Öncelikle merhaba.Başlıktan da gördüğünüz gibi daha ders çalışmaya tam başlamamış biriyim.Bunun nedeni sağlık ve psikolojik problemlerim malesef.İnsan bazen o kadar kötü hissediyor ki zaman ve mekandan kendini otomatik olarak soyutluyor.Pandemi sürecinde ne yaptın diye de soracak olursanız hatırlamıyorum bile.8 ay boyunca yattım,öylece yattım.Saçlarım döküldü,yürüyüşüm bozuldu.Daha sonra bu problemin kaynağına inmeyi düşündüm.Kan testi yaptırdım.B12 ve demir düzeyim inanılmaz kötüydü.3 aydır tedavi görüyorum ve yüzde yüz iyileşmesemde kendimi daha iyi hissediyorum.Eğer derslere gelecek olursak temelim var fakat bu kadar kısa sürede dikeceğim binayı taşır mı bilemiyorum. Şuan tytde 70 net,aytde ise 30 net civarındayım.Şuan hiçbir şeyi düşünmüyorum sadece sınava odaklandım.Sınava 180 günden az kaldı.Bugün başlıyorum.Hedefim 3 saat konu,3 saat soru.Her gün güncelleyeceğim.Herkese başarılı en önemliside sağlık dolu bir gün diliyorum.Saygılarımla. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 28 ARALIK 2020 Bugün diğer günlere göre daha verimliydi.Çalışırken hakkını vermiyor gibi hissediyordum ama iyi çalışmışım. Tyt denemesi çözdüm,netlerimde şöyle: Türkçe 27 Sosyal 15 Matematik 11 (Çok zordu birde problemlerde yeterince pratik yapmadığım için direkt fene geçtim.normalde 20 civarı geliyor.) Fen 12 Tyt denemesini çözdükten sonra da Altuğ Güneş'ten fizik bilimine girişi izledim. Bilgi sarmal biyolojiden de hücre ve organellerini bitirdim. Eyüp b'den polinomlar 1'i izledim. Kimya adasından elektro kimyanın ilk 2 videosunu izledim fakat redoks denkleştirmeyi tam anlamadın yarın bir daha izleyeceğim. Bu arada başarı dileyen herkese teşekkürler. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 29 ARALIK 2020 Bugün kalktığımda saat 9 gibiydi.Ders çalışmak istedim fakat uykum açılmadığından çalışmadım.Sonra Shameless'a baştan başlıyayım dedim çünkü bu dizi beni iyi hissettiriyor.Birazda internette dolaş derken saat 11 oldu.Kahvaltımı yaptım.Saat 12 idi.Sonra Eyüp B den polinomlar 2 ve 3ü izledim.Biraz da test çözeyim dedim ama her testte kolay 4 5 soru hariç çözemiyordum.Akşam 6 ya kadar ne kadar soru çözümü varsa izledim.Konu biraz oturur gibi oldu ama bu matematik süreklilik işi,zaman geçtikçe pratik yaptıkça daha iyi olacak. Metin de sayı kesir problemlerinin yarısına geldim. Paraf ayt biyolojiden genden proteineyi bitirdim. 40 tane de paragraf çözdüm. Şu anki tempom fena değil ama yeterli de değil. Saat 2 ye kadar biraz da sitemlere bakacağım. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 30 ARALIK 2020 Bu sabah 9 da alarmla uyandım ama hala çok uykuluydum.Alarmı kapatıktan sonra tekrar uyudum.Kaltığımda saat 11 di. Geç kalktığım kendimi çok moralsiz hissettim.50 tane paragraf çözdüm sonra sırt ağrılarım başladı.Sanki karnımdan sırtıma kadar bıçak sokup sokup çıkartıyorlar gibi hissediyordum.Sırt üstü yatağa uzandım,öylece yattım.Kalktıktan sonra yemek yedim.Yemekten sonra da problemler döndüm.Problem çözerken karın ağrısı bastırdı.Yani verimsiz bir gündü.Yarın ne kadar uykulu olursam olayım 9 da yataktan çıkacağım. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 31 ARALIK 2020 Öncelikle mutlu yıllar.Bugün 10 gibi kalktım.12 ye kadar sistemler çalıştım.Ardından kahvaltı yaptım.Kahvaltıdan sonra 30 problem 30 paragraf çözdüm.Saat 2.30 olmuştu.Saat 4e kadar birşey yapmadım.Ardından Tyt türkçe alan denemesi yaptım. 30 net geldi paragraflar 1 dakikanın altında neredeyse yanlışız çözdüm lakin dl bilgisinde kalem kıpırdatamadım.Sonra babam işten geldi,2 saat falan ev taşıdık.Sonra yemek falan derken baya zaman geçmişti.Ayt kimyaya baştan başıyım dedim.Modern atom teorisini tekrar ettim.60 soru çözdüm.Yıl başı olduğu için kendimi pek kasmadım.Ama yarın için çok sıkı bir plan yaptım. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 OCAK 2021 Yeni yılın ilk günü pek planladığım gibi gitmedi.Fakat zamanımın çoğunu kardeşime ayırdım,bunun bana verdiği manevi gücü küçümseyemem.Apotemiden sinir sistemini tekrar ettim ardından da paraf ayt biyolojiden çözdüm.Paraf ayt kimyadanda modern atom teorisinde iyonlaşma enerjisine kadar geldim.30 tane paragraf çözdüm.20 tanede problem çözdüm. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2 OCAK 2021 Apotemiden endokrin sistem ve duyu organlarını tekrar ettim. Ardından paraf biyoljiden çözdüm. 40 paragraf çözdüm. 40problem çözdüm. Kimyadan elekronegativite,iyonlaşma enerjisi,elektron ilgisi gibi konuları tekrar ettim. Paraf kimyadan çözdüm. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 Ocak 2021 50 problem çözdüm. 40 tane paragraf çözdüm. 2 tane fen alan denemesi çözdüm. Momentumu tekrar ettim ve biraz soru çözdüm. Permutasyon kombinasyonu çok severim 100 soru da onlardan çözdüm. Tyt biyolojiden organlleri tekrar edip bilgi sarmaldaki soruları temizledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godismee -- 4 Ocak 2021; 1:11:45 > |
Bildirim