Şimdi Ara

320 satıp a4 almaya değer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hepiniz sağolun cevaplarınız için.Sümbül yorumlu arkadaş Allah daha iyilerini sana nasip eder inşallah bizde çok bindik broadwaylere flashlara.35 binin gıdıkladığı falan yok dostum ne sabancıyım ne koçum bunun için düşünüyorum zaten karar veremiyorum.35 bin gıdıklayacak seviyede bi para olsa benim için bu 2 aracada binmem.Aklımı karıştıran quattro olması önden çekiş olsa sanırım hiç kalkışmazdım.Aracı 1 gün için ayarlamaya çalışıyorum ondan sonra bakalım hayırlısı.Tekrardan sağolun ilgilendiğiniz için ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

E90 aracınızdan çok daha konforludur yeni A4. Performans kaygısı yok ise geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı yolu daha rahat ve sakin gidersiniz. Ama e90 lar sedan sporlar olduğu için alacağınız sürüş zevki düşecektir.

Bende sizin gibi düşünüyorum.Aracımın performansından gayet memnunum ama konforu için aynı şeyi söyleyemicem.Bu aracı aldığım zamanlar performans arıyodum ama artık daha çok konfor arıyorum.Sakin kullanıyorum eskiye nazaran öyle hızla falan bi işim kalmadı.Sollamalarda falan bastığım zaman gitsin gerisi önemli değil o husustada a4ünde gayet yeterli olcağını düşünüyorum.Sadece konfor için aradaki 35 bine değermi ona karar veremiyorum.Bakalım artık hayırlısı..
  • a4 ün yenisi gelecek. Yenisi için değer ancak şuanki aracınızla arada 35 liralık fark yok malesef
  • konfor arayışındaysanız s60ın advance modeline bir göz atmanızı öneririm.
  • En azından daha yeni bir kasaya geçeceksin bence düşünmeye değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin
  • Emisyon sabıkalı VAG grubu TDI motor, DSG den bozma S-tronic şanzıman. Yok yani anlamadığım olay BMW nin konforu da eksikse bu halk ne yapsın?

• Alacaksan 2.0 tfsi quattro al ama o da uğraştırabilir:)

• 35 lıra verıp 3 sene yenılıceksın aracını ve alacagın arac eskı kasa kalacak vs...
    bence degmez.
    40-50 tl eklersen 320 d f30 kasa daha ıyı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

gece yarısı uyumamakta haklısın,bizim gibi loganı değiştirip sümbülmü alsam diye düşünmüyosun en azından

HAHAHA haklısın bende bu aralar çok taktım loganı satıp yeni kasa sümbülmü megane2 mi lineamı die düşünürken başkasıda bmw den audiye atlıyo
  • sıfırını almadıktan sonra gerek yok böyle bir takasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

alınmaz:

f30 3 serisi de aynı şekilde dağıldı small overlap testinde

Bunu kim eksilemiş?
    Yanlış birşey söylemedi herif.
    3 de teneke,zoruna gidenin borusuna gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracınız kalsın derim

• E90 3 serisi son derece sert bir araç. A4 yerine F30 320d veya 320i ED'ye geçmeniz daha doğru olacaktır. Zira A4 kasa değiştirdi. Yeni kasa geldi gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Audi = süslü vw

Affferim abisine.
  • Bence değer sonuçta sizdeki 320d e90 kasa olan F30 320d olsa değmez derdimde e90 320d'nin yerine daha güncel kasa olan ve km avantajı olan a4 kesinlikle tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 16 Kasım 2015; 19:07:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

E90 3 serisi son derece sert bir araç. A4 yerine F30 320d veya 320i ED'ye geçmeniz daha doğru olacaktır. Zira A4 kasa değiştirdi. Yeni kasa geldi gelecek.

Hocam f30 la e90 ın konfor bakımından arasında ciddi bi fark varmı ? f30 kullanmadığım için soruyorum bilmiyorum hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr51

quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

E90 3 serisi son derece sert bir araç. A4 yerine F30 320d veya 320i ED'ye geçmeniz daha doğru olacaktır. Zira A4 kasa değiştirdi. Yeni kasa geldi gelecek.

Hocam f30 la e90 ın konfor bakımından arasında ciddi bi fark varmı ? f30 kullanmadığım için soruyorum bilmiyorum hiç

Ben de kullanmadım ancak kullananlar arada belirgin bir fark olduğunu söylüyor. Yine de A4 bunların arasındaki en konforlu araçtır.
  • Belli ki aracınızdan biraz sıkılmışsınız. Ben olsam aracımı satar üzerine nekadar ekleyebiliyorsam Audi a6 BMW 520 mercedes e200 gibi araçlar ararım direk sınıf ve kalite atlamış olursunuz her yönden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 16 Kasım 2015; 21:40:22 >
  • çevreyi daha fazla kirletip daha az performans almak istiyorsan a4 al:)
    taş gibi tam otomatik zf şanzımanı bırakıp çift kavramalı dsg istiyorsan a4 al :)
    arkadan itişi bırakıp 4 çekere geçmek istersende a4 al:)
    bana sorarsan bmw den hiç inme derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.