32 yaşına kadar 1.000.000₺ biriktirmek
-
-
1 milyon tl ye 39 bin tl faiz veriyor. Yerinde olsam 1 milyon biriktirince derhal işten çıkıp parayı faize yatırırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@turbolineam@turbolineam@turbolineam@turbolineam
Para enflasyona da eriyecek böyle bi durum var
Faizin bir kısmı harcanip bir kısmı tekrar anaparaya eklense erimenin önüne geçilebilir mi
Mesela 19k harcadım 20yi anaparaya ekledim gibisinden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ailenle mi yaşıyorsun?
Bence işi bırak home ofis iş yapmaya başla. HTML, CSS, PHP, MYSQL öğren. Kendi işini kur akakce.com'a rakip sistem kur.
Akakçe çıkmadan önce sıcak fırsatlar sitesi kurmayı düşünüyordum. O zamanlar DH in en önemli özelliğiydi. Ölücüler falan varkenki zamanlardan bahsediyorum.
Ben 22,5 yaşında 360 bin dolar biriktirmiştim. :) Sonra başıma hackerlar dadandı ve üniversite bile okuyamadım. Bu da böyle bir anımdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB00DED00 -- 12 Mart 2024; 9:17:6 > -
Onu nasıl yaptın hocam
Bari dolara koy hocam da yıl sonuna kadar %50~ değer kazansın (değerini korusun demek daha doğru sanırım) paran.
Borsa demişsin, direkt kendin girmek yerine fon da alabilirsin. Ancak borsa özelinde de "yabancı gelecek" olayını aksatacak olaylar okuyor son 2 haftadır talihsiz açıklamaları var bizim yetkililerin.
Biraz geç kalmışsın 2 hafta önce kafan çok daha rahat olurdu vatandaş deli gibi talep ediyor şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 12 Mart 2024; 9:31:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar inanın yine nick değiştirip kaçacam. sevmem popüler olmayı neden biliyor musunuz çünkü ismim çağlar yani ünisex bir isim. bisiklet çetemiz vardı sokakta temiz 8 9 kişi vardık. bir kız da bisiklet aldı mevzu yani o tarihlerde bisiklet. pinokyo mu ne bi model var ama benimki koyu metalik mavi bulgar malı. harley gibi ağır kalın duruşlu ama pinokyo dediğim tüy gibi bir şey. bir kız taşındı sokağa ama sokak halk bankası lojmanı falan var tüik yok 30 sene önce diyelim. yok 35 sene hatta belki bir iki sene daha fazla. kız da bisiklet aldı siz yaparsınız da biz yapamaz mıyız diye ama su savaşı yapıyoruz biz arka sokaktaki bisikletli çocuklarla ama onlar savunma biz saldırıyoruz balonların içine su koyup sallayıp atıyoruz onlar ordu millet sistemi kızlar balkonlarda su kovaları ve maşrapa ile atıyor onların süvarileri. daha az. bazen ıslanıyorduk ama genelde biz alıyorduk yani benim akıncı ruhum buradan gelir online oyun cs 1.6 falan daha güzelini biz yaşadık. neyse benim kanki var bağırıyor çağlar diye kız önümüzde döküp bakıyor eee ortağım nasılsın falan diyor ama 11 12 yaşındaki gençleri düşünün kız bozuluyor ve o da kendi çetesini kuruyor artık varmış kızların bizden mi çekiniyorlarmış? savaş öncesi gece yaya gidip tokatla adam öldüren sırf moralleri bozulsun diye deliler ne deniyorsa artık öyleyiz yani sokakta ama hep banka müdürü bi ben memur çocuğu ama ben liderim çünkü koyunları aslan koyunun yönettiği aslan sürüsüne göre daha iyi oluyormuş bu bir afrika atasözü ama tam böyle değil anlamı böyle. tank gibi bisiklet bende çünkü ve acayip iriyim balkondakilere ben sallıyorum hızla geçerken o su dolu balonları. bf3'te ilk engineer oldum javelin ile tank indirdim 3 kişi birden adamlar emin sıkıyorlar iki kaçtık turan taktiği yaptık diye. bana üni'de caher dudayev gibi şehit ol dediler yok dedim est. yani bisiklet çetem kabul etmemiş çağlar diye kız ismi mi olur o bizim adamın ismi yoksa benim kıza bir garezim yoktu. üni'de fransız dili edebiyatında çağlar diye biri var benim osmaniyeli bir arkadaşın. onun da çağlar diye bir kız tanıdığı varmış başka bir sınıftan ve mezuniyet öncesi çay dans gibi etkinlikler oluyordu big bang dizisinde de var green lantern feneri ile gidiyor sheldon ama ben takımla gittim. neyse o kızla dans ettim en direkt el bele kız direkt omzuna aldı dedim tüh pot kırdık ve onu da zorlamışlar ama sonuçta kendi ismi ile dansetmiş biri var mı? fena değil güzel anı. loki'de vardı ya adam zaten narsist bir de dişi versiyonuna aşık oldu ya dedim iki polis. neyse burada söylemiyordum isim misim ama mail çıkmış falan demiyordum. birine dedik aratmış diyor sen ist. köprüsünde bilmem ne arabayla kazan yapan kız mısın? al işte dedim bu ne ya? face'den mi nereden varken şimdi yok da baktım bir düzine çağlar kılıç var. bu ismi bana baba annem takmış ankara'da gata'da doktor kardeşini görmeye gittiğinde bir bebek görmüş sormuş ismini ne diye çok beğenmiş.kızdı o bebek de işte ona da öyle bir torun olmuş duası kabul olmuş çünkü ay kız mı buuu diye geliyormuş gören kirpiklere bak ma'şâAllah diye. şimdi tekken8 kaşları artık yatır uçlarını kes para etmeyince traş oluyorum ya o kadar sinirli görünüyorum normal yürüsem bile yaşayan her şey selam verip geçiyor o denli korkunç.
ya böyle anlatıp duruyorum hani win win olsun diyorum siz benim hatıralarımı okuyun deftere yazıp neydi diyip durmaktan iyi ben de size elimden geldiğince fikir yorum yapayım. şimdi arkadaşlar orası amerika 60 yaşına geldiğinizde paranız varsa yaşadığınız yoksa öldüğünüz. literally! 9gag'da konuşuyoruz adam diyor ki babam kalp krizi geçirdi 2 gün hastanede yattı 50 bin dolar tuttu. öteki de diyor ki benimki de geçirdi cenazesi 6 bin dolar tuttu sizinki daha hesaplı olmuş. ben bunu yıllardır biliyorum kuzenden. adam ist. bilg. müh. babası okul müdürü ve kuzen shell'den teklif aldı kabul etmedi amerika'ya gitti ama pizza dağıttı adam yani amerika'da başvurduğun iş kabul ediyor mu ki senin denkliğini? hadi etti 50 mi kaç eyalet komple farklı her şey yani yurt dışına bi kaçsak falan yok. hazır sizi beklemiyorlar. işte bu kuzenden ben yıllar önce biliyorum bunu daha önce de dedim burada 700 dolarmış ambülans çağırmak gelip gitmesi bile işte bir seup takıyorlarmış o yüzden kalp krizi geçiren ambülans çağırmazmış tabi bunun eyalet din mezhep farkı da var ama orası başka bir dünya. boşverin emeklik için plan yapmayı. amerikan filmlerinde çok iyi adamlar neden kötü olur? o batman two face'nin sözü ya kahraman olarak ölürsün ya da villain olduğunu görecek kadar uzun yaşarsın sözü hep emeklilik planı yaptıkları için. bizde yok iş bulun çalışın 60 yaş değil 60 saniye sonra yaşayacağınızın garantisi yok. o kalp krizi kaşla göz arasında alıp götüren bir şey ve TR'de ölümlerin bir numaralı sebebi. devlet bakar bizde kimse kiralar çok diye büyük şehirlerde sokakların ortasına çadır kurmuyor daha diğer şeyler de yok şimdi kıyaslamayalım. biz sosyal devletiz, devlet aç bırakmaz kimseyi. çöp karıştıranlar bitti diyordum sıfır atık e ne anladık biz bu işten diyordum bir nine gördüm mesela kurumun yanında. kaymakamlığa başvurabilir dilekçe ile yani sokakta açta açıkta koymaz devlet kimseyi. varsa öylesi bilmiyordur yolunu yordamını. 10 bin maaş 5 bin kira 10 bin yaptı hede hödö hadi buyur. yakını da yok tek başına da zaten. ayranı diye başlıyorum hangisi burak kut mu diğeri mi diyor yanımdaki arkadaşlar artık.
