Şimdi Ara

32 yaşındayım hiç sevgilim ya da kız arkadaşım olmadı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Memurum ama isim çok riskli ve zor ayrıca arabam da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıl sonraki halim

• Lisede meslek lisesine gittim sınıfta hiç kız yoktu, önlisansta bilg. prog. ordada hiç kız yoktu, lisans yaptım bilg. tekn. ordada sınıfta hiç kız yoktu. Sonra bana diyolar ki niye senin kızlarla hiç alakan yok. Kardeşim ben hayatımda kız mı gördüm la nerden bilicem. Sülalede hiç kız yok benim için kız gerçek dışı bi insan ırkı filmlerden dizilerden görüyoruz işte o kadar :D

Ama kafamada takmıyorum ya ölünce belediye gömüyo nasıl olsa aman hayallerimiz başka dünyalara kaldı artık oturup ağlayacak değilim şükür keyfim yerinde.

• 13 yıl sonra bende senin gibi olacağım büyük ihtimal.19 yaşındayım ve bu zaman kadar hiç kız arkadaşım olmadı  

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Sen en azından iş konusunda yırtmışsın bizde o da yok. Aslında işim rahat olsa bu konuyu bu kadar takmam.

• enforcer90 E kullanıcısına yanıt
    aynen erkeğin maddi kaygısı olmayınca bunlara kafa takma oranı çok azalıyor.

zaten şöyle bi durum da var, genç iken yaşanan bi: "kızı bulacam ve inanılmaz mutlu olacaz" hayalleri vardır ya, böyle manyak bi beklentiye girersin, işte o kafa sonradan geçiyo. hem maddi anlamda rahat bi yaşama kavuşup hem de bu kızlarla deneyim kazanınca gerçekten erkeğin ruh hali çok değişiyor (iyi yönde)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.