Memurum ama isim çok riskli ve zor ayrıca arabam da yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Memurum ama isim çok riskli ve zor ayrıca arabam da yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lisede meslek lisesine gittim sınıfta hiç kız yoktu, önlisansta bilg. prog. ordada hiç kız yoktu, lisans yaptım bilg. tekn. ordada sınıfta hiç kız yoktu. Sonra bana diyolar ki niye senin kızlarla hiç alakan yok. Kardeşim ben hayatımda kız mı gördüm la nerden bilicem. Sülalede hiç kız yok benim için kız gerçek dışı bi insan ırkı filmlerden dizilerden görüyoruz işte o kadar :D Ama kafamada takmıyorum ya ölünce belediye gömüyo nasıl olsa aman hayallerimiz başka dünyalara kaldı artık oturup ağlayacak değilim şükür keyfim yerinde. |
13 yıl sonra bende senin gibi olacağım büyük ihtimal.19 yaşındayım ve bu zaman kadar hiç kız arkadaşım olmadı |
Sen en azından iş konusunda yırtmışsın bizde o da yok. Aslında işim rahat olsa bu konuyu bu kadar takmam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |