Arkadaşlar ben en aşağı 2.0 mp kamerası olan dokunmatik bi telefon arıyorum aklım montede siz bana neler önerirsiniz?
monte fena değil ama 400 tl verceksen git android işletim sistemli al
mesela lg gt 540 optimus derim. montenin işletim sistemi yok normal bi dokunmatik telefon sadece
ya ben öyle ağam paşam bi telefon istemiyorum :) yani ne biliyim lg ye sıcak bakmıyorum nedense benim kuzende vardı pek keyifli olmadığını söyledi.
yok mu başkası yukarı
Ben samsung s5620 monte kullanıyorum kullanım harika bide opera yükledim internette canavar gibi niyetin varsa hiç düşünme burayada telefondan takılıyorum
of ya 429 tl media marktta sen kaça aldın arkadaş?
429 tl yi düşünüyorum :D sen galaxy diyosun ama yinede teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: dR ' falc0n.
429 tl yi düşünüyorum :D sen galaxy diyosun ama yinede teşekkür ederim
neyse 429 liraya monte almaktansa 440 tlye mini daha mantıklı geldi o kadar
bak fiyatını bilmiyodum arkadaş daha pahalı bekliyodum kusura bakma miniyi de gördüm bugün daha çok fark vardı galiba :S
quote:
bak fiyatını bilmiyodum arkadaş daha pahalı bekliyodum kusura bakma miniyi de gördüm bugün daha çok fark vardı galiba :S
benim verdiğim fiyat zaten normal satış fiyatı değil adamın biri satıyor sahibindende sıfır o
s5620 diyorum
ben alalı 7 ay oldu 470e falan almıştım paranın hakkını veriyo rahat ol tasarımıda mçok güzel tavsiyem beyaz kenarları kırmızı olandan al fabrikada ben aldıktan sonra 20 kişi daha aldı hepsi çok memnun
quote:
of ya 429 tl media marktta sen kaça aldın arkadaş?
evet ya gerçkten renk konusunda onu seçicem çok sağolun hepiniz vallahi
s5253 de alabilirsin.
kardeş sen beni dinle android işletimn sistemli al bak ilerde cok başını duvara vurursun. android android androiddd
quote:
Orijinalden alıntı: kadirt
s5253 de alabilirsin.
yok ya sağol o 400 tl idi onun yerine monte daha iyi bnce
quote:
kardeş sen beni dinle android işletimn sistemli al bak ilerde cok başını duvara vurursun. android android androiddd
onlar pahalı değil mi android işletim sistemli samsung bi telefon öner ama en fazla 420 tl olsun
Hacım sen samsunga niye bu kadar taktın anlamadım.
LG gt 540 var. 10 numara telefon. internet, facebook, herşeyi var kamerası falanda iyi dokunmatiğide iyi
LG bi kullansan pişman olmazsın. samsungu aratmaz. android işletim sistemi telefonu baştan aşa değiştirir.