Şimdi Ara

6 AYDA 20 BİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Değerli yorumun için çok teşekkürler.Dediğinn gibi süüreklilik çok önemli.Önümdeki süre ne kadar az da gözükse yine de iyi bir süre.Belli bir tempoyu yakalamaya çalışacağım ocak ayı boyunca.Ailem konusuna gelirsek bu konuda pek şanslı sayılmam.Onlarla ne zaman konuşmaya çalışsam sözlerimi yanlış anlayıp beni yargılıyorlar,her ne kadar beni sevdiklerini bilsemde onlarla iletişime geçmek imkansız.Keşke en azından konuşacak bir arkadaşım olsaydı ama o da yok.

• moral bozan insanları takmayın hocam aynı yoldayız yok şuan 70 kötü başaramazsın dost acı söyler yok bilmem ne ağzı olan konuşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kimya için bizim hocalar da izleyebilirsiniz ben elektrokimyayi oradan hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfmf2020 M kullanıcısına yanıt

Geçen sene gazları oradan halletmiştim,gerçekten güzel anlatıyor.

• altankorayb kullanıcısına yanıt

70 şu aylar da o kadar da kötü değil bence de.1,5 ay önce 80 net yaptığımda oldu benim ama kolay çok kolay bir sınavdı.Eğer planladığım gibi gidebilirsem sınava kadar 100+ yapabileceğimi düşünüyorum.Neyse ben biraz problem çözeyim.Başaracağız sevgili dostum.

• o kadar paragraf çözmene gerek yok, az çöz ama her gün olsun

• tyt matematik netlerin ne civarda hocam ?

• IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt

Paragrafı 40 civarı çözmemin nedeni sınavda 40 civarı çıkacak olması.Ne kadar çok çözersem sınavda da o kadar pratik çözerim diye düşünüyorum.

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

20 civarı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.