Bildirim
320 KİLOLUK BİR ADAMIN RÖNTGEN FİLMİ (VÜCUT)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sende buna inandın. -
Kemikleri iri insanlar var kardeşim çok zayıf olmasına rağmen tartıda yüksek çıkan insanlar var.Kemik yapısı doğuştan güçlü olduğu için kalın olan insanlar var.Bu abi bildiğin yutmuş ne bulduysa. -
-
Yıl olmuş 2014
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım 60 kilo benden daha şişman gösteriyor ben 75 kiloyum daha zayıf gösteriyorum kemikler fark ediyo -
-
kemiklerle alakası yok boy,vücut yapısı,gen faktöri devreye giriyor.Kimisi göbeğinden değil baldırdan basenden kilo alır kimisinin direk yüzüne yansır kimisi göbekten alır direk bazıları popodan alır.Bazılarının göğüs kafesi ve göğüs bölgesi geniştir bazılarının daracıktır.Boyda kilonun orantılı bir şekilde yayılmasına yardımcı olur -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu
arkadaşım 60 kilo benden daha şişman gösteriyor ben 75 kiloyum daha zayıf gösteriyorum kemikler fark ediyo
Vücuttaki yağ / kas oranıyla doğru orantılı bundan iki sene önce 98 kiloydum xxxlarge giyiyordum spora başladım diyet zayıflama vs kas kütlemi arttırdım 90 kiloyum m beden giyiyorum. Kas ağırlığı yağdan fazladır. -
Bu 300 kiloluk insanların zayıflama ihtimali var mı -
-
Balon içinde iskelet.
Kemiklere acıdım. -
Adam 10 kilo daha alsa sol bacak bağımsızlığını ilan edecek. -
o kadar etin ve yağın iskelet sisteminde tutulabilmesi bile şaşırtıcı -
Şişman olupta zayıflamayan insanlara kızıyorum. Herşey insanın kendi elinde. -
quote:
Orijinalden alıntı: dogaltascim
Şişman olupta zayıflamayan insanlara kızıyorum. Herşey insanın kendi elinde.
Üşeniyorum hocam ya 130 kiloydum 110a kadar düştüm şimdi 115im sabahları yürüyüş yapsam çok hızlı verecemde ya kalkamıyom sabah kalksamda üşeniyorum aslında zayıflamayı isterim ama o an 1günden bir şey olmaz falan diyorum ve bir bakmışım hepten salmışım. -
Zayıf olduğum için beni şanslı görüyorlar ama şişman olsaydım onun hırsıyla bir deri bir kemik kalırdım
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
o kadar etin ve yağın iskelet sisteminde tutulabilmesi bile şaşırtıcı
Tutulmuyor ki hocam, yatalak hasta durumunda şu anda yürüyemiyor edemiyor.
Benzer içerikler
- psikolojik araştırmalara göre, birini sürekli düşünüyorsanız nedeni
- paxera 20 mg kullananların yorumları
- altılı ganyanda 5 bilmek
- fare yapışkanı kaç gün etkili
- hızlı giden atın boku seyrek düşer anlamı
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X