-
hocam faiz ve borsa ile nasıl 1m'a çıkma ihtimalini görüyorsun, ben de o ihtimale çalışmak istiyorum. hiç olmasa ihtimale çalışmış olurum da en azından bir şey uğruna çalışmış olurum
-
yazııkk
-
Her ürünün nominal değeri vardır.Bazı dönemlerde altında bazı dönemlerde üstünde fiyatlar.İnandığın ve potansiyeli olduğunu düşündüğün ama fiyatınında ederinin altında olduğunu düşündüğün ürünlere yatırım yapabilirsin.
Misal 4 ay önce kripto cüzdanımda 1500 dolar vardı bugün 13500 dolar.
Misal Gümüş gibi Intel gibi Tesla gibi
YTD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 12 Mart 2024; 23:48:35 >
hocam ben sadece düzenli hisse alıyorum, hiç satmıyorum sadece alıyorum, en az 5 yıl da satmayı düşünmüyorum. sence uygun bir strateji mi? full dürüst objektif olmanı istiyorum istiyorsan hakaret et, herkesten fikir alabilirim bu konuda.
-
Akakçe tam olarak parayı nereden kazanıyor? En uyguna satılan ürünleri bulurken, kendi başına bir iş yapmış olmuyor mu?
-
Benim hedefim minimum 5 milyon maksimum 30 ile 60 milyon.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faizin bir kısmının harcanıp, bir kısmının ana paraya eklenerek, erimenin önüne geçilmesi için, düzenli olarak enflasyon üzerinde faiz geliri elde etmek lazım. Halbuki şu an faiz enflasyonun çok çok altında. Mesela %150 enflasyon olan bir dönemde %200 fazi geliri elde edeceksin ki, artı olarak gelen %50 'den fazlasını harcamazsan paranı koruyabilesin.
Kimisi yıllar sonra gelir elde edebilmek için şimdiden ufak ufak temettü hisseleri alıp biriktiriyor her ay. Her yıl yüksek temettü veren ve aynı zamanda büyüyen şirketlerin hisselerini gösteren bir site vardı. Oradan bakılabilir. sanırım şu siteydi:
-
Anı yaşa. Böyle bir ülkede birikim yapmak borsaya girmeye benziyor. O parayı harcayacak fırsatın olmayabilir. O 1 Milyonun bir değeri kalmadı maalesef. +40 biri olarak bugüne kadar biriktirdiğim en büyük meblağ sene 2011 gibiydi dolar olarak 1000$ yani günümüz parasıyla 30 35 bin tl arası bir şeydi. Onu da pc toplamaya harcamıştım.
-
1 milyon lira ne ki
Harcamaya kalk en dandik arabadan 1 tane alırsın
Yaslaninca rahat etmek cok zor ciddi gelir lazım yada evlat lazim evladının tepesine binmek de doğru bir şey değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkürler siteye göz atacağım merak ettim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uçak yolcu listesi sorgulama
- elleri küçük olan erkek özellikleri
- vizeden 10 aldım finalden kaç almalıyım
- siyah saçlı beyaz tenli insanlara ne denir
- melatonin kullananlar yorumları
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X