Şimdi Ara

320 KİLOLUK BİR ADAMIN RÖNTGEN FİLMİ (VÜCUT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hedefinden şaşma hocam 110 kilodan 75 kiloya düşmeyi başardım.İşin ucu hedef ve hırs. Şişman bir insanın (ki ben) 1 sene sonra antalya sahillerinde tişörtünü rahatça çıkarıp göğüs gere gere dolaşması kıyafet alırken hiç denemeden m beden alıp giymesi ne giyse yakışması kadar güzel bir duygu yok. Zamanla kendi vücudunu tanımaya başlıyorsun hükmedebiliyorsun istediğin zaman kilo alıp istediğin zaman kilo verebiliyosun. Zayıfladığın zaman aynanın sana söyliyeceklerine inanamıyacaksın !!!
  • Fake and Photoshop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen burada konu vardi sismanim ama mutluyum resimleri incelesinler o 100'lu kilolari bir sure sonra 10'ar 10'ar artacak nevsehir'deki ucan balonlarla yarisir hale gelecek. O yuzden sekeri hazir gidalari tuketmeyi birakinslar derim bir an once hareket baslasinlar. Basit bir yurusun bile faydaso cok fazla. Uludag zirveye ciktim tam 22,5 km yol katettim. Amele yaniklari olustu dustum yuvarlandim ama 8 saat bir spor etkinligi gerceklestiridm temiz hava gurultu yok ruzgar esiyor sadece kendinlesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

kemiklerle alakası yok boy,vücut yapısı,gen faktöri devreye giriyor.Kimisi göbeğinden değil baldırdan basenden kilo alır kimisinin direk yüzüne yansır kimisi göbekten alır direk bazıları popodan alır.Bazılarının göğüs kafesi ve göğüs bölgesi geniştir bazılarının daracıktır.Boyda kilonun orantılı bir şekilde yayılmasına yardımcı olur

haklı olabilirsin bacaklarım geniş aslında
  • adam dövme yaptırmış sizde inandınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.