiden 500k olacağım akşıma gelmezdi şimdi ise 500k ya ramak kaldı. 500k faize koyarsam para enflsasypna yenilecek yada bir ev alıp kiraya vereceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X